[quote=laura333,2005 04 21, 16:14]
Vitaminus taij retai geriu. Dažniausia alaus mielių tabletes, kad nagučiai ir kailiukas žvilgėtų arba Bional serijos pasirenku kokius kai jaučiu kad reikia.
[/quote]
[COLOR=purple]As apsilankau nat. medicinos centre laiks nuo laiko.Aplamai tai labai susidomejau visais tais sveikais dalykais.Po apsilankymo tame centre,nori nenori pakeiti poziuri i daugeli dalyku.jie kazkaip moka praplauti smegenis siek tiek O kas liecia alaus mieliu tabletes,uzdraustu gert iskart tau jas.Su daktare sia tema esu nemazai diskutavusi,bent jau ji labai kategoriskai yra nusiteikusi pries jas.
[/quote]
O ką veike tam centre? Parašyk kainas ir ką išbandei? Gal gydytoja rekomendavo kokių natūralių sveikų gyvenimo būdo niuansų? Pasidalink jeigu neslėpi
as svajoju numest apie 20 kg
o kaip su prieskoniais tu naudoji juos?
o kaip su prieskoniais tu naudoji juos?
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 04 22, 15:09)
na as panasiai noriu numesti o prieskonius sake ziuret i lentele kokius galima tokius ir naudoti, man galima vegeta, tai as ja ir naudoju..
per 5 dienas netekau 3 kg mano vyras jau predejo nervuotis kad as taip kustu ir jis jau nori
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 04 25, 09:40)
mano vyras jau predejo nervuotis kad as taip kustu ir jis jau nori
Maniškis irgi pradėjo puoštis, kai nuolatos mane mato besirūpinančia savimi. Oj tie vyrai
Na merginos neslėpkite, ką jūs tame centre veiketia. Kaip vikas vyksta, ir kokia kaina, nes labai jau sudominote, su tokiaias rezultatais.
QUOTE(vikri @ 2005 04 25, 11:59)
Na merginos neslėpkite, ką jūs tame centre veiketia. Kaip vikas vyksta, ir kokia kaina, nes labai jau sudominote, su tokiaias rezultatais.
pasiskaityk auksciau...mes ten viska aprasem...
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 04 25, 10:40)
per 5 dienas netekau 3 kg mano vyras jau predejo nervuotis kad as taip kustu ir jis jau nori
saunuole! as per dvi savaites mazdaug...numeciau 8 kg..jau gerai matos, senus drabuzius numeciau i spinta kaip per didelius...o tu zarnyna valeisi? o jei ne ar ruosiesi valyti?nes as nesivaliau, tik ta testa pasidariau...ir nezinau ar valytis ar ne...
O ką veike tam centre? Parašyk kainas ir ką išbandei? Gal gydytoja rekomendavo kokių natūralių sveikų gyvenimo būdo niuansų? Pasidalink jeigu neslėpi
[/quote]
[COLOR=blue]Pirma karta nuejau i NMC pries1.5 metu.Dariausi Vega testa ir zarnyno plovima.Ejau ne svorio mest(esu per kuda),o del bendrai prastos savijautos,veido odos(spuogu) ir pan. Man padare daline diagnostika( 200lt) ir 4 plovimus po100 lt.As nezinau ar tie plovimai ka padejo,ar nuo paskirto gydymo,bet jauciausi tikrai geriau.Deja, veido oda nepagerejo.Bet,turbut pati kalta,nes po 3 men. atsibodo ir uzmeciau visus siuos dalykus.Dabar jau 3 men. vaikstau vel,tik einu i kita klinika.
Ka rekomenduoja? Pagrindas tai sveika subalansuota mityba,nesvarbu ar kudas,ar storas:ryte naturalios sultys ir vaisiai,pietus sviezios salotos +baltymai,vakariene salotos +angliavandeniai.Negalima gerti po valgio.Vaisiai ir skysciai ne maziau kaip 30 min. pries valgi.Esu nusipirkusi knygyne labai senai knygele "sveikata visam gyvenimui" ,bet maciau ir dabar ju yra(apie 8 lt).Tai ten labai paprastai ir suprantamai aprasyta apie derinima.O siaip tai patarimai individualus pagal kiekvieno nusiskundimus ir organizmo Jei kas domina konkreciai,tai klausk.
