Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios medicinos centrai

Po pastarosios reklamytes per "Nuo iki" ir kaineles zveryne pasitaise pora simtu litu smile.gif turbut daug suplojo uz toki sou...
Atsakyti
Sveiki,
gal kas žinot, kiek dabar kainuoja tas maisto netoleravimo testas? įdomu, iašku, nors atsiliepimai labai kontrastingi blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sare @ 2008 02 12, 15:51)
Sveiki,
gal kas žinot, kiek dabar kainuoja tas maisto netoleravimo testas? įdomu, iašku, nors atsiliepimai labai kontrastingi  blink.gif

ojejej, jau paziurejau ju kaininka, 1050 Lt, kas pasakys, ar verrrrtaaaa???? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsinėja @ 2008 02 11, 21:45)
Po pastarosios reklamytes per "Nuo iki" ir kaineles zveryne pasitaise pora simtu litu smile.gif turbut daug suplojo uz toki sou...

joo, net lėkštė iš rankų iškrito, kai pamačiau Tulčinos veidelį doh.gif Vėl tas pats, vėl maisto testai, klizmos....

QUOTE(sare @ 2008 02 12, 13:56)
ojejej, jau paziurejau ju kaininka, 1050 Lt, kas pasakys, ar verrrrtaaaa????  blink.gif  g.gif

manau, atsakymas buvo vaizdus:

QUOTE(jurgis1815 @ 2008 01 03, 22:38)
i smulkmenas nesileisiu,bet tik tiek,kad nera ten jau taip viskas veiksminga,efektyvu kaip jie peza.Tikslas kuo daugiau pakraut makaru ir padaryt didesne apyvarta.Tai ji ir sako,kai dirbau,tai aisku issizioti negaledavau,bet daznai ,kai zmogus mokedavo uz proceduras pagalvodavau,kad gaila man tavo babkiu ir taves.

Atsakyti
Sveikutes, kazin ar neimanoma to testo azkaip "apeiti" ir paciai mazdaug istirti, ka valgyti, o ko ne? Gal pagal maisto derinima, ar pagal kraujo grupe?

Kaip manot? g.gif
Atsakyti
yra vastybinis alergologijos centras, jis tiria alergiškumą maistui. Kaip man sakė, yra trys paletės alergenų, tarp jų ir maisto, kiekviena po 150 litų. Tai vistiek ne tūkstantis išeina smile.gif
Atsakyti
visai geras tyrimas tik reikia gerai ismanancio zmogaus smile.gif ir as dariausi tai pasake visa tiesa,tikrai nenusivyliau. thumbup.gif
Atsakyti
As jau daug metu gydausi homeopatijos centre, uzsimineju joga, vaistazoliu arbatas geriu. Mano organizmui tinka ax.gif
Atsakyti
dabar kraujo netoliaravimo testas kainuoja 1150, o zarnyno valymas vienas kartas 120 lt. nuo zarnyno valymo sulieknejau 5 kg (man uztenka), bet nuo ju dietu nei vienas kilas nenukrito tik pusalkane sedekau kaip debile visa menesi
Atsakyti
QUOTE(zlt @ 2008 07 16, 22:08)
dabar kraujo netoliaravimo testas kainuoja 1150, o zarnyno valymas vienas kartas 120 lt. nuo zarnyno valymo sulieknejau 5 kg (man uztenka), bet nuo ju dietu nei vienas kilas nenukrito tik pusalkane sedekau kaip debile visa menesi

As zarnyno valymosi nedariau, man net nesiule schmoll.gif
O siaip tai labai nusivyliau. Padare ta kraujo testa, pasake, kad labai geras rezultatas, todel, kad daug ka toleruoju, uzdraude tik pieno produktus, bulves ir mesa valgyt. Per menesi du menesius numeciau 6 kg.

Tiesa pasakius, kai uz tokius pinigus, tikejausi bent jau malonaus aptarnavimo. dabar gydytoja pasivaipe, ka pasake, ko ne ir kas toliau?
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2008 07 21, 07:40)
Padare ta kraujo testa, pasake, kad labai geras rezultatas, todel, kad daug ka toleruoju, uzdraude tik pieno produktus, bulves ir mesa valgyt. Per menesi du menesius numeciau 6 kg.

nieko sau - geras rezultatas , bet nevalgyti pieno, bulvių ir mėsos blink.gif
tai kas tada lieka - kruopos, daržovės, duona... doh.gif

įdomu, kas lieka, kai rezultatas būna blogas g.gif
Atsakyti
Paanalizavus sveikos mitybos piramide galima ir seip susivokti kuriu produktu reiktu isvis atsisakyti, kuriu maziau vartoti.
Tas testas man isvis protu nesuvokiamas dalykas, juk jei skaityti moki, tai pilna ivairios literaturos apie sveika mityba ir jos principus. Perskaicius sia tema jau is merginu komentaru tapo aisku, nereikia net testo darytis, o tik atsisakyti : bulviu, miltiniu gaminiu, pieno produktu, riebaus maisto ir nereikia jokiu dietu laikytis - virssvoris isgaruos per menesi!
Ir aplamai reikia keisti mitybos yprocius. Jokiu dietu! Visko galima saikingai!!! ir judesio...sporto!!
Atsakyti
Aš irgi vis gundausi tą maisto netoleravimo testą pasidaryti, bet jo kainelė, tai tiesiog šiurpi blink.gif blink.gif Jau pradedu galvoti, kad savijautą gerinti reikia pradėti nuo to, kad užsiimti sportu, o tas testas gal dar tegu palaukia g.gif
Atsakyti