Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios medicinos centrai

QUOTE(dinka @ 2006 01 02, 20:28)
Na va pasidaviau reklamai ir nusprendziau pasidaryti maisto netoleravimo testa  bigsmile.gif Noriu pasidalinti ispudziais. Kreipiausi i Kauno filiala to Zveryno nat.med.centro. ............. Atidaviau pinigus ir vos tik isejus man pradejo kirbeti nuojauta kad vistik gal as ir be reikalo cia ejau  tongue.gif Nors gal tai tik bendravimo kulturos su klientais stoka  g.gif Tai va laukiu dabar ketvirtadienio, ziuresim kaip eisis bendrauti su dietologe ir koks bus atsakymas.

Sveika, o apie kuri cia centra kalbi, kur jis randasi? Mat as pati viename ju neseniai lankiausi... ax.gif
Atsakyti
Panos man tie testai atrodo akiu dumimas ir nemazi pinigai valgykit sveika maista ir tas svoris pats nukris as pavyzdziui su dietologes sudarytom dietom numeciau 19 kg bet tai lygiai ir tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
Panos ka metot pinigus ant visokiu testu geriau sveikai maitinkites o uz tuos pinigus ka kainuoja tie testai nuvaziuokit i Druskininku sanatorija ir zarnyno valymas ten tik 12 Lt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano uosviene ana sav. Vilijampolej daresi ta tyrima su aparatu kur tiria koks maistas tinka(tik nezinau pagal ka ten sperndzia, toks rusiskas aparatelis). tai prirase visa lapa kas tinka kas ne(+ir -) ir sustate savaites meniu. kaina didoka 150lt..... ejo todel, kad jos kaimyne per puse metu numete 20kg ten pasikonsultavus, (valge tik tai kas parasyta)
Atsakyti
Ar galetumet placiau prasyti apie Vilijampole. ar tai poliklinika?
Mane tas tyrimas labai sudomino, nes turiu alergija ir noreciau issitirti. rolleyes.gif
Atsakyti
Na, tai yra vaistines antrame aukste isikures "Naturalios medicinos centras", adresas - Neries kr. 8, turiu ir mob. reik tartis(jei reik i A z), o ar tiria del alergijos nezinau
Atsakyti
Parasyk tos poliklinikos mob. telefona, nes as is Siauliu, pas mus dar tokiu tyrimu nedaro. I Zveryno poliklinika man vaziuoti per brangu. smile.gif
Atsakyti
Aš buvau Kaune, Savanorių prospekte. Akių dūmimas, pinigų traukimas.
Gerai dar, kad susigundžiau tik daline jų "diagnostika", palikau 200 litų ir dar 80 litų už klizmą hihihi.gif
(nu bet man taip ir reikia... gerai, kad vyras nieko nežino, o tai tokią klizmą pastatytų) bash.gif

nu rekėjo man po gimdymo svorio numesti. tai baigusi maitinti, nuėjau.
su tokiu variniu bumbuliuku badė plaštakoj jiems ten žinomus taškus, jų kompas kažką fiksavo... ir taip gal 2 valandas. per tą laiką išsikalbėjom..išklausinėjo ir apie ligas, ir apie valgymo įpročius, ir apie visa kita..ai, dar kraujo grupės klausė..

žodžiu, buvau skaičius knygą "dieta pagal kraujo grupes".. nu nieko naujo nepasakė man to natūralistų centro daktarė.

tiesa, tiesiog primygtinai rekomendavo daryti žarnyno išvalymą. "Kaip tik vieta laisva"...

guliu aš ten, su šlangute "ten", šalia sėdi tokia pagyvenus bobulencija(vat jos figūrai tai klizma padėtų) ir skaito man garsiai maždaug tokią info: mėsą valgyti be bulvių, be duonos, su daržovėm...

