Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios medicinos centrai

QUOTE(Erbe @ 2008 11 20, 13:49)
Aš irgi vis gundausi tą maisto netoleravimo testą pasidaryti, bet jo kainelė, tai tiesiog šiurpi :

Pamiršk tą testą išvis."Maisto" netoleravimo vadinasi doh.gif Kad matytum,ko ten prirašyta-pvz.aspirinas,pelėsiai,benzopirenas,nikotinas....jei kažkam tai maistas.Sumokėsi,o paskui gailėsies.Dariaus,kai dar pigiau kainavo,tai ir šiandien iš savęs šaipausi.Pasilaikiau tos jų sudarytos dietos,tai baigės tuo,kad tiesiog nusilpau,sporto klube nebepajėgdavau daryt to,ką įpratus,buvo klaikiai šalta nuolat,nors buvo vasara,vos nenudvėsiau."Organizmą išsivalyt"profilaktiškai norėjau.O kai pasakiau,kad žarnyno valymo nedarysiu,tai visas mandagumas baigėsi,pasakiau kaip jaučiuos-negali būti.Niekam ten nerūpi,kaip jauties,tik pinigus nešk,tai šypsosis.Arba jei 100 kg.antsvorio turi,tai bent nufokint turi ką.
Atsakyti
keliam tema smile.gif

ai kur ten ta maisto netoleravomo tyrima daro Vilniuje nebrangiai? Gal i savo piliklinika pasiskambinti?
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 02 05, 13:08)
keliam tema smile.gif

ai kur ten ta maisto netoleravomo tyrima daro Vilniuje nebrangiai? Gal i savo piliklinika pasiskambinti?

Antakalnio ligoninej kazin daro toki tyrima, nes kiek zinau ten nustato alergiskuma maistui....
Atsakyti
gerai, mergaites, maisto netoleravimo testa ir t.t., visokios procedūros. tikiu,k ad visa tai gali padėti. bet žarnyno valymas.... blink.gif jų psl. rašo, kad reiktų daryti kas antrą, kas trečią dieną. bet juk išvalomos visos gerosios balterijos, geroji mikroflora. ar paskui nebūna bėdos ją atstatant? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zveriuks @ 2009 02 08, 13:56)
gerai, mergaites, maisto netoleravimo testa ir t.t., visokios procedūros. tikiu,k ad visa tai gali padėti. bet žarnyno valymas....  blink.gif  jų psl. rašo, kad reiktų daryti kas antrą, kas trečią dieną. bet juk išvalomos visos gerosios balterijos, geroji mikroflora. ar paskui nebūna bėdos ją atstatant?  blink.gif

JOKIU zarnynu valymu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif baisus dalykas. juk kazkuri mergaite rase, kad zmoguciui padare tuos valymus ir taip visa mikroflora isderino, kad dabar uz melejonus Prancuzijoj atstatineja.... Ne, cia jau baisus dalykas schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 02 09, 12:57)
JOKIU zarnynu valymu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  baisus dalykas. juk kazkuri mergaite rase, kad zmoguciui padare tuos  valymus ir taip visa mikroflora isderino, kad dabar uz melejonus Prancuzijoj atstatineja.... Ne, cia jau baisus dalykas  schmoll.gif  schmoll.gif

