o kodėl ta pati jūra nežydėjo Nidoj, Palangoj???
O mums su vyru labai patiko Papėj Ir paplūdimys nieko, galima eit kiek nori į vieną ar kitą pusę ir rasi tinkamą vietelę... o kur tu gausi Lietuvoj pasiva-inėt su mašina pajūriu einančiu keliuku Išlipi patinkančioj vietelėj, žmogaus nei dvasios, nei šiukšlės Ramybė super
Na ir kas kad duobėtas kelias
Na ir kas kad duobėtas kelias
skaitau ir galvoju, kad mes ne apie ta pati kalbam :blink
AŠA, paskaičiau, ką rašei apie Papę ir apšalau. Kaip per mėnesį gali viskas pasikeisti? Turiu omeny jūrą. Mes kai buvom liepos vidury, nematėm nei medūzų, nei šiūkšlių, nei dumblo, nei kažkokių plėvių. Jūržolės, akmenuota pakrantė - taip, iš tikrųjų. Bet kažkaip nei vaikams, nei mums nekliudė, pajūry laiko praleisdavom nemažai, maudėmės daug. Smėlis buvo beveik švarus, tiesa, mėtėsi viena kita nuorūka, ale kur jų nebūna?
Man vat tik poilsio namai, ta pati "Aulaukio baltija" užkliuvo, bet ar į Papę, ar kur nors kitur tam Latvijos krašte planavom ir kitamet prie jūros važiuot.
Išgąsdinot dabar mane, kaip čia taip viskas keičiasi?
Man vat tik poilsio namai, ta pati "Aulaukio baltija" užkliuvo, bet ar į Papę, ar kur nors kitur tam Latvijos krašte planavom ir kitamet prie jūros važiuot.
QUOTE(AŠA @ 2005 08 24, 13:40)
o kodėl ta pati jūra nežydėjo Nidoj, Palangoj???
na pvz. praeitą savaitgalį Smiltynėje medūzų buvo, o Melnragėje ne.
QUOTE(Maša @ 2005 08 25, 23:34)
AŠA, paskaičiau, ką rašei apie Papę ir apšalau. Kaip per mėnesį gali viskas pasikeisti? Turiu omeny jūrą. Mes kai buvom liepos vidury, nematėm nei medūzų, nei šiūkšlių, nei dumblo, nei kažkokių plėvių. Jūržolės, akmenuota pakrantė - taip, iš tikrųjų. Bet kažkaip nei vaikams, nei mums nekliudė, pajūry laiko praleisdavom nemažai, maudėmės daug. Smėlis buvo beveik švarus, tiesa, mėtėsi viena kita nuorūka, ale kur jų nebūna?
Šiukšlių super aš su šeima niekur gausiai nematėm, nuorūkų pasitaiko, tiesa, jų visur yra. Ir medūzų nesimatė. Nei dumblo. Mes buvom rugpjūčio vidury. Labiausiai aš ten džiaugiausi dėl vaiko - nešė smėlį kur norėjo, kiek norėjo, pilstė į visas puses, ir niekas neburbėjo, kaip kad Palangoj, kad vaikai trukdo kokiai babcei ramiai gulėt paplūdimy...
Na, kiekvienam savi privalumai, bet man nepatiko
Žinoma, šiukšlių ne kalnai, bet mėtosi skardinės ir pan. 'malonumai", ir matosi, kad ne vakar ar prieš savaitę išmesti, o jau ganėtinai seniai ten... ir vanduo bei sudžiūvę žolės-dumblas pakrantėj - nea
Žinoma, šiukšlių ne kalnai, bet mėtosi skardinės ir pan. 'malonumai", ir matosi, kad ne vakar ar prieš savaitę išmesti, o jau ganėtinai seniai ten... ir vanduo bei sudžiūvę žolės-dumblas pakrantėj - nea
Pritariu Fantai Buvau savaitgalį Latvijos pajūryje, oras geras, važiuoji sau keliuku palei pajūr, sustoji, pastatai mašiną prei kelio ir eini prie jūros. Fantastika. Ir žmonių nėra daug.na gal daugiau Maeri ar Bulduri, bet link Slokos važiuojant jų visai nėra beveik..
