Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios medicinos centrai

QUOTE(mamusiuka @ 2005 03 10, 13:55)
As bandziau pas  Tulcina sublogti tongue.gif Tai buvo gerokai pries 5 metukus. Sublogau thumbup.gif  Praeita rudeneli vel valiausi, bet ne tiek del svorio kiek del sveikatos mirksiukas.gif  Efektas bent jau man tikrai nebuvo trumpalaikis  ax.gif

O gerasias bakterijas tai butina gerti, tam kad atsistatytu fluora. Juk po stipraus viduriavimo gydytojai irgi paskiria geruju bakteriju mirksiukas.gif

mamusiuki, gal gali papasakoti apie tai kaip pries 5 metus bandei ten sublogti, kokias proceduras darei? kaip sekes laikytis tos dietos? as ir eisiu , vakar buvau diagnostika darytis...gal gali placiau papasakoti..
Atsakyti
Ar apsimoka ten darytis tik ta kraujo tyrima uz 650Lt. Ar bus rezultatas. Man tas organizmo valymas tai nezinau. Pirma, nepriimtina, antra, neaisku ar gerai toks mechaninis isikisimas, trecia, kaina ir dar kai ne vilniete, tai ir nepatogu sitiek vazineti. Gal ta organizmo valyma galima ir kitokiu budu pasidaryti.

Ar bandet kas tik krauja issitirti, ar buvo rezultatas. Is tikruju jau nusibodo. 2 menesius laikausi dietos, sportuoju, o rezultatas 0. Vyras ir tas sako, tai as sumokesiu, kad tik butu rezultatas.
Atsakyti
pasidariau ta testa, gavau atsakyma, siandien pirma diena kai laikausi ju dietos, na galiu pasakyti, kad alkana nesu labai smile.gif, siaip testo rezultatai manes labai nenustebino, na kai kurie dalykai buvo lengvas sokas. tai vat, dietinies paskui 2-3 men su gydytojos prieziura ir jos konsultacijomis, paskui vel patikrina ji, jos ta kontrole yra nemokama, todel kad jau sumokejai uz testa pakankamai smile.gif kai matysis rezultatai parasysiu vel, na bet kol kas as tikiu tuo ir nesigailiu kol kas...o del diagnostikos, tai negaliu pasakyt kad duoda standarta, pvz kepenu valytis man nesiule, sake jei tik noresiu tik tada, aisku einu ten suliekniet, todel siulo zarnyno valyma, lpg, alice, del sveikatos jau kita gydytoja ten kur man dieta surase, siule pasidaryt keleta kraujo tyrimu, keleta echoskopiju, bet ten kur as noriu ir kai gausiu rezultatus pas ja ateit. Del zarnyno valymo, tai niekas ten neskuba man jo valyt, pirmiausia atlikti tyrimus ar man asmeniskai galima ji valyti. kazkas rase kaip ten druskininkuose zarnyna valo, as issiaiskinau, kad ten tiesiog klizma, pagerinta tuo kad pila tau mineralini, ir jie patys pasake, kad znmc yra kitoks aparatas, taip valo vilniuje, smelio g-veje(120lt), ir krokuvos g-veje (105 lt dabar).
Atsakyti
QUOTE(lauruze @ 2005 04 13, 20:36)
pasidariau ta testa, gavau atsakyma, siandien pirma diena kai laikausi ju dietos, na galiu pasakyti, kad alkana nesu labai smile.gif, siaip testo rezultatai manes labai nenustebino, na kai kurie dalykai buvo lengvas sokas. tai vat, dietinies paskui 2-3 men su gydytojos prieziura ir jos konsultacijomis, paskui vel patikrina ji, jos ta kontrole yra nemokama, todel kad jau sumokejai uz testa pakankamai smile.gif kai matysis rezultatai parasysiu vel, na bet kol kas as tikiu tuo ir nesigailiu kol kas...o del diagnostikos, tai negaliu pasakyt kad duoda standarta, pvz kepenu valytis man nesiule, sake jei tik noresiu tik tada, aisku einu ten suliekniet, todel siulo zarnyno valyma, lpg, alice, del sveikatos jau kita gydytoja ten kur man dieta surase, siule pasidaryt keleta kraujo tyrimu, keleta echoskopiju, bet ten kur as noriu ir kai gausiu rezultatus pas ja ateit. Del zarnyno valymo, tai niekas ten neskuba man jo valyt, pirmiausia atlikti tyrimus ar man asmeniskai galima ji valyti. kazkas rase kaip ten druskininkuose zarnyna valo, as issiaiskinau, kad ten tiesiog klizma, pagerinta tuo kad pila tau mineralini, ir jie patys pasake, kad znmc yra kitoks aparatas, taip valo vilniuje, smelio g-veje(120lt), ir krokuvos g-veje (105 lt dabar).