niu, tai vat ką ir kalbu, aš irgi prieš visokius žarnyno valymus schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif bet pakraupau, jų puslapy paskaičius, kad kas dvi tris dienas rekomenduojama daryt. aš suprantu, kad paskui privaloma gerti vaistukus su gerosiom bakterijom, kad viską atstatyt. bet kam to reikia? mergaitės, pagalvokit gerai prieš tai darydamos.
o kas nori išsivalyti organizmą, tai esu išbandžiusi du naminius metodus, neskausmingi ir patikimi 4u.gif . patikėkit, spuogų ant veido negalėjau išsigydyt ilgą laiką, o tai irgi buvo dėl užteršto organizmo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, neseniai lankiausi holimed holistines medicinos centre, apturejau ten konsultacija, tad dabar noriu jusu pasiteirauti, ar ka nors esate apie juos girdeje, ar tai nera tik pinigu pasigvieisnti siekinti ale "naturali gydymo istaiga" turiu problemu su endokrinine sistema. Taigi konsultacijos metu gydytojas pasake, norint pardeti gydytis reiktu pasidaryti mikrobangų biorezonansinio testo,kuris nustatytu mano viso organizmo bukle, mano problemu priezasti, o veliau paskirtu homeopatini gydyma, Noriu pasiteirauti, ar esat girdejusios apie si tyrimo buda, jo tikslinguma. Konsultacijos pabaigoje gydytojas uzsimine, kad dar daug kas priklausys sir nuo pacios, t.y nuo mano mitybos ir panasiai, na zinoma , tai savaime suprantama,kad tektu pakankamai daug ko atsisakyti, jis uzsimine, kad taip pat reiktu atlikti zarnyno valyma, nes zarnynas bus tikrai uzterstas, jis teige, kad jokios gerosios bakterijos neisplaunamos, nes apskritai jos uzterstam, kur nuolat vyksta rugimo procesai, skrandyje negyvena, todel ir reikia isvalyti maisto liekanas prikibusias pire sieneliu, kad tos bakterijos atsirastu, Minejo, kad pradzioje po valymo gali atsirasti siek tiek bedu, nes nevat tai tas pats kaip butu pilnas oro balionas, kuris veliau isleidziamas, tad gali sutrikti funkcijos, taciau su homeopatiniais vaistukais tai pataisoma. Noriu sulaukti jusu komentaru, tiek del skrandzio valymo, tiek del to tyrimo bei pacio centro . Turiu didele baime patekti i rankas zmoniu, kurie pelnosi is kitu tokiu budu
Atsakyti
QUOTE(zveriuks @ 2009 02 09, 19:02)
o kas nori išsivalyti organizmą, tai esu išbandžiusi du naminius metodus, neskausmingi ir patikimi  4u.gif . patikėkit, spuogų ant veido negalėjau išsigydyt ilgą laiką, o tai irgi buvo dėl užteršto organizmo  smile.gif

kokie tie budai?
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2009 02 10, 13:16)
Sveikos, neseniai lankiausi holimed holistines medicinos centre, a

Niu atsargiai sakyciau - daug tokiu sarlataniuku yra, kur pinigus mokek - o mes jau paziuresim ka padarysim.

Pabandyk valytis organizma Detox-Kit homeopatiniai - labai padeda ir superiniai atsiliepimai. 3 buteliukai - apie 50 lt. Pabandyk uzsirasyti i Antakalnio alergologiniam skyriui

http://www.vual.lt/ - pasiskambink, pasiklausinek - parasysi mums ka sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 02 10, 13:25)
kokie tie budai?

sveikos smile.gif
tai vat, pirmas būdas Dilgėlių arbata. Užsiplikydavau iš vakaro ir rytais gerdavau puse stiklinės. Taip dešimt dienų. Arbata pošlykštė, bet pakentėti galima, juolab, kad paskui jau pripranti. Kai pradėjo veikti, po poros dienų, į tuliką laksčiau laaaaabai dažnai ax.gif . Bet kai išsivalė organizmas, tai ir lakstymas baigėsi. Spuogai ant veido buvo siaubingi, labai bijojau, kad randai neliktų. Bet tikrai, ne tikrai, jų neliko nei ženklo thumbup.gif .
Kitas būdas - dešimt dienų citrinų gėrimo. Pradėti nuo vienos iki penkių ir nuo penkių iki vienos. Išsispaudi citrinų sultis ir tiek pat vandens, kiek sulčių, ir būtinai gerti per šiaudelį. Žinoma, citrinos, vis gi rūgštis, tai, metgaitės, atsargiai. Kas turite bėdų su skrandžiu, geriau nerizikuokite. Bet padėjo tai tikrai. Suveikia per kokias penkilika minučių. Veidas liko švarut švarutėlis. Ir organizmui lengviau patapo. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Šiandiena sugalvojau pasidomėti tuo Žvėryno Natūralios medicinos centru...
Jų internetiniame puslapyje labai jau faina paskaityt TIKRŲ žmonių istorijas, kaip jiem pavyko numest svori - ar ne? Pasižiūrėkim:

http://www.metabolik...str=info&id=190

ir

http://www.naturalim...orite_sulieknti

nu negi nėra realių istorijų, kad reikia jas kurti doh.gif ??
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Matau diskutuojat aktualia tema biggrin.gif Pries pora savaiciu dariausi maisto netoleravimo testa 270 produktu ir esu be galo patenkinta thumbup.gif jau po dvieju savaiciu sudarytos dietos jauciuosi zymiai geriau ir berimai nuo veido dingsta bigsmile.gif O testuka dariausi "Naturalios medicinos centre. Gera sveikata", buvo dar nuolaideles, tai 300 litu sutaupiau, tik nezinau ar dar yra tos nuolaidos g.gif O apie zveryno naturalios medicinos centra esu girdejus nelabai kokius atsiliepimus, net kazkoks zurnalistas atliko tyrima, pasidare testa ir vilniuj ir kauno filiale, bet duomenys visiskai nesutapo, kazkoki ten nesertifikuota tyrima daro ar kazka panasaus issiaiskino schmoll.gif
Atsakyti