kadangi nusibodo jau visokios Palangos planuojam siemet atostogauti Jurmaloje. Gal kas zinote kur nebrangiai galima butu apsistoti tenai?
aciu:)
na nejaugi niekas man nepades del latvijos?? jau apsisprendem, vaziuosim i Liepoja. gal buvot kas ana vasara? papasakokit kur gyvenot ir kaip ten oras?
QUOTE(ausrap @ 2006 04 03, 10:10)
Aišku daug viskių nuomonių, bet visgi norėčiau nuvažiuoti ir paatostogauti Latvijos Nidoj arba Papėj.
Gal kas turit ir negaila būtų kontaktinio telefono? Jei nenorit skelbti čia, tai parašykit i až. Ačiū
Gal kas turit ir negaila būtų kontaktinio telefono? Jei nenorit skelbti čia, tai parašykit i až. Ačiū
PAPĖ
Mes buvom čia pernai Na man ta ramybė Šiemet vėl užsisakėm - dar ilgesniam laikotarpiui.
QUOTE(extravaganza @ 2006 05 03, 15:36)
na nejaugi niekas man nepades del latvijos?? jau apsisprendem, vaziuosim i Liepoja. gal buvot kas ana vasara? papasakokit kur gyvenot ir kaip ten oras?
Mes preita vasara keliavom Latvijos pajūriu,tai mums Liepoja nelabai patiko-primena tarybinį karinį miestelį, tik centre viena gatvė gražesnė Jei nera didelio skirtumo del atstumo tai siūlyčiau rinktis Venspilį-miestas gražiai sutvarktas graži krantinė,orginalūs gelynai, o ir pramogų ten daugiau ,yra vandens atrakcijonų parkas.Mes gyvenom kempinguose palapinėse tai apie gyvenima mieste nieko nežinau.Taip kad pasidomėkit daugiau ir pasirinkit
Mano visos vaikystes vasaros Papej prabego...Mama turi ten dali sodybos. Dabar ja nuomoja poilsiautojams, nes pati buna Latvijos Nidoje.
O as nesu tokio poilsio gerbeja, deja...
O as nesu tokio poilsio gerbeja, deja...
O kaip Papej del uodu ir maskalos ?
Juk pritupti miske be sakeles kad nusibaidytum uodus negalima
Juk Pape uodu gimtine
Vien pelkes , dregme , baisu
oi,oi,ojojoi... nepriminkit,man uodu toj Papej,as niekaip nesuprantu,kodel nemaciau to gerumo Ten? po Venspilio Pape ,aisku ,kiekvienas iesko to ,ko nori
šiais metais planuojam atostogaut Latvijos pajūry (bet tik ne Papėj) - gal kas patartų, ar duotų kontaktų kur būtų galima būtų apsistoti su 7 mėn. kūdikiu? Būčiau l. dėkinga.
apie Venspili siu metu atostogom irgi galvojau, bet atbaide tai, kad tau uostamiestis, isivaizduoju kaip musu Klaipeda, tai kadangi norisi biski ramybes, o ne is Vilniaus vel i didmiesti pakliut, bandau rezervuotis kambari Liepojoj visdelto. radau uz 18 latu dvivieti parai su visais patogumais kaip jie raso "paciam centre ir netoli nuo juros", pasiziurejau pagal ju adresa zemelapyje - akurat. tikiuosi nebus taip nyku kaip pernai Sventojoj..
na galiausiai jei oras bus nuostabus, del visa ko i bagaznika isimesim palapine ir pagyvensim pajury jei jau labai nesinores isvaziuoti nes atsiminimai apie Latviska pajuri tik geriausi (neskaitant Papes, kur pries gerus 5 metus net parduotuves veikiancios cigaretem nusipirkt neradom)
na galiausiai jei oras bus nuostabus, del visa ko i bagaznika isimesim palapine ir pagyvensim pajury jei jau labai nesinores isvaziuoti nes atsiminimai apie Latviska pajuri tik geriausi (neskaitant Papes, kur pries gerus 5 metus net parduotuves veikiancios cigaretem nusipirkt neradom)
Extravaganza,
Parasyk man savo emaila.as tau atsiusiu Venspilio foto.Turbut sunku isivaizduoti,kad tokio grozio miesteliu buna.Gal ten ir uostas,bet to tikrai nesijaucia.Tokios tvarkos Lietuvoje nerasi. Mes nakvojom tik viena nakti.Kainu nepamenu bet tikrai nedaugiau 10 Latu zmogui.Vakare galesiu patikslinti.O nakvojome tokiame ale viesbutyje,bendrabutyje.na per mokslo metus ten studentai gyvena.Na komforto nera.Bet dvi lovos,spynta ir spinteles buvo.Beje dusas su tualetu bendras su kitu kambariu.Na ten po tokius narvelius du,na kaip ir lietuviskuose bendrabuciuose,tik ten daug fainiau.Zinoma nesiulau to varianto.Bet mane,kaip gana ispindejusia toks variantas tenkino. Sia vasara planuojam vel ten vaziuoti,tik gal jau ilgesniam laikui.I Palanga nebenoriu.O ir papludimiu svarumas.O vaikams tai ten tikrai yra ka veikti.Na nuvaziuokit ir patys isitikinsit tuom.Atsiusk emaila,pamatysi koks ten grozis.Nemoku foto cia ideti.
Parasyk man savo emaila.as tau atsiusiu Venspilio foto.Turbut sunku isivaizduoti,kad tokio grozio miesteliu buna.Gal ten ir uostas,bet to tikrai nesijaucia.Tokios tvarkos Lietuvoje nerasi. Mes nakvojom tik viena nakti.Kainu nepamenu bet tikrai nedaugiau 10 Latu zmogui.Vakare galesiu patikslinti.O nakvojome tokiame ale viesbutyje,bendrabutyje.na per mokslo metus ten studentai gyvena.Na komforto nera.Bet dvi lovos,spynta ir spinteles buvo.Beje dusas su tualetu bendras su kitu kambariu.Na ten po tokius narvelius du,na kaip ir lietuviskuose bendrabuciuose,tik ten daug fainiau.Zinoma nesiulau to varianto.Bet mane,kaip gana ispindejusia toks variantas tenkino. Sia vasara planuojam vel ten vaziuoti,tik gal jau ilgesniam laikui.I Palanga nebenoriu.O ir papludimiu svarumas.O vaikams tai ten tikrai yra ka veikti.Na nuvaziuokit ir patys isitikinsit tuom.Atsiusk emaila,pamatysi koks ten grozis.Nemoku foto cia ideti.
Dovis,
emaila nusiusiu tau asmenine zinute, bet mes zinok jau apsisprendem del Liepojos, radom padorius sveciu namus, 18Lat uz kambari parai, bet ten ir vietos daugiau nei barake, ir wc bri dusas ir dar mini virtuvele, nuotraukose tai super atrodo. bet Venspolio nuotraukas siusk vistiek, gal kitais metais, jei nepatiks Liepojoj pavaziuosim ir iki Venspilio
emaila nusiusiu tau asmenine zinute, bet mes zinok jau apsisprendem del Liepojos, radom padorius sveciu namus, 18Lat uz kambari parai, bet ten ir vietos daugiau nei barake, ir wc bri dusas ir dar mini virtuvele, nuotraukose tai super atrodo. bet Venspolio nuotraukas siusk vistiek, gal kitais metais, jei nepatiks Liepojoj pavaziuosim ir iki Venspilio