Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Lusasita @ 2008 05 02, 11:44)

Labai idomi mintis drinks_cheers.gif Ir atrodo fantastiskai wub.gif
Atsakyti
Paisgirsiu ir cia mazosios kepuryte blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 05 01, 21:13)
Beje, ka mezgat per iseigines? As nemezgus savaite, tai siandien kai prisedau, atsitraukt negalejau doh.gif  mezgu sita:user posted image
gal kas prisijungti norit? yra schemos mirksiukas.gif

as noreciau prisijungti. kaip tik ieskojau modeliuko dukters bliuzkutei. sitas patiko. gal schemute galima? ax.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Sveikinu visas mamytes su ju svente 4u.gif

Man reikia jusu pagalbos. Kazkurioj temoj pries keleta menesiu buvo toks megztukas, per prieki atskiras,lygtai nertas vaseliu, toks baltas mazais kvadrateliais, ir po krutine perverta juoda juostele.
Labai noriu toki nusimegzti, bet nerandu, kur jis buvo, jei kas suprantate apie koki as cia kalbu, buciau labai dekinga jeigu ikeltumet nuoroda.

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 05 01, 18:16)
Nu gi labai graži liemenė  thumbup.gif  thumbup.gif . Ir aš tokios noriu  wub.gif  verysad.gif . Bet dabar giriuos ir rodaus kvadračiukinį. Šiaip ne taip nunarpliojau:
user posted image
Ir iš šono (man taip kažkodėl gražiau) :
user posted image

Labas

Gal turite sio megztuko schemute, buciau labai dekinga, nes sito ir ieskojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lygna @ 2008 05 04, 11:17)
Labas

Gal turite sio megztuko schemute, buciau labai dekinga, nes sito ir ieskojau biggrin.gif

Prašom mirksiukas.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 05 03, 23:20)
as noreciau prisijungti. kaip tik ieskojau modeliuko dukters bliuzkutei. sitas patiko. gal schemute galima?  ax.gif

Zinoma!! thumbup.gif kartu bus daug smagiau drinks_cheers.gif stai schemutes:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Prisipazinsiu, as ne viska tiksliai darau, bet atrodys tai panasiai, manau ax.gif
Atsakyti
Tokia paprastute ir daili,manau ir as prisijungsiu ax.gif Is kokiu siulu mezgat g.gif
Atsakyti
smagu, dideja burelis biggrin.gif Man ji irgi patiko paprastumu ax.gif mezgu is egiptietiskos medvilnes, 100g ca 280 m, pirkau akcijine wub.gif wub.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 05 01, 20:23)

Gal schemutę turi? ax.gif
Atsakyti
http://www.talpink.c.../04/722ac06.jpg
prašau. pagrindinė schema - kaip megzti skritulėlį ir kaip prijungt kitą. o visa kita - ловкость рук и никакого обмана
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 04 gegužės 2008 - 17:22