Laukiau labai Libros pasisakymo Galvojau, kad jei nebruks žarnyno valymo, o išgirsiu kažką naujo eisiu ir aš...Eikit sau, nusivyliau..Čia panašu į tyrimą kur ir aš dariausi..Spec. neminėjau nė vienos ligos, sakau esu sveika kaip ridikas..Bobulė sėdi, aparatuku vedžioja ir sako "širdis sveika, plaučiai tvarkoje, ginekologinių bėdų neturit..va, su kepenim blogai"..o aš iš to netikėtumo nustėrau "sako, gal daug alkoholio vartojat?" Nei juoktis, nei verkti .. Vienu žodžiu papylė įvairių spalvų ir dydžių rutuliukų į maišiukus ir pasiūlė nusipirkt gydymuisi..Primygtinai lauksiu kas čia per preparatai..ilgai mykusi pasakė "kad vit. C su spec. priedais..gintaru ". 20 Lt vienas maišiukas. Nepasakė nė vienos ligos, kurią 2 kurso medicinos studentas rastų, bet kurių aš nepasakiau..tarkim tas pačias širdies bėdas. Vienu žodžiu norėjo gydyt mane kaip Salomėją Nėrį nuo kepenų vėžio.. vit. C ir gliukozės injekcijomis
As labai abejoju kad as ten valysiu zarnyna, ir aplamai abejoju ar valysiu. Nenoriu dar viena beda prie savo ligu tureti. Nzn. poliklinikoje kai ateini i konsultacija kazkaip nereikalauja pasirasyti kad jie jokios atsakomybes nenesa. Ten zarnyno valymas kainuoja 120 Lt., idomu kokios kainos kitur?
Libra, zinok dabar po naujojo istatymo isejimo, ir ligoninese turi pasirasyt kad sutinki kad tau vaistus ar pvz. krauja sulasintu..
Nors siaip tikrai keista kad tokie centrai "nusiplauna" rankas. Piniga paima, o kokios pasekmes bus tai jau ne ju reikalas.
Nors siaip tikrai keista kad tokie centrai "nusiplauna" rankas. Piniga paima, o kokios pasekmes bus tai jau ne ju reikalas.
QUOTE(Karmen @ 2005 01 26, 10:52)
Libra, o tu darei maisto netoleravimo testa?
Rasei kad tave uzrase sausio 24 d.???
Rasei kad tave uzrase sausio 24 d.???
Kai skambinau, tam man isreklamavo kad tyrs del maisto netoleravimo. o pasirodo, kad cia buvo paprasciausia diagnostika ir konsultacija kaip sveikai maitintis
QUOTE(Vasara @ 2005 01 26, 10:21)
Aistule, jei del to kad maitini ir reikes gerti gerasias bakterijas, tai nepergyvenk. Manasis vaikas kai buvo maziukas, gavo antibiotiku, tai labai ilgai paciam reikejo suduot tu geruju bakteriju (jos atstato zarnyno mikroflora) ir pati geriau, tikrai del to nieko nepakenke.
O del kitu pasekmiu tai nezinau, ar gerai ar blogai, geriausia pvz. pasiskambinti cia vilniuje i vieno kurio centro informacija ir pasiklaust.
O del kitu pasekmiu tai nezinau, ar gerai ar blogai, geriausia pvz. pasiskambinti cia vilniuje i vieno kurio centro informacija ir pasiklaust.
Tai kad tos registratorės kai kurios nieko nenusimano, kas kada galima, tik registruot temoka ... buvau ant vienos tokios žiežulos papuolusi Išaiškėjo, kad buvo tada "labai sunki diena", bet vistiek kažkaip nelabai nuteikė
Dėkui už atsakymą. Atsisakiau tų procedūrų, pusė metų šen ar ten - dėl šventos ramybės. Juk nežinau, kaip po to jausiuosi. Pasidarysiu, kai baigsiu maitinti
Beje, Druskininkuose tikrai žarnyno dušą daro su mineraliniu vandeniu. Tik man labai neaiškus toks dalykas - ar Vilniuje už 120Lt ir Druskininkuose už keliolika Lt daroma TA PATI procedūra? Tada niekaip nesuprantu tokios kainų politikos
QUOTE(ner_ko @ 2005 02 06, 23:19)
Kodėl kai ką stebina kainų skirtumas? Gi visur tas pats, kainuoja prestižas. Juk tas centras plačiausiai iš visų reklamuojasi, taigi reklama jiems l. brangiai atsieina (už ją irgi sumokam ), be to, ten gydosi visi Lietuvos ponai, kuriems tie keli tūkstantėliai buvę nebuvę.... Na, ir įsikūrę gi prestižiniame Vilniaus rajone, ir chalatėlį vienkartinį duoda (ką mes žinom, gal už jį kokius 70 Lt priskaičiuoja, dar 10 Lt už sunaudotą tualetinį popierių... )
Na, jei nepritariat man, tai laukiu kritikos .
