Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Nu dėkui už dėmesį smile.gif tai čia mano išvis pradžia siuvnėjimo pasauly, tai nubėgau į parduotuvę ir pasiemiau kas po ranka papuolė, nes labai nagai niežtėjo pasiuvinėt biggrin.gif ir šiaip nelabai aš ten tose medžiagose gaudausi smile.gif ko ten prašyt nuėjus?
winia labai fantastiškas tavo biscorniukas 4u.gif
aš tai galėčiau jų ant visų rankenų prikabinėt ir neatsibostų. Man daug mieliau tokį daikčiuką pasisiut nei didžiausius paveikslus smile.gif jie kažkokie paslaptingi, šilti daikčiukai..
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 08 30, 21:13)
Nu dėkui už dėmesį smile.gif tai čia mano išvis pradžia siuvnėjimo pasauly, tai nubėgau į parduotuvę ir pasiemiau kas po ranka papuolė, nes labai nagai niežtėjo pasiuvinėt  biggrin.gif  ir šiaip nelabai aš ten tose medžiagose gaudausi  smile.gif ko ten prašyt nuėjus?
winia labai fantastiškas tavo biscorniukas  4u.gif
aš tai galėčiau jų ant visų rankenų prikabinėt ir neatsibostų. Man daug mieliau tokį daikčiuką pasisiut nei didžiausius paveikslus  smile.gif jie kažkokie paslaptingi, šilti daikčiukai..

krynka, pabandyk lino ar evenweave iš www.kasiulai.lt nusipirkti smile.gif

arba bent jau pirk kokią 18 DMC aidą, jei Gerose akyse perki smile.gif

bet linas ir gražiau, ir lengviau biscornus siūti:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 30 rugpjūčio 2008 - 20:16
QUOTE(winia @ 2008 08 30, 21:15)
krynka, pabandyk lino ar evenweave iš www.kasiulai.lt nusipirkti smile.gif

arba bent jau pirk kokią 18 DMC aidą, jei Gerose akyse perki smile.gif

bet linas ir gražiau, ir lengviau biscornus siūti:)

Ačiū tau labai smile.gif Aga pirkau tai gerose akyse, ką pasiūlė tą ir ėmiau smile.gif naivi mergaitė biggrin.gif Man tai tie skaičiai dar tamsus miškas, net nežinau ką čia turiu smile.gif tai kuo didesnis skaičius tuo smulkiau ar atvirkčiai? blush2.gif smile.gif Gausiu į galvą turbūt, kad siuvinėjimo temų neperskaičiau doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2008 08 30, 21:26)
Ačiū tau labai  smile.gif  Aga pirkau tai gerose akyse, ką pasiūlė tą ir ėmiau smile.gif naivi mergaitė  biggrin.gif Man tai tie skaičiai dar tamsus miškas, net nežinau ką čia turiu smile.gif tai kuo didesnis skaičius tuo smulkiau ar atvirkčiai?  blush2.gif  smile.gif Gausiu į galvą turbūt, kad siuvinėjimo temų neperskaičiau  doh.gif smile.gif

jo, kuo didesnis skaičius, tuo smulkesnė kanva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 30, 15:07)
kad neprarasčiau įgūdžių, va tokį pasiuvau aną savaitę smile.gif linas dažytas roibos arbata hihihi.gif

winia, nuostabus biscorniukas. Ir kokia graži lino spalva gavosi. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 31 rugpjūčio 2008 - 10:54
O ant kurios medžiagėlės gražiau atrodo siuvinėtas paveiksliukas: ant evenweave ar ant lino? ax.gif Ir dar, kokią spalvą geriausiai pirkti, kokia atrodytų natūraliausia? Nes ta balta gal jau tokia nelabai biscornams tinka? Ką jūs manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 09 02, 10:53)
O ant kurios medžiagėlės gražiau atrodo siuvinėtas paveiksliukas: ant evenweave ar ant lino?  ax.gif Ir dar, kokią spalvą geriausiai pirkti, kokia atrodytų natūraliausia? Nes ta balta gal jau tokia nelabai biscornams tinka? Ką jūs manot?  ax.gif

man tai ant lino labai gražiai atrodo. wub.gif
Atsakyti
Winia, koks gražutis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labai seniai jau judinta tema...
mano sviezias biskorniukas
medizgele linas 32ct, olive green, netycia gavosi beveik tikra spalva nufotkyt smile.gif
user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=winia,2008 08 30, 16:07]

kad neprarasčiau įgūdžių, va tokį pasiuvau aną savaitę smile.gif linas dažytas roibos arbata hihihi.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif lb simpatiška
Atsakyti
Mane tai nervina, kad negaliu ideti nuotrauku. metyt reiks prirasyti daug zinuciu sypseneliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inamorata @ 2008 10 10, 19:24)
Mane tai nervina, kad negaliu ideti nuotrauku.  metyt reiks prirasyti daug zinuciu sypseneliu smile.gif

To nereikia, nes vis tiek čia rankdarbių skyriuj, net ir 1000 turėdama iš kompo neįkelsi, o per internetinius puslapius gali ir dabar kelti. Paskaityk arba čia arba pagrindiniam forume, skyriuje DUK, buvo net kelios temos apie nuotraukų kėlimą.
Atsakyti