Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(glinglingas @ 2008 04 18, 13:12)
sveikutes
gera foto radau, negalejau cia neideti  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2008 04 18, 11:12)
sveikutes

Nu gerulis nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2008 04 18, 10:13)
Sveikutės.....Va ką numezgaliojau savo būsimam kūdikėliui 4u.gif
user posted image

labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir rasteli imesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 18, 12:56)
labai grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir rasteli imesk  mirksiukas.gif

Raštelis labai paprastas iš galvos,net neturiu aš jo schemos unsure.gif Tik galiu bandyt paaiškint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2008 04 18, 11:13)
Sveikutės.....Va ką numezgaliojau savo būsimam kūdikėliui 4u.gif
user posted image

Na ir saunuole, Sandriuks, toki grozi nunerei wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2008 04 18, 13:12)
sveikutes

thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2008 04 18, 13:47)
Ačiū už liaupses,nu smagu,kad ne tik man gražu aciuks.gif
  O  mezgiau iš "Linate" 60% medvilnės,20%akrilano,20%viskozė,o pagalvėlę iš "Linate" 50%medvilnės,50%akrilano,nes ji truputį švelnesnė mažai galveliai wub.gif

4u.gif aciu nusipirksiu siulu,pabandysiu ir as megzt aciuks.gif
Atsakyti
sveikos mezgejeles,
noreciau paklausti, gal galit kas nors, man paaiskinti, kaip megzti pagal schema? suprantu, kad klausimas zioplas, bet nesusigaudau niekaip. siaip megzt patinka, bet dazniausiai is galvos mezgu, dabar nusipirkau zurnaliuka, o ten toks grazus paltukas- galvoju, pabandysiu, bet kazko tai rastas nesigauna. sakykit, kaip mezgant pagal schema megzti isvirksciaja puse? pvz pirma eilute jei ismezgi pagal schema, kita puse gaunasi isvirkscioji, tai ta isvirksciaja megzti kaip schemoje parodyta antra eilute? ar taip?o ta antra eilute megzti ziurint is kaires i desine ar antraip?o gal schemoje parodyta tik geroji mezginio puse? zodziu labai noreciau, kad kas nors man, kvailelei, paaiskintu, lauksiu komentaro.sutartiniai zenklai kaip ir visi aiskus.
siaip savo darbelius esu susidejusi i interna, galit zvilgtelt, gal patiks
http://www.public.fo...mano-darbeliai/
Atsakyti
QUOTE(dangnerius @ 2008 04 18, 20:00)
sveikos mezgejeles,
noreciau paklausti, gal galit kas nors, man paaiskinti, kaip megzti pagal schema? suprantu, kad klausimas zioplas, bet nesusigaudau niekaip. siaip megzt patinka, bet dazniausiai is galvos mezgu, dabar nusipirkau zurnaliuka, o ten toks grazus paltukas- galvoju, pabandysiu, bet kazko tai rastas nesigauna. sakykit, kaip mezgant pagal schema megzti isvirksciaja puse? pvz pirma eilute jei ismezgi pagal schema, kita puse gaunasi isvirkscioji, tai ta isvirksciaja megzti kaip schemoje parodyta antra eilute? ar taip?o ta antra eilute megzti ziurint is kaires i desine ar antraip?o gal schemoje parodyta tik geroji mezginio puse? zodziu labai noreciau, kad kas nors man, kvailelei, paaiskintu, lauksiu komentaro.sutartiniai zenklai kaip ir visi aiskus.
siaip savo darbelius esu susidejusi i interna, galit zvilgtelt, gal patiks
http://www.public.fo...mano-darbeliai/

yra dviejų tipų schemos:vienų kraštelyje sužymėta nelyginiais skaičiais, kitų sunumeruota iš eilės visi skaičiai arba nelyginiais ir tarpe tarp jų eilutės nesunumeruotos.
pirmųjų atveju reikia išvirkščiąją pusę išmegzti pagal raštą jeigu pastabose nenurodyta kitaip.
antrųjų išvirkščioji pusė (nesunumeruota arba lyginės eilutės) mezgama iš kairės į dešinę einančiais ženklais
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2008 04 18, 14:12)
sveikutes

o man nerodo verysad.gif
Atsakyti
Ir man nerodo sad.gif
O gal galima pakartotinai įdėti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 04 19, 13:23)
o man nerodo  verysad.gif

QUOTE(Tortuga @ 2008 04 19, 14:38)