Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 04 20, 13:37)

nu gi atejau pasiguosti... mezgiau mezgiau savo platuka...

Panasi situaciaj ir man gavosi, mezgiau mezgiau megztuka, o kai atejo laikas susiut tai ir jau nebepatiko kaip atrodo ir kaip guli uzsidejus. Bet tu saunuole kad vis del to perdarynesi, nes as ikisau i maisa i ant antresoles, laukti rudens, kad butu stimulas silta megztini numegzt, nes dabar belaukiant silumos niekaip neeina... blush2.gif

Taigi saunuole, kantrybes ir viskas pavyks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2008 04 13, 13:39)
As zinok ie mezgiau atskirai pynes po to prisiuvau jas ,bet riecia jas man i vidu.Ir isskalbiau jau ir vistiek nesikeicia  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  As galvoju gal as mazai blogu akiu ismezgiau is pynes sonu  g.gif  as po 3 akis blogas mezgiau is sonu  verysad.gif  nezinau jau galvoju gal padarysiu per visa uzsegima koki nes negraziai atrodo dabar,o ardyt gaila visa nes nemazai darbo ideta verysad.gif

dalytuke, ir aš šitą mezgu 4u.gif priekio pynes mezgu atskirai. tiesą sakant man pynes Mexica numezgė blush2.gif . o kaip tu reglaniuką darei? mat aš jau nugarą iki pažasties numezgiau ir db žiūriu kaip čia toliau, niekada nemezgiau reglano. na nuleisti tai nuleisiu, o kaip rankovytes? atskirai jos mezgasi, ar kažkaip vis iš karto primezgant iš kiekvieno šono blush2.gif tundra aš doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 04 19, 18:07)
O aš išsiaiškinau su rankovėm. Dabar mezgu apykaklę.

agnieszka.v, plačiau apie rankoves plyyyz blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzine @ 2008 04 20, 16:37)
dalytuke, ir aš šitą mezgu  4u.gif  priekio pynes mezgu atskirai. tiesą sakant man pynes Mexica numezgė  blush2.gif . o kaip tu reglaniuką darei? mat aš jau nugarą iki pažasties numezgiau ir db žiūriu kaip čia toliau, niekada nemezgiau reglano. na nuleisti tai nuleisiu, o kaip rankovytes? atskirai jos mezgasi, ar kažkaip vis iš karto primezgant iš kiekvieno šono  blush2.gif  tundra aš  doh.gif
Papildyta:
agnieszka.v, plačiau apie rankoves plyyyz blush2.gif  4u.gif

Priekį ir nugarą mezgiau kartu. Gali numegzti priekio dvi puseles, o po megzti vientisai. Tada nuleidinėji akis iš nugaros abiejų pusių ir iš kiekvienos priekio pusės. Rankovytes pradėjau megzti atskirai (kelias eilutes), po to visas akis surinkau ant virbalų su valu. Tada nuleidinėjau toliau - iš abiejų pusių nugaros ir kiekvieną priekio pusę (vienoje eilėje 4 kartus sumezgiau po 2 akis). Tarp sumegztų kartu akių mezgiau vieną blogą akį (iš blogosios pusės - vieną gerą). Gavosi neblogai. Taip pat pirmą kartą mezgiau rankoves. Klausiau čia, bet nieks neatsiliepė ir nepadėjo. Tai aiškinausi pati.
Manau, kad galima ir atskirai megzti, o po to susiūti.

Atsakyti
mhm...nu reiks bandyt kažkaip... O rankoves kaip siaurinai, na ten kaip link viršaus?nes taip suprantu, kad siaurinai priekį, nugarą, o rankoves jei megztum atskirai, tai vistiek jos prie "kaklo" siauriau yra nei prie "riešiuko".

Ačiū, agnieszka.v!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzine: 20 balandžio 2008 - 19:38
sveikutes, ka mezgat as apsileidau visiskai uzmeciau balta tunika ir uzsiimineju pasaliniais reikalais sad.gif
Atsakyti
as mezgu savo suknute ;)pagaliau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2008 04 21, 21:26)
as mezgu savo suknute ;)pagaliau  blush-anim-cl.gif

Kurią? bigsmile.gif
Pasirodau ir čia:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 21, 21:29)
Kurią? bigsmile.gif
Pasirodau ir čia: