Įkraunama...
Įkraunama...

Latvija

QUOTE(Soni @ 2006 06 23, 10:49)
gal kas žinot, ar yra siūlančių žmonių nakvynę  Ventspilyje, nes nelabai galim susiplanuot iš anksto tikslią datą kada važiuosim.

Ir man aktualus sis klausimas. Ar ten nuomoja zmones kambarius kaip pas mus Palangoje?
Atsakyti
Važiavom, bet tokių nematėm schmoll.gif
Atsakyti
Jūrmaloj ir ventspily pilna kempingų. labai geri kempingai, gražu viskas, tvarka.
Atsakyti
o venspilyje ar yra dviračių takas ax.gif ir kaip papludimys, ar švarus smėlis, ar daug žmonių ax.gif
Atsakyti
o ar galima važiuoti neužsisakius? ta prasme, užsisakyti jau nuvažiavus? kažkaip nori gal pamatyti vieną kitą vietą... o kiek m iki jūros nuo Nemo? kiek supratau už vaiką mokėti nereik g.gif ir tas vandens parkas - dirba ar nebe??? bet siaip mes i Livu norim dar.. net nežinau...
Atsakyti
Šį šeštadienį varysime į Ventspilsą 4u.gif
Važiuosime na "ura", vietų iš anksto neužsakinėjome, nes nežinojome tikslios išvykymo datos.
Norime pamatyti kaip ten kas atrodo ir arčiau jūros.
Aš nusiteikus optimistiškai mirksiukas.gif
Kai grįšiu papasakosiu smulkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2006 07 19, 10:43)
o ar galima važiuoti neužsisakius? ta prasme, užsisakyti jau nuvažiavus? kažkaip nori gal pamatyti vieną kitą vietą... o kiek m iki jūros nuo Nemo? kiek supratau už vaiką mokėti nereik  g.gif ir tas vandens parkas - dirba ar nebe??? bet siaip mes i Livu norim dar.. net nežinau...

nuo Nemo jura tikrai labai arti ax.gif siaip zmones varo visi su maudymkem is nemo i jura biggrin.gif ten yra ne tik baseineliai, bet ir ciuozyklos, pirtis, bet uztai reikia papildomai moket, manau tikrai turi dirbti rolleyes.gif
siaip gal sakyciau pasiskambinkit, o jeigu atvaziave nerasit laisvu vietu... 4u.gif blogiausiu atveju, atvaziuosit nepatiks, susirasit kur nors kitur, bet jau busit apsidraude siek tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naaringiux: 19 liepos 2006 - 13:43
Mes pernai buvom Nemo, tai vaikams (paaugliams) nupirkom bilietus po 2 latus visai dienai (tik tokius ir pardavinėjo). Tai mes gulinėjom prie jūros, o vaikai vis nubėgdavo į čiuožynes, ar į pirtį pasišildyti( šaltoka buvo lotuliukas.gif ). Kaip visai dienai tai nebrangiai ir nereikia ištisai ten būti, nes plastiko apyrankės ant rankų nenukrenta. O jūra tuoj už Nemo.
Atsakyti
tai nebesuprantu, tas Nemo tik atrakcionai ar ir nakvyne ten yra?
Atsakyti
ir tas, ir tas wink.gif kempingas su mini atrakcijonų parku
Atsakyti
ir tas, ir tas wink.gif kempingas su mini atrakcijonų parku
Atsakyti
Toj NEMO niekas ten taip grieztai neziuri tu zmoniu skaiciaus kiek namelyje gyvens, man siemet siule vaziuot, pasiimt miegmaisi ir ant grindu miegot, nemokamai, bet kompanija man nepatiko schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti