Linksmai čia, nuotaiką pakėlei
na ir cia pasirodysiu
naujausias kurinys , paltukas
naujausias kurinys , paltukas
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 14:23)
Paltukas atrodo šauniai O nenori tu jo apacios apnert tuo šviesiu arba kad ir tuo pačiu rudu siūlu Nežinau kodėl,bet man taip atrodo kad norisi kažkokios kantelės
Dagnerius- aš visada mezginio raštą išsibandau,taip ir ekspermentuoji,kaip kas ir kur P.S. Tavo mezginukai liuksiški
QUOTE(Sandriuks @ 2008 04 19, 16:33)
Paltukas atrodo šauniai O nenori tu jo apacios apnert tuo šviesiu arba kad ir tuo pačiu rudu siūlu Nežinau kodėl,bet man taip atrodo kad norisi kažkokios kantelės
Dagnerius- aš visada mezginio raštą išsibandau,taip ir ekspermentuoji,kaip kas ir kur P.S. Tavo mezginukai liuksiški
man irgi norejosi apnert apacia, bet jis ne man skirtas , nors isimylejau as ji bemegzdama
QUOTE(dalytuke @ 2008 04 13, 13:39)
As zinok ie mezgiau atskirai pynes po to prisiuvau jas ,bet riecia jas man i vidu.Ir isskalbiau jau ir vistiek nesikeicia As galvoju gal as mazai blogu akiu ismezgiau is pynes sonu as po 3 akis blogas mezgiau is sonu nezinau jau galvoju gal padarysiu per visa uzsegima koki nes negraziai atrodo dabar,o ardyt gaila visa nes nemazai darbo ideta
Tikrai keista Gal prisiuvai blogai? Gali padaryti nuotrauką ir parodyti, gal bus aiškiau, kas ten ne taip?
O aš išsiaiškinau su rankovėm. Dabar mezgu apykaklę.
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 04 19, 17:07)
Tikrai keista Gal prisiuvai blogai? Gali padaryti nuotrauką ir parodyti, gal bus aiškiau, kas ten ne taip?
o apykaklei viena gera viena isvirkscia , numegzt toki salikuti ir prisiut gal pyniu schema kur yra?
[quote=Sandriuks,2008 04 18, 11:13]
Sveikutės.....Va ką numezgaliojau savo būsimam kūdikėliui
Labai grazus ir mielas komplektukas
Sveikutės.....Va ką numezgaliojau savo būsimam kūdikėliui
Labai grazus ir mielas komplektukas
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 19, 15:23)
Saunuole grazus paltukas
QUOTE(rasyte_ @ 2008 04 19, 16:02)
Prasau
nu taip, cia apie mus, uzkietejusias mezgejas
Sveikutes,
nu gi atejau pasiguosti... mezgiau mezgiau savo platuka... ir jau numezgiau ir susiuvau ir jau dziaugiausi kad galesiu nesioti... o gi uzsidejau ir supratau, kad padariau neleistina klaida... nugala mezgiau rastu viena gera viena loga... ir jis rupuziokas man sutrauke mazgini - kai paguldau ant lovos - visi ismatavimai tinka, o kai uzsidedu ant saves.... fsio - isitempia ir per platus tampa. Taip kad per nakti apgailejau savo darba ir nusprendziau nugara isradyti ir megzti paprastai, kad niekas nieko netemptu. Tai dabar jau siules baigiu isradyt ir galvoju, kad gal ji man ne iki zemes daryti, o iki keliu... butu greiciau o efektas panasus na nzn kiek man kantrybes bus ir uzsispyrimo neaisku
nu gi atejau pasiguosti... mezgiau mezgiau savo platuka... ir jau numezgiau ir susiuvau ir jau dziaugiausi kad galesiu nesioti... o gi uzsidejau ir supratau, kad padariau neleistina klaida... nugala mezgiau rastu viena gera viena loga... ir jis rupuziokas man sutrauke mazgini - kai paguldau ant lovos - visi ismatavimai tinka, o kai uzsidedu ant saves.... fsio - isitempia ir per platus tampa. Taip kad per nakti apgailejau savo darba ir nusprendziau nugara isradyti ir megzti paprastai, kad niekas nieko netemptu. Tai dabar jau siules baigiu isradyt ir galvoju, kad gal ji man ne iki zemes daryti, o iki keliu... butu greiciau o efektas panasus na nzn kiek man kantrybes bus ir uzsispyrimo neaisku
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 04 20, 13:37)
Sveikutes,
Užuojauta
Tikrai verta ardyti ir megzti taip, kaip iš pradžių planavai. Jeigu jau vieną kartą numezgei, antrą taip pat pabaigsi. Užtat kiek džiaugmo bus. Kantrybės