Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios medicinos centrai

Ji tai nezinojo ,kad vyrui vezys -vede pas save i darba issitirti del blogos savijautos,o kai jau rasiau ten nieko nerado tik uzdegima.Tuos tyrimus jei gerai pamenu dare ar tris kartus-rezultatas tas pats. As esu kokioj tai reklamoj skaicius ,kad jos ten giriasi ,jog visas ligas nustato.
Kai zinai ,kaip yra is tikruju slykstu darosi.
Atsakyti
QUOTE(Kukutte @ 2005 07 16, 21:11)
nu geras! neitiketina, tai ji dirbdama tame centre, tai pasakoja?

kazkaip nezinau, tiketi ar ne, net keista ... labiausiai mane ten kas nervina, tai juodoji buhalterija ... aptarnavimas puikus, man patiko, ligas nustate gerai ... bet tai, kad jie paima nemazus pinigus ir neishmusha cekio, siaubingai nervina ...

Su ta juodąja buhalterija ir aš nesuprantu, kaip jų dar nepagavo, kai visiems klientams reikia kloti pinigus, negaunant jokio čekio blink.gif . Visi žino ir - nieko. Mane tai irgi siaubingai nervina. Jei jie gerbtų savo firmos vardą, tai tikrai turėtų bent jau nerodyti taip aiškiai, kad veda juodą buhalteriją. schmoll.gif Tokia įmonė iškart smunka mano akyse. g.gif
Atsakyti
Kaip matau šita tema buvo truputį numirusi, bet negaliu neįkišti savo trigrašio 4u.gif
Buvo dar vienas natūralios medicinos centras Antakalnyje, Smėlio gatvėje, vadinosi kažkaip taip SPA VITA ar kažkas panašaus - vedė baltą buhalteriją, tai matomai subankrutavo, nes jau jo nebėra. Sunku šiais laikais išsilaikyt todėl ir veda juodas buhalterijas.
Atsakyti
Aš irgi netikiu tais tyrimais nė velnio doh.gif Dariausi folio tyrimą, tai kai pradėjo klausinėti kuom sirgau, kuom skundžiuosi, kokius vaistus naudoju. O aš visąlaik sakiau kad sveika kaip ridikas, kad labai retai sergu, kad vaistų jokių pastoviai nenaudoju. Tai kai ištyrė, sakė super sveika doh.gif Ir širdis sveika, nors turiu įgimta širdies ydą ir nuolat geriu vaistus, ir inkstai labai sveiki, nors vienas beveik neveikia, nes geldelė yra išorėje ir žarnynas švarus, kas labai reta t.t. Visiškai netikiu tais dalykais. Pastebėkit kokie tie gydytojai geri psichologai, jie labai daug ką gali pasakyti tik pasižiūrėję į žmogų. O jeigu dar paklausinėja ir tu pasakai teisybę, tai tada jiems labai lengva diagnozuoti doh.gif Be to mano vyras baigęs metrologijos magistrą, tai specialybė, kai mokinamasi apie visokius medicininius ir elektroninius prietaisus, jų veikimo principus, atspindžius, vibracijas, bangas. tai jis stebėjo kaip man daro tą tyrimą. Sakė absoliuti nesamonė, nes aparato rodmenys priklauso ir nuo taško paspaudimo, jeigu daugiau paspausi daugiau ir rodys. Vienu žodžiu yra daug manipuliacijų. O kad tai būtų labai efektyvus tyrimas dar pasaulyje nėra ištirta, tik daromos prielaidos, kad parodo teisybę. Yra sukurti labai jautrūs Folio metodo tyrimo aparatai, bet jie kompiuterizuoti ir lietuvoje tokių tikrai nėra. Ten bent jau tikslumas gersnis. Jeigu bent jau mažesnius pinigus luptų už tyrimą, tai dar galima pabandyt, bet kai tiek lupa tai tik pinigų mėtymas į balą doh.gif Kraujo tyrimas, kur parodo maisto netoleravimą, tai visai manau liuks dalykas, bet ne kiti tyrimai schmoll.gif
Atsakyti
Mano vienam draugui 23 metu amziaus buvo diagnozuota ateroskleroze, poliklinikos gydytojas patare susitaikyti su nepagydoma liga, isijungti i ateroskleroze serganciu zmoniu draugija ir guosti vienas kita, taciau jis nusprende kovoti ir jam pavyko. Jam buvo atlikta ZNMC zarnyno valymas, kepenu valymas, maisto netoleravimo testas, vega testas ir daug kitu proceduru ir ne tik sitam centre ir siandien t.y. po 2 metu jis jauciasi puikiai, atrodo taip pat super, maista derina, dingo alergijos, odos problemos, o apie zarnyno valyma jis taip issireiske: atrodo kad ant akiu prasviesejo, o kai as vis dar itariai klausinejau ar cia ne kokia apgaule, tai jis sako: tu matei mane pries 2 metus ir matai dabar_ as gyvas tu proceduru veiksmingumo irodymas. Tai va ir nezinau, bet ruosiuosi ryztis bent jau pasitikrinti.
