Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

QUOTE(vivaflame @ 2007 05 30, 08:53)
Nuolat vyksta akcijos. Kur tu kainas ziurejai?

http://www.jurmala.lv ax.gif atsimenu kad žiūrėjau, nes planavom Latvijon važiuot ir nakvynės ieškojom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 05 30, 19:16)
http://www.jurmala.lv  ax.gif atsimenu kad žiūrėjau, nes planavom Latvijon važiuot ir nakvynės ieškojom wink.gif

mirksiukas.gif
Siaip negaila pinigu smile.gif nes is tikruju tai super poilsis smile.gif
znai jei vaziuojant daug pamatyt, ir pakeliaut, tai nelabai tinka, bet jei norint labai ramiai papoilsiauti, pabegti is miesto surmulio... cia kaip tik!!!
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 31 gegužės 2007 - 07:32
Grįžau aš iš savo numylėtosios Latvijos wub.gif Nors ir prognozavo šalčius bei didelį lietų, to nebuvo thumbup.gif Apsiniaukę, bet pats tas oras lakstyt po miestą ir šiaip būt.
Jūrmaloje gyvenom čia. Patenkinta. Mokama už kambarį, ne už žmonių skaičių, kaip kai kur. tai gavos labai net normaliai. Pats namas prašyte prašo perdažymo, bet šiaip tvarkingas ir jaukus. Patogi vieta ir susisiekimas. Kambariuose viskas, ko reikia- lovos, wc/dušas, tv, šaldytuvas, pirmame aukšte galima naudotis virtuve, lygintuvu ir pan. KAdangi mums reikėjo vietos, kur būtų galima miegoti ar praleisti kokią valandą per dieną, tai patenkino pilnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shiaurinee: 02 birželio 2007 - 20:44
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 06 02, 21:43)
Grįžau aš iš savo numylėtosios Latvijos  wub.gif  Nors ir prognozavo šalčius bei didelį lietų, to nebuvo  thumbup.gif Apsiniaukę, bet pats tas oras lakstyt po miestą ir šiaip būt.
Jūrmaloje gyvenom čia. Patenkinta. Mokama už kambarį, ne už žmonių skaičių, kaip kai kur. tai gavos labai net normaliai. Pats namas prašyte prašo perdažymo, bet šiaip tvarkingas ir jaukus. Patogi vieta ir susisiekimas. Kambariuose viskas, ko reikia- lovos, wc/dušas, tv, šaldytuvas, pirmame aukšte galima naudotis virtuve, lygintuvu ir pan. KAdangi mums reikėjo vietos, kur būtų galima miegoti ar praleisti kokią valandą per dieną, tai patenkino pilnai.

Jei nepaslaptis kiek mokėjot? Ir keliese gyvenot?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 06 02, 22:51)
Jei nepaslaptis kiek mokėjot? Ir keliese gyvenot?

Kainos saite nurodytos. Už naktį 130 maždaug buvo, gyvenom 3.
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 06 03, 11:26)
Kainos saite nurodytos. Už naktį 130 maždaug buvo, gyvenom 3.

normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2007 05 31, 08:29)
mirksiukas.gif 
Siaip negaila pinigu smile.gif nes is tikruju tai super poilsis smile.gif
znai jei vaziuojant daug pamatyt, ir pakeliaut, tai nelabai tinka, bet jei norint labai ramiai papoilsiauti, pabegti is miesto surmulio... cia kaip tik!!!
thumbup.gif

tai žinoma blush2.gif
bet kai aš vietoj nenusėdžiu ir neįsivaizduoju kaip čia įmanoma ilsėtis nieko neveikiant tai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 04, 14:04)
tai žinoma  blush2.gif
bet kai aš vietoj nenusėdžiu ir neįsivaizduoju kaip čia įmanoma ilsėtis nieko neveikiant tai irnesakyk.gif

o siaip tai gali juk viska veikti kas tik imanoma veikti Jurmaloje smile.gif
plius dar komfortiskai gyventi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2007 06 04, 15:12)
o siaip tai gali juk viska veikti kas tik imanoma veikti Jurmaloje smile.gif
plius dar komfortiskai gyventi smile.gif

Ai irnesakyk.gif
Jūrmaloj jau 2 kartus buvau , varėm ten vien dėl Akvaparko (nuostabiausio geriausio fainiausio wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 04, 15:37)
Ai irnesakyk.gif
Jūrmaloj jau 2 kartus buvau , varėm ten vien dėl Akvaparko (nuostabiausio geriausio fainiausio  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif )

faina tren?
tik gaila kad pas juos nera viesbutuko, kaip druskininkuose. Patogiau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2007 06 04, 19:15)
faina tren?
tik gaila kad pas juos nera viesbutuko, kaip druskininkuose. Patogiau butu smile.gif

Yra netoli smile.gif
O jūs nebuvot? fear.gif
Važiavot Jūrmalon ir nebuvot LIVU akvaparke? ohmy.gif
Taigi jis superiniiiiiis thumbup.gif
Tik reikia per darbo dieną važiuot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 06 04, 18:26)
Yra netoli smile.gif
O jūs nebuvot? fear.gif
Važiavot Jūrmalon ir nebuvot LIVU akvaparke? ohmy.gif
Taigi jis superiniiiiiis thumbup.gif
Tik reikia per darbo dieną važiuot wink.gif

man vandens parkai schmoll.gif ten kur daug ir visokiu zmoniu....feeee
nebent viena issinuomociau, ir vandeni visur pakeistu, ir isdezinfekuotu visur.... mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as tikrai sakau smile.gif
Atsakyti