perskaiciau tik dali jusu pasisakymu ir panorau parasyti savo istorija.
pernai metu pradzioj apsilankiau Zveryno Naturalios Medicinos centre Kauno filiale Maironio gatvej, nes pradejau ziauriai saves nekest, man uzsikimso zarnynas ir storejau jau net nuo oro. per 3-4men priaugau 13kg. be to as alergiska kai kuriems maisto produktams.
man 5 kartus vale zarnyna(1 proceduros kaina-90Lt), sudare maisto netoleravimo testa (skaudancia sirdim sumokejau 800Lt) ir dar primygtinai siule Vega Testa(su tokiu aparatu vedziot po delna, pasakytu, kokie organai blogai veikia ir gydytu homeopatiniais vaistais), kurio as nesutikau darytis, tiksliai nepamenu, berods dar butu buve 400Lt. dietologas sudare man dieta pagal ta kraujo testa. geriau geruju zarnyno bakteriju.
siaip man sunkoka su dietom, vis pritrukdavo valios, bet sukisus tokius pinigus neisdrisau nesilaikyt, nors galiu pasakyti, kad truputeli su nukrypimais buvo ta mano dieta
na pirma menesi tai saziningai ir ne taip jau baisu, nes man buvo negalima valgyti daug to, ko as ir nemegstu, tai del to labai dziaugiausi. del to galvoju, kad rezultatas dar tikrai neblogas. per 3men. numeciau 10kg., nors buvau planavus 15kg. o paskui dar koks vienas nukrito, bet svarbiausia ir neaugo.
po pirmo men.kai nuejau konsultacijai, jie ten buvo pasibaiseje, kad tik 3kg nukrito, nes kiti apie 10 per menesi atsikrato. bet as galiu pasakyti, kad visai dziaugiausi pasekmem, nes tikrai galvojau, kad jau man geriau tie 3kg nei 10kg + suglebus oda.
be to kazkur per dvi savaites susireguliavo tustinimasis, nes buvo iki tokio lygio, kad 3 savaites nejau i tualeta ir nei klizmos, nei daktaru ar bobociu patarimai nepadejo, o jausmelis baisus:oh
ir veido oda tikrai normalesne pasidare, neberdavo nuo bet ko. keisciausia tai, kad man visa laika buvo tvirtinama (dariausi tyrimus Vilniuj alergologijos centre), kad mane beria nuo citrusiniu vaisiu, o ju kaip tik man daug sudejo i dieta ir nei karta neisbere. vat to tai niekaip nesuprantu.
na bet neapsejau ir be salutiniu dalyku. ziauriai visa zarnyna ir skrandi skaudejo, tiesiog kaip peiliais raize, net pas savo daktere buvau nuejus. bet tai buvo pirma menesi. tai gal sakau, kai valesi zarnynas. na nezinau.
paskui pastojau ir baigesi mano dietos
bet jau vel traukiu popieriukus is to centro, nes jauciu po gimdymo tikrai prireiks
zarnyno nezinau ar ryzciausi daugiau valytis, bus idomu paziureti, koks bus tos sudarytos dietos poveikis be valymo. na jei nieko nebus, tai gal ir nueisiu, bet si karta gal pasiieskosiu kur pigiau, nes ten pinigus mokam dar ir uz populiaruma.