Atsakyti
Na va pasidaviau reklamai ir nusprendziau pasidaryti maisto netoleravimo testa bigsmile.gif Noriu pasidalinti ispudziais. Kreipiausi i Kauno filiala to Zveryno nat.med.centro. Diena pries paskirta procedura paskambino administratore paklausti, as as is tikruju ateisiu blink.gif Na paskirtu laiku atejau priduoti kraujo. Iejus pamaciau dvi snekancias moteriskes, kurios nelabai kreipe i mane demesio. Sulaukusi pauzes ju snekoje pasisakiau kas as ir ko atejau. Administratore ypatingo entuziazmo neparode, ikiso i rankas kelis lapus, tipo pildykite. As su visais daiktais (kur pakabinti palta neparode) isitaisiau laukiamajam ir pradejau zymeti ta zymuji lapa su visom isvardintom ligom. Dazniausiai nesigilindama dejau minusus tongue.gif Labiausiai man patiko klausimai - ar paskutinius du metus lanketes pas gydytoja ir del kokiu priezasciu (cia palikta atsakymui vietos kokiems 3 zodziams) ir kokius siuo metu vartojate vaistus, vitaminus papildus ir palikta vietos 1 zodziui, as parasiau 'prenatal' tai man ir taip vargiai tilpo tongue.gif Visas tas lapas šviestas peršviestas n kartu, gal istaiga gaunanti tokias babkes taupo ant printerio g.gif Per viduri pildymo atejo sesele vestis i procedurini. Paemusi krauja sesele buvo apsimovusi jau naudotas gumines pirstines blink.gif blink.gif gaila tai supratau tik tada kai ji po visko tas pacias pirstines pasidejo graziai i stalciu matyt sekanciam naudojimui blink.gif Buciau neleidus imti jei is karto buciau macius schmoll.gif Paskui grizus pas administratore reikejo uzsiregistruoti atsakymo gavimui. Paklausus gal atsakymas butu siandien po poros valandu, ji vos ne ironiskai pareiske kad atsakymas bus i pavakare, o jie jau tada nebedirbs. Siaip esu gana tolerantiskas zmogus, bet jos tonas pradejo mane erzinti. Toks jausmas kad esu tarybinej poliklinikoj (tuo labiau jinai snekejo su rusisku akcentu), o ne klinikoj, kuriai tuoj paliksiu 800 lt. Na gerai, sutarem del laiko kita savaite. Paklausiau kiek laiko uztruks konsultacija. Sako valanda, bet dar reikes gastroenterologo konsultacijos. Kam? Tai vistiek priklausys daryti zarnyno valyma, tipo. I mano pasakyma 'nemanau kad as tai darysiu' pasipyle tirada ' tai cia beveik privaloma prie sito testo! be sito nebus tokio greito efekto! tuo labiau kad yra ka mesti (tipo svori) ir nemazai!' Na kadangi nesileidau i gincus, nes jau jutau kad galiu ka nors astriau pasakyti, tai administratore piktai pareiske - 'susimokam!' Atidaviau pinigus ir vos tik isejus man pradejo kirbeti nuojauta kad vistik gal as ir be reikalo cia ejau tongue.gif Nors gal tai tik bendravimo kulturos su klientais stoka g.gif Tai va laukiu dabar ketvirtadienio, ziuresim kaip eisis bendrauti su dietologe ir koks bus atsakymas.
Atsakyti
QUOTE(Silwer @ 2005 07 14, 17:27)
Nezinau ar tiketi tais tyrimais kuriuos daro naturalios medicinos centre? Mano kaimyne dirba naturalios medicinos centre -jos vyras pasijuto blogai mazdaug pries tris menesius  ,kaimyne nusivede savo vyra issitirti i savo darba ,zinau ,kad dare vega testa ir dar kelis tyrimus ,beje vega testas buvo daromas kelis kartus. Gydytoja sake ,kad nieko baisaus tik rado uzdegima .Vyriskis ta uzdegima gydesi ,bet sveikata vis blogejo.Neisveres tokios prastos sveikatos jis nuejo pas savo seimos gydytoja -tas padares tyrimus israse siuntima i onkologini. Onkologiniam rado trecios stadijos vezi. Tai kaip po tokio ivykio galima tiketi  -tuo kas daroma tame centre-as dabar manau ,kad ten mulkinami zmones.

