Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(eya @ 2008 05 04, 15:53)
smagu, dideja burelis biggrin.gif  Man ji irgi patiko paprastumu ax.gif mezgu is egiptietiskos medvilnes, 100g ca 280 m, pirkau akcijine wub.gif  wub.gif
user posted imageuser posted image

Aha rolleyes.gif einu narpliot pavyzduko,ziuresiu kas gausis g.gif O tai pati ka pakeitei ,kad ne visai tokia mezgi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 04 gegužės 2008 - 17:38
QUOTE(Karusia @ 2008 05 04, 18:20)
http://www.talpink.c.../04/722ac06.jpg
prašau. pagrindinė schema - kaip megzti skritulėlį ir kaip prijungt kitą. o visa kita - ловкость рук и никакого обмана

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 05 04, 18:36)
Aha rolleyes.gif einu narpliot pavyzduko,ziuresiu kas gausis g.gif  O tai pati ka pakeitei ,kad ne visai tokia mezgi ax.gif

Nu nezymus gal tie pakeitimai, ale vis tiek lotuliukas.gif pagal nuotraukyte kai keiciasi rasciukas, tai viena karta skyluciu rastas iseina is 'egluciu" centro, o po to virsuje sueina i sonines 'egluciu' skylutes ('egluciu' rastas lyg pasislenka). as darysiu, kad bus abu kartu skyluciu rastas susilies su soninem 'egluciu' skylutem. nu sudetingai cia skamba, nors nieko mandro lotuliukas.gif Ir dar truputi liemenuosiu. Ir 'egluciu' is apacios daugiau pamezgiau (man jos tokios visai grazios), nes mano siulai plonesni nei aprasyme. tai tokia pradzia ax.gif
Atsakyti
Be tos eglutes kokios painios, kol jas pramezgi g.gif Gal gali parodyti kaip gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 05 04, 19:34)
Be tos eglutes kokios painios, kol jas pramezgi  g.gif Gal gali parodyti kaip gaunasi ax.gif

Nu kad man tai normaliai g.gif problema tik tai, kad sunku pastebet, ar teisingai einasi doh.gif lotuliukas.gif tuoj imesiu nuotraykytes ax.gif
Papildyta:
a va:
user posted imageuser posted image

pirmojoj - mano eglutes, o antrojoj - kai dar bandziausi ir kita rasciuka. bet eglutes man labiau patiko wub.gif
Atsakyti
Nu labai dailiai gaunasi 4u.gif Tos eglutes atrodo nesudetingos ,bet tikrai labai sunku pastebeti kada ir kur sumegzti g.gif Nu as dar bandymu procese,gal isiziurejus i tavo nuotr. eisis geriau doh.gif
Aciu uz foto 4u.gif
Atsakyti
Nu su tom eglutem tai svarbu teisingai eile pradeti, o siaip gi tas pats eina, tik per 1 aki pasislenka. as susigalvojau tokia "logika": 2 akiu sumezgimai "ireminami" 2 gerom is abieju pusiu, o uzmetimus atskiria 1 gera per viduri. nu cia gal tik man aisku lotuliukas.gif doh.gif ai, bet ipranti ir tada jau greit einasi biggrin.gif
Atsakyti
Nu pavyko,dabar einu skaiciuoti akiu bliuzelei doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Valio!!! smagiau bus megzt su kompanija thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na stai mano pradzia ax.gif Tik spalva ryskesne smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 05 05, 23:36)
Na stai mano pradzia ax.gif Tik spalva ryskesne smile.gif

Labai graziai gaunsi thumbup.gif drinks_cheers.gif Idomu, kokia ten ryskesne spalva? o manes laukia tiek darbu, kad mezgimas nusikelia kazkuuuuuuur kazkadaaaaaaaaa....... verysad.gif
Atsakyti
As taip pat turiu daug darbu ,bet pasibegiodama vis pamezgu rolleyes.gif O spalvyte tokia ryyyyskiai salotine ax.gif
Atsakyti