[/quote]
[COLOR=blue]Pirma karta nuejau i NMC pries1.5 metu.Dariausi Vega testa ir zarnyno plovima.Ejau ne svorio mest(esu per kuda),o del bendrai prastos savijautos,veido odos(spuogu) ir pan. Man padare daline diagnostika( 200lt) ir 4 plovimus po100 lt.As nezinau ar tie plovimai ka padejo,ar nuo paskirto gydymo,bet jauciausi tikrai geriau.Deja, veido oda nepagerejo.Bet,turbut pati kalta,nes po 3 men. atsibodo ir uzmeciau visus siuos dalykus.Dabar jau 3 men. vaikstau vel,tik einu i kita klinika.
Ka rekomenduoja? Pagrindas tai sveika subalansuota mityba,nesvarbu ar kudas,ar storas:ryte naturalios sultys ir vaisiai,pietus sviezios salotos +baltymai,vakariene salotos +angliavandeniai.Negalima gerti po valgio.Vaisiai ir skysciai ne maziau kaip 30 min. pries valgi.Esu nusipirkusi knygyne labai senai knygele "sveikata visam gyvenimui" ,bet maciau ir dabar ju yra(apie 8 lt).Tai ten labai paprastai ir suprantamai aprasyta apie derinima.O siaip tai patarimai individualus pagal kiekvieno nusiskundimus ir organizmo Jei kas domina konkreciai,tai klausk.
[quote=Bajm,2005 04 27, 10:41]
[quote=laura333,2005 04 27, 10:39]
Nuliūdinai mane Mane kankina spuogai, tai dėl jų ir norėjau eiti
[/quote]
Nera reikalo liudet. As juk pabreziau,kad uzmeciau ta gydyma,beto ir dariau ne viska ka reikejo.Del spuogu man grieztai uzdraude cukru,saldumynus ir produktus is kvietiniu miltu,o as niekaip negalejau atsispirt ir kiekviena diena valgydavau bulkutes ar koki sokoladeli sugrauzdavau.Tame ir visas reikalas,kad cia neuztenka tik ten nueit,sumoket pinigus,isgert piliule ir laukt efekto.Cia jau reik but psichologiskai pasiruosus,kad reiks pakeist daugeli iprociu.Mano gyd. tai sako:"jei kankina kazkokios ligos ir pan.,reiskia kazka ne taip darai,netinkamai maitiniesi ir t.t."Pirma karta as isvis nuejau ten ant durniaus,juokiaus is tu visu ju testu,netikejau,bet,kai pradejo vardint ligas,kuriomis sirgau kazkada ,tai tada ir pradejau mastyt,kad gal ir be reikalo as cia taip...
[quote=laura333,2005 04 27, 10:39]
Nuliūdinai mane Mane kankina spuogai, tai dėl jų ir norėjau eiti
[/quote]
Nera reikalo liudet. As juk pabreziau,kad uzmeciau ta gydyma,beto ir dariau ne viska ka reikejo.Del spuogu man grieztai uzdraude cukru,saldumynus ir produktus is kvietiniu miltu,o as niekaip negalejau atsispirt ir kiekviena diena valgydavau bulkutes ar koki sokoladeli sugrauzdavau.Tame ir visas reikalas,kad cia neuztenka tik ten nueit,sumoket pinigus,isgert piliule ir laukt efekto.Cia jau reik but psichologiskai pasiruosus,kad reiks pakeist daugeli iprociu.Mano gyd. tai sako:"jei kankina kazkokios ligos ir pan.,reiskia kazka ne taip darai,netinkamai maitiniesi ir t.t."Pirma karta as isvis nuejau ten ant durniaus,juokiaus is tu visu ju testu,netikejau,bet,kai pradejo vardint ligas,kuriomis sirgau kazkada ,tai tada ir pradejau mastyt,kad gal ir be reikalo as cia taip...
gute pinkute>kaip sekasi svori mest? as tai biski sunerimus esu, jauciu reiks gydytojai skambint, numeciau 11 kg, ir svoris toliau sunkiai krenta.... atrodo normaliai valgau , ka reikia, ir dar sunerimus del menesiniu, niekaip neuswergu, speju, kad svorio kritimo pasekme..parasyk kaip tau, per kiek dienu , kiek nukrito? ir ar viskas gerai?
p.s. o pas kuria gydytoja tu esi? ar pas pacia tulcina ar pas kokia kita ?
p.s. o pas kuria gydytoja tu esi? ar pas pacia tulcina ar pas kokia kita ?