žodžiu, išėjau aš nuklizmuota ir per piniginę, ir per smegenis. hihihi.gif hihihi.gif
kaip sako liaudies išmintis: "glušą ir bažnyčioj muša"
Atsakyti
prisiskaiciau apie ta tyrima, ir atiliepimus ir ju paciu reklama ir priejau vienos vieninteles isvados:
-tokias dietas gali susidaryti kiekvienas sau. Tai paprasciausia-mityba pagal kraujo grupes ir sumazintas kaloriju kiekis. Ir tai jums kainuos TIK 3 litus su centais ax.gif Yra kiekvienam knygyne toks lankstinukas spalvotais -lentele pagal kraujo grupes. Ir didelio mokslo ir dar didesniu pinigu tam nereikia lotuliukas.gif
Pradejau ir pati pagal ta lentele maitintis ir tikrai, kaip pastebejo viena pasnekove, geriau tuos simtus isleiskit tinkamiems produktams.
sekmes visoms ir visiems
Atsakyti
Paskutiniu metu vis isgalvo neiseina naturalios medicinos centre daromas maisto netoleravimo testas. paskaiciau ka kas parase. nuomoniu tikrai yra ivairiu. taigi liko didziulis klaustukas. bet labai noriu suzinoti ar verta. nes suma nemaza. 900 lt seip sau nesinori ismest. uz gerus rezultatus nebutu gaila. graudu ziureti i spintoje kabancius rubus, kurie siuo metu "kiek mazoki". aplamai savijauta, pasitikejimas savimi...ko gero daugeliui nereikia aiskinti.
norejau paklausti tu kas realiai susidure, asmeniskai ar pazistami daresi. kokie atsiliepimai. ar verta?
nes jei pasako, kad saldumynu nevalgyti, cepelinu (kuriu net nemegstu) ir panasiai, tai ta mes visi ir be testo zinome.
Papildyta:
[quote=eglejtree,2007 02 27, 15:52]
Paskutiniu metu vis isgalvo neiseina naturalios medicinos centre daromas maisto netoleravimo testas. paskaiciau ka kas parase. nuomoniu tikrai yra ivairiu. taigi liko didziulis klaustukas. bet labai noriu suzinoti ar verta. nes suma nemaza. 900 lt seip sau nesinori ismest. uz gerus rezultatus nebutu gaila. graudu ziureti i spintoje kabancius rubus, kurie siuo metu "kiek mazoki". aplamai savijauta, pasitikejimas savimi...ko gero daugeliui nereikia aiskinti.
norejau paklausti tu kas realiai susidure, asmeniskai ar pazistami daresi. kokie atsiliepimai. ar verta?
nes jei pasako, kad saldumynu nevalgyti, cepelinu (kuriu net nemegstu) ir panasiai, tai ta mes visi ir be testo zinome.
galbut, kad kaip minejo tai lygiai tas pats testas pagal kraujo grupes. ir nereikia siu brangiu tyrimu
kunas saukiasi pagalbos, oda pradejo streikuoti. todel tikrai domina jusu nuomone ir patirtis
Atsakyti
tai vat, aš irgi pagalvoju paie vizitą, nes kankina odos problemos g.gif kita vertus jei griežtai laikytumėsi mitybos taisyklių, ar ne toks pat rezultatas gautųsi? g.gif bet pagal maisto netoleravimo testą būna išbraukiama pvz. jūros gėrybės, kurias aš laikau sveiku maistu g.gif
domina išbandžiusių nuomonė, ačiū 4u.gif

P.S.
Populiarusis centras mausto klientus
L.T. žurnalistės atliktas eksperimentas parodė, kad Jelenos Tulčinos vadovaujami natūralios medicinos centrai iš savo lankytojų didžiulius pinigus ima už nieką. Pastaruoju metu itin išpopuliarėjusio Maisto netoleravimo testo (MNT) rezultatai Vilniuje ir filiale Kaune radikaliai skyrėsi, nors buvo ištirtas to paties žmogaus kraujas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 27 vasario 2007 - 17:10
perskaiciau tik dali jusu pasisakymu ir panorau parasyti savo istorija.

pernai metu pradzioj apsilankiau Zveryno Naturalios Medicinos centre Kauno filiale Maironio gatvej, nes pradejau ziauriai saves nekest, man uzsikimso zarnynas ir storejau jau net nuo oro. per 3-4men priaugau 13kg. be to as alergiska kai kuriems maisto produktams.
man 5 kartus vale zarnyna(1 proceduros kaina-90Lt), sudare maisto netoleravimo testa (skaudancia sirdim sumokejau 800Lt) ir dar primygtinai siule Vega Testa(su tokiu aparatu vedziot po delna, pasakytu, kokie organai blogai veikia ir gydytu homeopatiniais vaistais), kurio as nesutikau darytis, tiksliai nepamenu, berods dar butu buve 400Lt. dietologas sudare man dieta pagal ta kraujo testa. geriau geruju zarnyno bakteriju.
siaip man sunkoka su dietom, vis pritrukdavo valios, bet sukisus tokius pinigus neisdrisau nesilaikyt, nors galiu pasakyti, kad truputeli su nukrypimais buvo ta mano dieta blush2.gif na pirma menesi tai saziningai ir ne taip jau baisu, nes man buvo negalima valgyti daug to, ko as ir nemegstu, tai del to labai dziaugiausi. del to galvoju, kad rezultatas dar tikrai neblogas. per 3men. numeciau 10kg., nors buvau planavus 15kg. o paskui dar koks vienas nukrito, bet svarbiausia ir neaugo.
po pirmo men.kai nuejau konsultacijai, jie ten buvo pasibaiseje, kad tik 3kg nukrito, nes kiti apie 10 per menesi atsikrato. bet as galiu pasakyti, kad visai dziaugiausi pasekmem, nes tikrai galvojau, kad jau man geriau tie 3kg nei 10kg + suglebus oda.
be to kazkur per dvi savaites susireguliavo tustinimasis, nes buvo iki tokio lygio, kad 3 savaites nejau i tualeta ir nei klizmos, nei daktaru ar bobociu patarimai nepadejo, o jausmelis baisus:oh doh.gif doh.gif
ir veido oda tikrai normalesne pasidare, neberdavo nuo bet ko. keisciausia tai, kad man visa laika buvo tvirtinama (dariausi tyrimus Vilniuj alergologijos centre), kad mane beria nuo citrusiniu vaisiu, o ju kaip tik man daug sudejo i dieta ir nei karta neisbere. vat to tai niekaip nesuprantu.
na bet neapsejau ir be salutiniu dalyku. ziauriai visa zarnyna ir skrandi skaudejo, tiesiog kaip peiliais raize, net pas savo daktere buvau nuejus. bet tai buvo pirma menesi. tai gal sakau, kai valesi zarnynas. na nezinau.
paskui pastojau ir baigesi mano dietos biggrin.gif tongue.gif tongue.gif
bet jau vel traukiu popieriukus is to centro, nes jauciu po gimdymo tikrai prireiks smile.gif zarnyno nezinau ar ryzciausi daugiau valytis, bus idomu paziureti, koks bus tos sudarytos dietos poveikis be valymo. na jei nieko nebus, tai gal ir nueisiu, bet si karta gal pasiieskosiu kur pigiau, nes ten pinigus mokam dar ir uz populiaruma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule**: 28 vasario 2007 - 17:12
QUOTE(saule** @ 2007 02 28, 17:10)
perskaiciau tik dali jusu pasisakymu ir panorau parasyti savo istorija.