Atsakyti
Sveikos na va as siandien pirma diena laikausi sustatytos dietos tik pasiemus lapa patyriau lengva soka supratau kad nieko nera valgomo bet kai pasinagrinejom tai visai normalus gavosi racionas na siek tiek padidintas nes as maitinu maziuka
man 3 menesius nesiule ir net nerekomendavo valytis organizmo nes reikia atsizvelgti i mano berniuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2005 04 19, 11:43)
Sveikos na va as siandien pirma diena laikausi sustatytos dietos tik pasiemus lapa patyriau lengva soka  supratau kad nieko nera valgomo bet kai pasinagrinejom tai visai normalus gavosi racionas na siek tiek padidintas nes as maitinu maziuka
man 3 menesius nesiule ir net nerekomendavo valytis organizmo nes reikia atsizvelgti i mano berniuka biggrin.gif

o tau gydytoja sudare spec dieta ar pati deliojies? man sudare dabar laikausi jau 8 dienos, siaip normaliai, alkana neseziu, tik reikejo atsisakyti mylimu produktu, bet ko nepadarysi del grozio ir sveikatos smile.gif Parasyk kaip sekas mest svori? kiek vidutiniskai per diena nukrenta? man vidutiniskai 500 g ..
Atsakyti
Nebe pirmą kartą paiėmusi kokį nors laikraštį matau kaip reklamuojasi koks nors natūralios medicinos centras, asko, kad išvalysim žarnyną, padarysim maisto netoletavimo testą, išvalysim kepenis, parinksim tinkamą dietą ir Jūs tapsit gražūs kaip niekad. blink.gif
Dar pasižiūrėjus, kad Ieva (iš Baro) tikrai sulieknėjo ir atrodo tikrai sveikiau, pasakoja apie kažkokį matūralios medicinos centrą o dar visokių šiaip žmonių atiliepimai... Ar čia tik eiliniai reklaminiai triukai?
Gal teko kam nors bandyti, ar vertas dėmesio dalykas ir ar tikrai taip stebūklingai atsikrato žmonės visų bėdų?
Iš principo, aš esu naturalumo šalininkė, man patinka tai kas sveika, tik va dabar žiūriu gan kreivai... Negi po tokių procedūrų ir papildomi keli kilogramai dings ir odoje spuogelių nebeatsiras ir plaukai nebeslinks ir švytės visom vaivorykštės spalvom? g.gif:
Nagi, pasidalinkit mintimis:)
Atsakyti
neteisingas tavo supratimas kad apsilankius centre viskas umai pasitaisys. dar ilga kelia turesi nueiti.
Atsakyti
Iš principo, aš esu naturalumo šalininkė, man patinka tai kas sveika, tik va dabar žiūriu gan kreivai... Negi po tokių procedūrų ir papildomi keli kilogramai dings ir odoje spuogelių nebeatsiras ir plaukai nebeslinks ir švytės visom vaivorykštės spalvom? g.gif:
[/quote]

Nu aš irgi natūralistė drinks_cheers.gif Bet tuose centruose kainos žiaurios: už tokius pinigus ilgai gali vaikščioti į sporto klubą ir grožio saloną.
Mano puskė (stora 100 kg, veidas baisus) buvo Žvėryno centre, pasidrė testą dėl maisto tinkamumo organizamui kainavo 700 Lt blink.gif Jai paskaičiavo visas gydymas (numest antsvorį, išgydyti kitas ligas) reikėtų kelių tūkstančių Lt. doh.gif

O dėl Ievos, girdėjau, kad ji nieko nemokėjo. Atseit, jai visas procedūras darė nemokamai, o ji mainais reklamuos g.gif

