Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

lotuliukas.gif Linksmai čia, nuotaiką pakėlei thumbup.gif
Atsakyti
na ir cia pasirodysiu ax.gif

naujausias kurinys , paltukas wink.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 14:23)
na ir cia pasirodysiu  ax.gif

user posted image[img]

Paltukas atrodo šauniai 4u.gif O nenori tu jo apacios apnert tuo šviesiu arba kad ir tuo pačiu rudu siūlu g.gif Nežinau kodėl,bet man taip atrodo rolleyes.gif kad norisi kažkokios kantelės cool.gif

Dagnerius- aš visada mezginio raštą išsibandau,taip ir ekspermentuoji,kaip kas ir kur mirksiukas.gif P.S. Tavo mezginukai liuksiški thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2008 04 19, 16:33)
Paltukas atrodo šauniai  4u.gif  O nenori tu jo apacios apnert tuo šviesiu arba kad  ir tuo pačiu rudu siūlu g.gif  Nežinau kodėl,bet man taip atrodo rolleyes.gif  kad norisi kažkokios kantelės  cool.gif

Dagnerius- aš visada mezginio raštą išsibandau,taip ir ekspermentuoji,kaip kas ir kur  mirksiukas.gif P.S. Tavo mezginukai liuksiški  thumbup.gif

man irgi norejosi apnert apacia, bet jis ne man skirtas , nors isimylejau as ji bemegzdama wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2008 04 13, 13:39)
As zinok ie mezgiau atskirai pynes po to prisiuvau jas ,bet riecia jas man i vidu.Ir isskalbiau jau ir vistiek nesikeicia  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  As galvoju gal as mazai blogu akiu ismezgiau is pynes sonu  g.gif  as po 3 akis blogas mezgiau is sonu  verysad.gif  nezinau jau galvoju gal padarysiu per visa uzsegima koki nes negraziai atrodo dabar,o ardyt gaila visa nes nemazai darbo ideta verysad.gif

Tikrai keista g.gif Gal prisiuvai blogai? Gali padaryti nuotrauką ir parodyti, gal bus aiškiau, kas ten ne taip?

O aš išsiaiškinau su rankovėm. Dabar mezgu apykaklę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieszka.v: 19 balandžio 2008 - 17:09
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 04 19, 17:07)
Tikrai keista  g.gif  Gal prisiuvai blogai? Gali padaryti nuotrauką ir parodyti, gal bus aiškiau, kas ten ne taip?

O aš išsiaiškinau su rankovėm. Dabar mezgu apykaklę.

o apykaklei viena gera viena isvirkscia , numegzt toki salikuti ir prisiut g.gif gal pyniu schema kur yra?
Atsakyti
[quote=Sandriuks,2008 04 18, 11:13]
Sveikutės.....Va ką numezgaliojau savo būsimam kūdikėliui 4u.gif

Labai grazus ir mielas komplektukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 15:23)
na ir cia pasirodysiu  ax.gif

Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif grazus paltukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 04 19, 16:02)

nu taip, cia apie mus, uzkietejusias mezgejas lotuliukas.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 18:34)
o apykaklei viena gera viena isvirkscia , numegzt toki salikuti ir prisiut  g.gif  gal pyniu schema kur yra?

Mezgu "šalikėlį", kurį prisiūsiu, bet angliška gumyte (dvi akys sumezgamos kartu gerąja, užmetimas, viena akis nuimama ir t.t.).

O čia pynių schemutė

Atsakyti
Sveikutes,

nu gi atejau pasiguosti... mezgiau mezgiau savo platuka... ir jau numezgiau ir susiuvau ir jau dziaugiausi kad galesiu nesioti... unsure.gif o gi uzsidejau ir supratau, kad padariau neleistina klaida... nugala mezgiau rastu viena gera viena loga... ir jis rupuziokas man sutrauke mazgini - kai paguldau ant lovos - visi ismatavimai tinka, o kai uzsidedu ant saves.... fsio - isitempia ir per platus tampa. Taip kad per nakti apgailejau savo darba ir nusprendziau nugara isradyti ir megzti paprastai, kad niekas nieko netemptu. Tai dabar jau siules baigiu isradyt ir galvoju, kad gal ji man ne iki zemes daryti, o iki keliu... butu greiciau o efektas panasus ax.gif g.gif na nzn kiek man kantrybes bus ir uzsispyrimo neaisku verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 20 balandžio 2008 - 12:38
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 04 20, 13:37)
Sveikutes,

nu gi atejau pasiguosti... mezgiau mezgiau savo platuka... ir jau numezgiau ir susiuvau ir jau dziaugiausi kad galesiu nesioti...  unsure.gif  o gi uzsidejau ir supratau, kad padariau neleistina klaida... nugala mezgiau rastu viena gera viena loga... ir jis rupuziokas man sutrauke mazgini - kai paguldau ant lovos - visi ismatavimai tinka, o kai uzsidedu ant saves.... fsio - isitempia ir per platus tampa. Taip kad per nakti apgailejau savo darba ir nusprendziau nugara isradyti ir megzti paprastai, kad niekas nieko netemptu. Tai dabar jau siules baigiu isradyt ir galvoju, kad gal ji man ne iki zemes daryti, o iki keliu... butu greiciau o efektas panasus ax.gif  g.gif na nzn kiek man kantrybes bus ir uzsispyrimo neaisku verysad.gif

Užuojauta verysad.gif

Tikrai verta ardyti ir megzti taip, kaip iš pradžių planavai. Jeigu jau vieną kartą numezgei, antrą taip pat pabaigsi. Užtat kiek džiaugmo bus. Kantrybės 4u.gif

Atsakyti