Sekmadienį grįžau iš Papės. Gyvenome Aulakio Balija poilsio namuose. Gyvenome paprastame kambaryje, be patogumų. Gyvenimo sąlygos normalios, na žinoma, prabangos nerasit. Tačiau man labai patiko personalas, tiksliau tai administratorius Antanas ir dar merginukė ir du vaikinukai - labai malonūs ir paslaugūs. Gyvenome dvi šeimos, tai vieną dieną buvome nuėję prie švyturio. Prie švyturio labai gražios kopos. Kitą vakarą už 40 Lt išsinuomojom pirtį ir pirtinomės, pasitepdami medumi.
Kitą dieną išsiruošėm pležintis. dar vieną dieną keliavom į Ventspilį. Gražus miestukas, bet jau čia daug kalbėta ir pasakota apie jį. Dar bevažiuojant į Ventspilį užsukome į kempingą, kuris yra ant didelio jūros skardžio. Labai gražus vaizdas, gal pavyks nuotrauką įkelti.
Dar buvome nuskandintų laivų kapinyne, tiksliau prie jo. Jis yra kur tai apie 7 km. nuo Papės pjūriu link Liepojos.
TAi va, atostogos man patiko. Tokių laukinių pležų dar nemačiau. Tiesa už lovą mokėjome po 14 Lt/parai.
sauniai pasibuvai lauksim fotoreportazo
QUOTE(Saire* @ 2006 07 24, 12:03)
Sveikos Gal zinot kas kokia vietele netoli papludimio Venspilyje, kur galima butu su vaiku patogiai apsistot? Būčiau dėkinga Namelio kempinge jau nebegavom
Kokiame kempinge žiūrėjai? Ar bandei studentų " Туристическая гостиница вентспилсского ВУЗа" ? Rašo kad su vaizdu į jūrą, tai turėtų būti netoli.
Klausimėlis: kaip jūs užsisakinėjate, ar tik telefonu, ar jie atsako į elektroninius laiškus?
QUOTE(januxs @ 2006 07 21, 18:18)
Noriu paklausti apie Venspilio kempinga-kokis kainos, ar mašina gali stovėti šalia palapinės ir kita ? Mieste mes buvome pernai tai šiemet vel varysim-nes ne viska apžiūrėjom
Šiemet mes jau buvom Kuldigoj ir Jurkalnėj. Galiu rekomenduoti ZAKU kempingą jis patiks tiems kas mėgsta ramybę, laukine gamtą . Nieko įpatingo ten nėra tik kas būtiniausi,bet tuo jis ir žavus.Kainos-palapinė-3.5 lat. suaug.žmogus-0.5 lat Yra ir nameliai-4 vitų 15 lat.,6 viet-20 lat Jis randasi už Jurkalnės 4 km. važiuojant link Venspilio Gal kam pravers tel +371 6452767 , +371 6334399
Šiemet mes jau buvom Kuldigoj ir Jurkalnėj. Galiu rekomenduoti ZAKU kempingą jis patiks tiems kas mėgsta ramybę, laukine gamtą . Nieko įpatingo ten nėra tik kas būtiniausi,bet tuo jis ir žavus.Kainos-palapinė-3.5 lat. suaug.žmogus-0.5 lat Yra ir nameliai-4 vitų 15 lat.,6 viet-20 lat Jis randasi už Jurkalnės 4 km. važiuojant link Venspilio Gal kam pravers tel +371 6452767 , +371 6334399
QUOTE(vijelius @ 2006 07 21, 23:01)
poilsio dienomis dvyviečio kambario kaina 12 Ls, darbo dienomis - 9 Ls Kaip man sakė, Ventspilis mažas miestas ir ten viskas netoli. Sakė, pėščiomis iki jūros - 10 min., iki centro - 15 min. Su mašina iki jūros 2 min., iki centro - 3 min
Gal yra kokie internetiniai psl. šių nakvynės vietų? Nes neapsisprendžiame ar su šuniu važiuoti į Latviją ar į Kuršių Neriją?
QUOTE(Proza @ 2006 07 26, 09:31)
Klausimėlis: kaip jūs užsisakinėjate, ar tik telefonu, ar jie atsako į elektroninius laiškus?
aš skambinau - iš karto pakėlė ragelį
Na,va, grįžom mes iš Ventspilio. Įspūdžiai nerealūs, bet čia jau daug kalbėta. Aplankėm visas įmanomas vietas kur tik įmanoma. Šeimininkai buvo liuks, priėmė mus gyventi pas save name, nes ten, kur skelbėsi internete vietos jau užsakytos visam rugpjūčiui. Nors ir buvau forume susirinkus visą informaciją ką reiks aplankyti, bet šeimininkė iš karto davė Ventspilio žemėlapį ir visas vietas parodė kur galėtume apsilankyti. Galiu rekomenduoti kur galima pigiai ir visai skaniai pavalgyti - prie pat Vaikų parko(bet ne pačiam vaikų parke) yra nuosavas namas, ten tokia kavinukė-valgyklėlė, berods PANKOKI vadinasi, trise pavalgydavom už 5 lt, ir dar su vyro alumi . Miestas labai švarus, be proto gražus, įspūdingos gėlės ir karvės, tiesiog įsimylėjau . Žmonių nedaug, paplūdimy neleidžia gerti, šiukšlnti, su šunimis, vienu žodžiu labai rūpestingi gelbėtojai, užtai ir smėliukas labai švarus. Valgyt galima nusipirkti Rimi, Lyder Price, Top (randasi netoli Vaikų parko). Kainos panašios kaip Lietuvoj, o lankytinos vietos irgi nebrangiai, o daug kas nemokamai.Čia nieks neminėjo, kad dar galima paplaukioti po atvirą jūrą Scania laivu (plaukia penktadienį ir šeštadienį).
Ar Venspilyje irgi būna skelbimai, kad išnuomoja kambarį? Ar kitaip ieškojote nakvynės? Ir labai domina ką rekomendavo aplankyti?
mane irgi labai domintų nakvynė, nes kiek radau internete, tai visur jau užimta rugpjūčio viduriui ir jau bijau, kad nebegausim vietos... ar įmanoma ten nuvažiavus rast kambarį, kaip pvz.: pas mus Palangoj stovi bobutė ir siūlo, ar ten taip yra?
kaip Palangoj bobutės Papėj nestovi.netgi nieko panašaus nestovi mes tai ėjom ir klausėm kas turi laisvą kambarį.iš pirmo karto pataikėm "Papes Čaktes",kaip jau rašiau šeimininkės ne koks,bet kambarys normalus.o šiaip buvom palapinę su miegmaišiais įsimetę,tai labai nepergyvenom.matėm prie pat jūros,kopose pastatytą palapinę.tai būtumę kaiminystėj pasistatę.
QUOTE(kriziukas @ 2006 07 28, 09:48)
mane irgi labai domintų nakvynė, nes kiek radau internete, tai visur jau užimta rugpjūčio viduriui ir jau bijau, kad nebegausim vietos...
Ojoj, as taip sedziu ramiai, gal tikrai Ventspily vietu nebegausim rugpjucio viduriui Reiks sukrusti....
As irgi tik neseniai pagalvojau, kad Latvijos pajuris butu neblogas poilsis nuo musu Palangos. Kaip ten Venspilyje su gyvenimu?
QUOTE(Ajuni @ 2006 07 30, 10:23)
Ojoj, as taip sedziu ramiai, gal tikrai Ventspily vietu nebegausim rugpjucio viduriui Reiks sukrusti....
Mes ir varysim per ta ilga savaitgali. Bet isimesim palapiniu, jei negausim kur nakvoti, manau palapinems vietos rasim pasistatyti