Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

Pinigų išgryninimas iš bankomato , mano atveju buvo iš SEB, kainuoja 2 latus. Kažkada poilsiaudama nusiėmiau kelis kartus po nedidelę sumą, tai paskui atradau, kad už kiekvieną kartą po 10 litų nuskaitė doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kostina: 19 birželio 2007 - 19:39
QUOTE(Kostina @ 2007 06 19, 19:37)
Pinigų išgryninimas iš bankomato , mano atveju buvo iš SEB, kainuoja 2 latus. Kažkada poilsiaudama nusiėmiau kelis kartus po nedidelę sumą, tai paskui atradau, kad už kiekvieną kartą po 10 litų nuskaitė doh.gif

blink.gif zinau, kad nepigiai sitas malonumas atsieina, todel ir uzklausiau.
Atsakyti
Hanza man nė karto jokio mokesčio neuždėjo blink.gif
Atsakyti
Sveiki,
as jau si savaitgali savo kelione ir nakvyne į ventspili susiplanavau, taciau is keliolikos siųstų užklausimų, tik keli atsakė teigiamai. taigi siam savaitgaliui galiu pasidalinti kontaktu su Lidija , (aleph-konsults@inbox.lv), kuri dar turejo laisvų vietų. Sėkmės , kas planuojat savaitgali Ventspilyje. wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Mes irgi kaip tik si savaitgali planuojam kelione i Latvija lotuliukas.gif
Tikriausiai sutiksime daug tautieciu biggrin.gif
Bet va nakvynes vietos dar ne neisivaizduoju doh.gif

Sekmes keliautojoms cool.gif
Atsakyti
Man išimant iš Hansos nenuskaičiavo nieko. Lauksim pasakojimų iš Ventspilio
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos.
Visą laiką planavome važiuoti į Nidą, bet kai įvertinome galimas išlaidas, persigalvojome.
Alternatyva buvo Papė. Gal patartumėte, kur galima apsistoti (2 suaugę ir 2 metų vaikutis). Norėtume, kad būtų WC, dušas ir virtuvėlė. Padėkite, prašau.
Atsakyti
Važiuokite į Ventspilį - nesigailėsite. Kelionė ilga, bet tvarkingas paplūdimys, graži aplinka tai atperka. "Priejūras" kempinge yra namukai ir su patogumais ir be jų. Yra labai švari virtuvė, švarūs dušai ir tualetai. Praeitą savaitgalį buvome ten ir nors orai nelepino vistiek labai patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2007 06 22, 20:06)
Važiuokite į Ventspilį - nesigailėsite. Kelionė ilga, bet tvarkingas paplūdimys, graži aplinka tai atperka. "Priejūras" kempinge yra namukai ir su patogumais ir be jų. Yra labai švari virtuvė, švarūs dušai ir tualetai. Praeitą savaitgalį buvome ten ir nors orai nelepino vistiek labai patiko.  thumbup.gif

mes liepos 2-6 d. čia pat lekiam, tik, kad prognozes orų pažiūrėjau, kad orai ne kokie žada būti sad.gif Ar yra Venspilyje koks prekybos centriukas ar normali parduotuvė, kur vaikui būtų įmanoma tyrelių ar košyčių įsigyti?
Atsakyti
Yra yra biggrin.gif mirksiukas.gif , tik nuo kempingo geriau pasiekt mašina, nėra jau taip arti.
Atsakyti
QUOTE(Kostina @ 2007 06 19, 19:37)

Mes su VB SEB kortele grynindavomės jų vietiniuose SEB Unibanka bankomatuose - jokio mokesčio. Nebent dabar kas pasikeitė g.gif Paskutinį kartą Latvijoje buvom praeitų metų rugpjūtį.
Atsakyti
Sveikos,

ir as siemet planuoju nuvaziuoti iki Ventspilio ax.gif Domina, ar imanoma persikelti keltu i Saremo sala, ten pasizvalgyti pora valandzikiu ir vel grizti i Ventspili ta pacia diena smile.gif Kokios kainos sio malonumo ax.gif
Atsakyti