Na, jei nepritariat man, tai laukiu kritikos .
Apsilankius ŽNMC, pamačius labai gražų interjerą, supratus, kad pirmiausia pinigais čia matuojamas laikas, patarimai etc. - tenka sutikti Ir procedūras skiria, kaip supratau, standartiškai. Kai galų gale emailu gavau atsakymą, ką man toliau daryti (t.y. ar maitinančiai galima valyti žarnyną, kepenis) ir ten kaip vienintelis galimas nepatogumas buvo paminėtas pieno sumažėjimas - labai nusivyliau O standartas, kaip supratau - 5 žarnyno valymo procedūros+kepenų valymas (viso 1000Lt)
Su šitais visokiais centrais taip ir būna. Mano mama dėjosi dėles, tik ne ŽNMC, bet kaškos yra ŽMOGAU CENTRAS, nepamenu gerai pavadinimo. Tai papildomai leido vaistus kurie ten kainavo 120, tipo gerina kraujotaką. Mamai paprašius pasakyti koius vaistus leido, nes savo gydytojai reikia pasakyti, su tuo pavadinimu nuėjo į vaistinę. Tai moteriškė vos infarkto negavo, kai sužinojo tų vaistų kainą vaistinėje. O kaina 6 litai. ir pasirodo kad tie vaistai tik nuskausmina, o ne karujotaką gerina. Na tiesiog brudai pagalvojus, tokius pinigus lupa ir dar meluoja. Nuskausmino ir tipo padės čiau tau moteriške, o +dar bile kiek litų už tas dar dėles kiek suplojo.
QUOTE(ner_ko @ 2005 02 06, 23:19)
Tai kai išsibandysiu (ateinančią sav.), parašysiu. O dėl maisto netoleravimo testo, tai labai gaila, kad jo (kaip suprantu) kitur neatlieka, tai Žvėryno centras kainą užsimeta kokią tik užsimano.
As tai kaip supratau apie ta maisto toleravimo testa, tai kad cia yra paprasciausias tyrimas, kai is kraujo nustato, kam tu alergiskas, t.y. kurio maisto tavo organizmas netoleruoja, o kuris gerai. Mano tevui, kadangi pasikartodavo alergijos priepuoliai, jis pasidare ta testa kazkurioj poliklinikoj ir sumokejo apie 100lt. Ten duoda toki lapa su visais isvardytais maisto produktais, ir ten pazymeta, kas tau labiausiai tinka, kas nelabai, ko is viso geriau vengti.
Va, cia dar pasiskaitinejau sitoj temoj daugiau apie ta maisto toleravimo testa, tai tikrai tas pats, ka tevas kazkurioj poliklinikoj (galiu pasiklausti kurioj) dare ir apie 100lt mokejo tiktai - tie patys 4 laipsniai, viskas sutampa. Na ir plesikai tas Zveryno centras, jei uz 100 lt vertes testa ima 700lt
na jau dietos "sustatymas" pagal kraujo grupe tai analogiska nesamone, kaip vyro parinkimas pagal padu linijas ir kaukoles forma Tai yra mitu mitas Bet jei yra juo tikinciu, tai visada atsiras, kas pinigus uz ji paims
Auges, per 6 menesius ribodama ir derindama maista BET KURI numes 10 kg. Net man, tinginei, megstanciai sokolada ir bandeles su cinamonu, 7 kg atsikratymui uzteko triju menesiu.
Auges, per 6 menesius ribodama ir derindama maista BET KURI numes 10 kg. Net man, tinginei, megstanciai sokolada ir bandeles su cinamonu, 7 kg atsikratymui uzteko triju menesiu.
As gavau dovanu apsilankyma NMC masazui su siltais akmenim arba nezinau kaip jisai tiksliai vadinasi. Nu tai zinokit nerealiai maloni ir labai relaksuojanti procedura. Is pradziu itrina su eteriniu eukaliptu aliejumi o po to su tais siltais akmenim visa kuna nuo galvos iki pat pirstu galiuku ismasazavo, vos nemurkiau kaip katinas is malonumo . Net po vieno karto tokia atsipalaidavusi jauciausi, tai isivaizduoju jei koki kursa priimt is 10 kartu, tai jauciu visas gyvenimo problemas galima pamirsti, bet griztame i realybe - vieno masazo kaina - 150 Lt. Masazas trunka 1.5 valandos.