pernai metu pradzioj apsilankiau Zveryno Naturalios Medicinos centre Kauno filiale Maironio gatvej, nes pradejau ziauriai saves nekest, man uzsikimso zarnynas ir storejau jau net nuo oro. per 3-4men priaugau 13kg. be to as alergiska kai kuriems maisto produktams.
man 5 kartus vale zarnyna(1 proceduros kaina-90Lt), sudare maisto netoleravimo testa (skaudancia sirdim sumokejau 800Lt) ir dar primygtinai siule Vega Testa(su tokiu aparatu vedziot po delna, pasakytu, kokie organai blogai veikia ir gydytu homeopatiniais vaistais), kurio as nesutikau darytis, tiksliai nepamenu, berods dar butu buve 400Lt. dietologas sudare man dieta pagal ta kraujo testa. geriau geruju zarnyno bakteriju.
siaip man sunkoka su dietom, vis pritrukdavo valios, bet sukisus tokius pinigus neisdrisau nesilaikyt, nors galiu pasakyti, kad truputeli su nukrypimais buvo ta mano dieta blush2.gif na pirma menesi tai saziningai ir ne taip jau baisu, nes man buvo negalima valgyti daug to, ko as ir nemegstu, tai del to labai dziaugiausi. del to galvoju, kad rezultatas dar tikrai neblogas. per 3men. numeciau 10kg., nors buvau planavus 15kg. o paskui dar koks vienas nukrito, bet svarbiausia ir neaugo.
po pirmo men.kai nuejau konsultacijai, jie ten buvo pasibaiseje, kad tik 3kg nukrito, nes kiti apie 10 per menesi atsikrato. bet as galiu pasakyti, kad visai dziaugiausi pasekmem, nes tikrai galvojau, kad jau man geriau tie 3kg nei 10kg + suglebus oda.
be to kazkur per dvi savaites susireguliavo tustinimasis, nes buvo iki tokio lygio, kad 3 savaites nejau i tualeta ir nei klizmos, nei daktaru ar bobociu patarimai nepadejo, o jausmelis baisus:oh  doh.gif  doh.gif
ir veido oda tikrai normalesne pasidare, neberdavo nuo bet ko. keisciausia tai, kad man visa laika buvo tvirtinama (dariausi tyrimus Vilniuj alergologijos centre), kad mane beria nuo citrusiniu vaisiu, o ju kaip tik man daug sudejo i dieta ir nei karta neisbere. vat to tai niekaip nesuprantu.
na bet neapsejau ir be salutiniu dalyku. ziauriai visa zarnyna ir skrandi skaudejo, tiesiog kaip peiliais raize, net pas savo daktere buvau nuejus. bet tai buvo pirma menesi. tai gal sakau, kai valesi zarnynas. na nezinau.
paskui pastojau ir baigesi mano dietos biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif
bet jau vel traukiu popieriukus is to centro, nes jauciu po gimdymo tikrai prireiks smile.gif zarnyno nezinau ar ryzciausi daugiau valytis, bus idomu paziureti, koks bus tos sudarytos dietos poveikis be valymo. na jei nieko nebus, tai gal ir nueisiu, bet  si karta gal pasiieskosiu kur pigiau, nes ten pinigus mokam dar ir uz populiaruma.

ačiū už istoriją 4u.gif
tai kad...žarnyno valymas man regis tikrai nesveika, pašalinama visa flora, etc...
Atsakyti