AS irgi girdejau lengedas apie PAPES milziniskus uodus
Bet vistiek nemazai lietuviu ten vaziuoja....
Kiekvienam savo.... tik reikia buti pasiruosus ir viskas bus ok
Ruoškis nesiruošus jie ten mutantai , niekas nepadeda ( nebent su smulkiu tikliuku vaikščiosi nuo galvos iki kojų)
Hėmijos prisiveži kokios tik yra ,bet nepadeda .
Hėmijos prisiveži kokios tik yra ,bet nepadeda .
mes jau trecius metus vasaros atostogas ruosiames praleisti papeje
del uodu visiskai sutinku, jau ten kas per monstrai
mes du metus is eiles gyvenome "Pas Antana", taciau siais metais pas ji visiskai nera laisvu vietu
gal kas zinote salia esanciu poilsiavieciu, kempingu kainas ir t.t
aciu is anksto
del uodu visiskai sutinku, jau ten kas per monstrai
mes du metus is eiles gyvenome "Pas Antana", taciau siais metais pas ji visiskai nera laisvu vietu
gal kas zinote salia esanciu poilsiavieciu, kempingu kainas ir t.t
aciu is anksto
Patarkit kas buvote Venspilyje, ar lengva rasti nakvynę pas privatininkus , nes nežinome, kada važiuosime(todėl negaliu užsisakyti) ir norim per kelis miestus važiuoti tad reikėtu kur nors apsistoti
Arba Jūrmaloje , nes įvažiavus tai nesimato jokių skelbimų, ne taip kaip pas mus Palangoje
Arba Jūrmaloje , nes įvažiavus tai nesimato jokių skelbimų, ne taip kaip pas mus Palangoje
QUOTE(Ernesta @ 2007 05 28, 10:39)
Patarkit kas buvote Venspilyje, ar lengva rasti nakvynę pas privatininkus , nes nežinome, kada važiuosime(todėl negaliu užsisakyti) ir norim per kelis miestus važiuoti tad reikėtu kur nors apsistoti
Bent jau sezono metu na ura ieškoti privatininkų nepatarčiau. Gali būti tik viešbučiai likę. Aš Jūrmaloje ieškojau, tai jau prieš kelis mėnesius daug kur užsakyta. Susiraskit galimų variantų, ir vis vien gal dieną kelias prieš žinosit, kada važiuosit, tada bandykit susisiekt... O maždaug kokią kainą orientuojatės? Nes su privatininkais irgi gali būti įvairių pasiūlymų- nuo...iki...
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 05 28, 15:34)
Bent jau sezono metu na ura ieškoti privatininkų nepatarčiau. Gali būti tik viešbučiai likę. Aš Jūrmaloje ieškojau, tai jau prieš kelis mėnesius daug kur užsakyta. Susiraskit galimų variantų, ir vis vien gal dieną kelias prieš žinosit, kada važiuosit, tada bandykit susisiekt... O maždaug kokią kainą orientuojatės? Nes su privatininkais irgi gali būti įvairių pasiūlymų- nuo...iki...
Kad aš tų kainų nelabai įsivaizduoju, o tiksliai datą (su vyro darbu) gali būti, kad tik iš vakaro žinosiu, todėl ir duomiuosi. Žinau, kad Jūrmaloje sako Nemo neblogai, bet ten turbūt tikrai jau dabar reikia užsisakyti Juk Palangoje jeigu paprastą dieną važiuoji tai tikrai jokių problemų nebūtų, bet kažin kaip ten kalbu apie Venspilį
QUOTE(Ernesta @ 2007 05 28, 16:38)
Kad aš tų kainų nelabai įsivaizduoju, o tiksliai datą (su vyro darbu) gali būti, kad tik iš vakaro žinosiu, todėl ir duomiuosi. Žinau, kad Jūrmaloje sako Nemo neblogai, bet ten turbūt tikrai jau dabar reikia užsisakyti Juk Palangoje jeigu paprastą dieną važiuoji tai tikrai jokių problemų nebūtų, bet kažin kaip ten kalbu apie Venspilį
Venstpilyje nakvojau pas pažįstamus, tai ieškoti neteko. Čia yra įvairių nakvynės variantų arba tiesiog tada keliauti į turistų info centrą, ten kartais visokio gėrio gali sužinot.
Jei paprastą dieną, gal ir Nemo turėtų vietų. Nes savaitgaliais teko girdėt, kad oooi kaip tiršta.
Pati šį savaitgalį leisiu Jūrmaloje, bet gyvensim privačiam viešbutuke. Žiūrėsim, kas ten gero bus.
Beje, kiek pamenu, šioje temoje tikrai buvo kažkas jau šnekėta apie nakvynę Venstrpilyje.
QUOTE(Shiaurinee @ 2007 05 28, 17:38)
Pati šį savaitgalį leisiu Jūrmaloje, bet gyvensim privačiam viešbutuke. Žiūrėsim, kas ten gero bus.
Beje, kiek pamenu, šioje temoje tikrai buvo kažkas jau šnekėta apie nakvynę Venstrpilyje.
Tai parašyk įspudžius iš to viešbutuko
Aš žinau, kad šnekėta buvo, bet kai pagalvoji, kai tai dviejų trijų metų senumo duomenys
QUOTE(Ernesta @ 2007 05 29, 08:33)
Tai parašyk įspudžius iš to viešbutuko
Aš žinau, kad šnekėta buvo, bet kai pagalvoji, kai tai dviejų trijų metų senumo duomenys
Galiu pasiulyt labai nebloga psl,kur susirasti ne tik lankomas vietas, bet ir kur nakvoti, kur nueiti ar pavalgyt...
Latvijos turizmas
pasirinkt galima net LT kalba... ir pirmyn i paieskas... As sau susiradau irgi patinkancius kepmingus sicia!!!
Labas visoms! Si savaitgali leidau laika Jurmaloje, PUIKU! Is tikruju tai man kazkaip primine senus aikus ....kazkaip nelabai
bet is kitos puses, tooooks ramus ir geras poilsis
Gyvenome Jurmala SPA viesbutyje
labai patiko! Kas nors is mamu esate buve tame viesbutyje?
Idomu koki Jusu ispudziai, mums tai buvo liuks!
bet is kitos puses, tooooks ramus ir geras poilsis
Gyvenome Jurmala SPA viesbutyje
labai patiko! Kas nors is mamu esate buve tame viesbutyje?
Idomu koki Jusu ispudziai, mums tai buvo liuks!
QUOTE(vivaflame @ 2007 05 29, 21:44)
Gyvenome Jurmala SPA viesbutyje !
Kainos ten tai "geros" sakyčiau
QUOTE(Makalius @ 2007 05 29, 20:51)
Kainos ten tai "geros" sakyčiau
Nuolat vyksta akcijos. Kur tu kainas ziurejai?