Na,stai , atostogos jau praeity,vis niekaip neprisiruosiu pasipasakoti.Vaziavom link Jurmalos palei Rygos ilanka,kur kaimeliai palei jura ,egzotika-iseini i kiema is trobos ,o ten uz poros metru -vanduo.Sustojom Engures kempinge ,liuks! yra nameliai,jeigu nori ,mes statem palapine.Dusai ,tualetai,kavinuke...nezinau ,ko dar reikia.Kai nusibodo,varemes link Kolkos iki Venspilio.Buvau apakus nuo miesto tvarkingumo ir grozio .Neturejom daug laiko ,tai gelynus ziurejom pro langa ... Vaiku tikslas buvo -akvaparkas,smagu! Kadangi tai buvo mano priespaskutine atostogu diena ,tai norejome dar paskutine nakti praleisti Latvijoje ,tai lekem link sienos i isgirtaja Pape...o mama ,brangioji!kaip man ten buvo nyku!krumai ,zoles,ir tos vienisos sodybos.Nieko nenoriu izeisti,bet man ten Pasistatem palapine ,kur atseit turetu buti kempingo vieta ,palei upe..tai uodu tiek gyvenime nebuvau macius..vaikai ,sako greiciau einam miegoti ,nes mus suvalgys.Ryte varemes i Lietuva ,kelemes i Nida ir turejom tiksla aplankyti Zelenograda ,ovelai vakare buvom namie.Atidirbau savo para darbe ,grizau namo ,o vyras sako ,varom vel i Venspili(as dirbu,kas ketvirta para ,tai 3 laisvos dienos) .Kaip sake ,taip padare.Susimetam per pusvalandi ir uz 3 valandzikiu mes vel VENSPILYJE !Saunus kempingas ,kaip as sakau ,vos ne miesto centre ,iki juros 200m,virtuve,dusai,tualetai ,vaikams aiksteles ,akvaparkas cia pat,ziauriai grazus poilsio parkas su visokiais inkarais ir t.t.sunku viska nupasakoti ,veliau idesiu nuotrauku.Apziurejom miesta su ispudingais gelynais ,uosta .Na,buvom labai visi patenkinti,kitais metai butinai grisim!ir visiems siulau,kas nebuvot si miesta aplankyti!
QUOTE(skraide @ 2005 09 08, 08:49)
palei Rygos ilanka,kur kaimeliai palei jura ,egzotika-iseini i kiema is trobos ,o ten uz poros metru -vanduo.
Venspilio.Buvau apakus nuo miesto tvarkingumo ir grozio . visiems siulau,kas nebuvot si miesta aplankyti!
Venspilio.Buvau apakus nuo miesto tvarkingumo ir grozio . visiems siulau,kas nebuvot si miesta aplankyti!
paskaičiau ir prisiminiau savo nesenas atostogas
Keliavom ir mes šią vasarą po Latviją, tik nuo kito galo pradėjom, Pape-Jurkalne-Kuldyga-Venspilis-Kolkos ragas-Engure-Riga-Jurmala, aisku Livu parkas. Mums visur patiko ir buvo įdomu. o Venspilis man buvo atradimas, likau sužavėta. tokia tvarka, tiek gėlynų, gėlynų, visas miestas, gatvės ir šaligatviai išdėti trinkelėm, negalėju patikėt, kad galima tokius plotus išklot. didžiausi parkai, žolė visur nupjauta, žmonių nedaug, na nereAliai. noriu, noriu dar
As visiskai, gama, su tavim sutinku, o apie trinkeles mano vyras sake,nesuprantu ,kur vaziuju,ar saligatviu ,ar gatve ?ir as vel nooooooriu!