As ir negaliu patiket visais tais "naturalios medicinos centrais" Kazkada buvau susidomejus dieta pagal kraujo grupe, bet pabendravus su viena dietologe, juokinga pasidare ta dieta unsure.gif

Jeigu tie visi testai butu nemokami, tai gal is idejos ir nueiciau, bet uz tokius pinigus... schmoll.gif Man tai panasu i bereikalinga pinigu leidima. O Silwer kaimynes atveju, dar ir pavojinga!

Atsakyti
gal kas galite pasakyti ar t7 test7 rezultatai sutampa su dieta pagak kraujo grupes g.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukas @ 2006 01 08, 14:02)

maždaug atitinka.Aš dariausi tą testą,o paskui knygyne užkliuvo akis už knygučių apie kraujo grupes ir jiems tinkančius produktus-na kokie 80 proc.atitinka.
bet kas juokingiausia,kad nerodė netinkamumo kavai,o aš jos net kvapo nepernešu,nekalbant apie tai,kad išgėrus jos gurkšnį man darosi sunku kvėpuoti.Taip kad nieko stebuklingo tie testai.Nors žarnyno valymai ir paskui dieta tikrai gerina savijautą.
Atsakyti
Tai va laukiu dabar ketvirtadienio, ziuresim kaip eisis bendrauti su dietologe ir koks bus atsakymas.
[/quote]

Na ir kaip tas atsakymas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 10 21, 14:55)
Aš irgi netikiu tais tyrimais nė velnio  doh.gif Dariausi folio tyrimą, tai kai pradėjo klausinėti kuom sirgau, kuom skundžiuosi, kokius vaistus naudoju. O aš visąlaik sakiau kad sveika kaip ridikas, kad labai retai sergu, kad vaistų jokių pastoviai nenaudoju. Tai kai ištyrė, sakė super sveika  doh.gif Ir širdis sveika, nors turiu įgimta širdies ydą ir nuolat geriu vaistus, ir inkstai labai sveiki, nors vienas beveik neveikia, nes geldelė yra išorėje ir žarnynas švarus, kas labai reta  t.t. Visiškai netikiu tais dalykais. Pastebėkit kokie tie gydytojai geri psichologai, jie labai daug ką gali pasakyti tik pasižiūrėję į žmogų. O jeigu dar paklausinėja ir tu pasakai teisybę, tai tada jiems labai lengva diagnozuoti  doh.gif Be to mano vyras baigęs metrologijos magistrą, tai specialybė, kai mokinamasi apie visokius medicininius ir elektroninius prietaisus, jų veikimo principus, atspindžius, vibracijas, bangas. tai jis stebėjo kaip man daro tą tyrimą. Sakė absoliuti nesamonė, nes aparato rodmenys priklauso ir nuo taško paspaudimo, jeigu daugiau paspausi daugiau ir rodys. Vienu žodžiu yra daug manipuliacijų. O kad tai būtų labai efektyvus tyrimas dar pasaulyje nėra ištirta, tik daromos prielaidos, kad parodo teisybę. Yra sukurti labai jautrūs Folio metodo tyrimo aparatai, bet jie kompiuterizuoti ir lietuvoje tokių tikrai nėra. Ten bent jau tikslumas gersnis. Jeigu bent jau mažesnius pinigus luptų už tyrimą, tai dar galima pabandyt, bet kai tiek lupa tai tik pinigų mėtymas į balą  doh.gif Kraujo tyrimas, kur parodo maisto netoleravimą, tai visai manau liuks dalykas, bet ne kiti tyrimai  schmoll.gif

va va, folio metodas... man buvo veido berimas, kosmetologe neisgyde, nusiunte pas dermatologe, toji rekomendavo atlikti folio metoda RYTU klinikoje Kaune. as jau gilioj depresijoj nuvaziuoju ten, paklausineja apie si bei ta, ir pradeda vardinti mano ligas-saube, gal koki milijona man ju rado, nors niekuo kaip ir nesiskundziau g.gif dave kazkokiu zirneliu, liepe juos gerti, sumokejau 50 lt (cia pries gerus 5 m.)

ir svarbiausia-jokio poveikio mano nelemtam berimui!!!!!!bereikalo sugaisau laika bei ismeciau pinigus i bala schmoll.gif
Atsakyti