Dėl žarnyno valymo - aš prieš (ilgą laiką norėjau išbandyti), kaip gydytojas pasakė: žarnynas - tai gyvas organas g.gif
Atsakyti
[quote=Kiskute,2005 04 21, 11:46]
[/quote]

Nu aš irgi natūralistė drinks_cheers.gif Bet tuose centruose kainos žiaurios: už tokius pinigus ilgai gali vaikščioti į sporto klubą ir grožio saloną.
Mano puskė (stora 100 kg, veidas baisus) buvo Žvėryno centre, pasidrė testą dėl maisto tinkamumo organizamui kainavo 700 Lt blink.gif Jai paskaičiavo visas gydymas (numest antsvorį, išgydyti kitas ligas) reikėtų kelių tūkstančių Lt. doh.gif

O dėl Ievos, girdėjau, kad ji nieko nemokėjo. Atseit, jai visas procedūras darė nemokamai, o ji mainais reklamuos g.gif

Dėl žarnyno valymo - aš prieš (ilgą laiką norėjau išbandyti), kaip gydytojas pasakė: žarnynas - tai gyvas organas g.gif
[/quote]

Taij va... kažkaip ir aš gal labiau galvoju, kad reikia daržovytes valgyt iš močiutės atvežtas arba Lietuviškas turguij pirktas, mažiau vartot visokių pusfabrikačių ir kitokio "Cheminio" maisto, tai organizamas natūraliai išsivalys... O jei dar ir vandens daug gersi tai išvis super. O jei ir gyvensi šiek tiek už miesto prie kokio miško, dar bėgiosi ir į pirtis vaikščiosi ir t.t. tai nereiks ir žiauriai brangių procedūrų...
O kosmetikos priemonės kaip manot, teršia organizmą? o gal geriau kuo mažiau naudoti arba rinktis kuo natūralesnes?

Atsakyti
dėl kelių kilogramų tokioms procedūroms nepasirayčiau, nes manau, kad galima rezultatų pasiekti ir kitokiais, pigesniais metodais. Bet jeigu turėčiau 20kg antsvorį, sumokėčiau ir kelis tūkstančius, o gal net daugiau už tų centrų paslaugas. O mano mama (medikė) sakė, kad žarnyno valymas nėra jau taip gerai - valant išsivalo ne tik blogosios medžiagos ir visa kita š.. doh.gif , bet ir gerosios bakterijos ir t.t. Turi praeiti daug laiko, kad viskas atsistatytų. Manau, kad čia liečia ne tik žarnyną, bet ir visus kitus organus - nėr ko kištis ten, kur nepriklauso. Organizmą galima išsivalyti natūraliomis medžiagomis, dietomis (proto ribose), o ne kišant šlangas ir varant visas "gėrybes" lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trampampam @ 2005 04 21, 12:15)
dėl kelių kilogramų tokioms procedūroms nepasirayčiau, nes manau, kad galima rezultatų pasiekti ir kitokiais, pigesniais metodais. Bet jeigu turėčiau 20kg antsvorį, sumokėčiau ir kelis tūkstančius, o gal net daugiau už tų centrų paslaugas. O mano mama (medikė) sakė, kad žarnyno valymas nėra jau taip gerai - valant išsivalo ne tik blogosios medžiagos ir visa kita š.. doh.gif , bet ir gerosios bakterijos ir t.t. Turi praeiti daug laiko, kad viskas atsistatytų. Manau, kad čia liečia ne tik žarnyną, bet ir visus kitus organus - nėr ko kištis ten, kur nepriklauso. Organizmą galima išsivalyti natūraliomis medžiagomis, dietomis (proto ribose), o ne kišant šlangas ir varant visas "gėrybes" lauk smile.gif

Na aš ir turėjau mintyje tai, kad nebūtinai žarnyną valyti. Gal tiesiog pakankma maisto netoletavimo testo... Tarkim, daba ržinau, ad kai kurie maisto produktai man tiesiog netinka (balta plikyta duona, abrikosai, kava ir pan) nuo jų jaučiuosi tikrai nekaip. Gal verta atlikus kažkokį testą sužinoti, ko nereikia vartot, o tada ir išgražėsiu g.gif:
Atsakyti