Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Dvi, fantastiški biscorniukai wub.gif Gražu, tiesiog ledas thumbup.gif
Atsakyti
Na ateinu ir aš pasirodyti į šią temą blush2.gif
Biskornas su levandomis. Atalie dizainas, siuvinėta ant 28ct balto ewo, viso labo tik 3 DMC spalvytės. Ir.... nei vieno kryžiuko. Levandos siuvinėtos vien French Knotais, o levandų kotukai - dygsniu, kuris pranc. vadinamas point arriere surjete (deja, kaip išverst, nežinau... nemoku...) Drugeliai atskrido ir nutūpė iš parduotuvės lentynos, kurioje prekiaujama viskuo auskarų gaminimui.... O keli stikliniai žalieji karoliukai iš seniai jau sutraukytų močiutės karolių...
user posted image
Atsakyti
lajus
Nerelu wub.gif wub.gif
Pati moku tuos FK daryt, ir labai man patinka kai jū tiek daug wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laujus, fantastiška. wub.gif Ir pagyrimų už tokį grožį tikrai nebus per daug. ploja.gif ploja.gif clap_1.gif:
Atsakyti
Lajus, koks grožis.
Atsakyti
Laujus, nuostabiai fantastiskos levandos - kaip tikros!!! wub.gif

Na, ir maniskis sioks toks ax.gif
(bet jau situ pereinanciu siulu spalva nufotografuot buvo kosmaras)... doh.gif

user posted image

I metus man pavyksta sukurpt kazkodel tik viena biskorna hihihi.gif ir dazniausiai butent artejant Kaledoms... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 11 25, 14:48)
Laujus, fantastiška.  wub.gif Ir pagyrimų už tokį grožį tikrai nebus per daug. ploja.gif ploja.gif clap_1.gif:

Tikrai, kad pagyrų nebus per daug už tokį puikų darbelį! Kaip ir Tavuosius - girčiau ir girčiau, o tiksliau - žiūrėčiau ir žiūrėčiau. Gal ir nesakiau dar - man pats pačiausias Victoria Sampler Summer Biscornu. Aš nežinau - man tobulumo viršūnė. Ir, be abejonės levandinis

O Laujaus biskorniuke man labai gražus rožinės ir violetinės spalvų perpynimas wub.gif

Žiurbuti, toks, sakyčiau, išpuoselėtas darbukas 4u.gif Viskas iki smulkmenų labai dailiai atlikta 4u.gif

Pasirodysiu ir aš. "Adatinė ant riešo". The Sweetheart Tree dizainas. Šiek tiek koreguota "Blooming hearts". Zweigart Belfast 32 ct baltos spalvos linas, 3 spalvų Mill Hill karoliukai (sunaudota apie 120 karoliukų). Ir Mill Hill gėlytė viduriukui

user posted image
Atsakyti
Žiurbuti, neišpasakyto trapumo darbelis atrodo wub.gif

Metija, na ir vėl kartosiuos, bet ne veltui - nereali idėja thumbup.gif
Atsakyti
Laujus, peržiūrėjau jūsų darbelius (paraše), nerealu, tiesiog trūksta žodžių. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, biscorniukai fantastiski thumbup.gif thumbup.gif Tikras ikvepimo saltinis - paziurejau jusu darbelius ir jau norisi ciupti adata i rankas. Gaila, kad dabar ant mato darbo stalo ne biscorniukas verysad.gif tikiuosi kada nors ir jiems ateis eile
Atsakyti
Aciu labai, merginos, uz komplimentus manajam biskorniukui... Stengiaus labai, bet as, kaip siuvinetoja tik viena du kartus metuose, tai pora klaideliu mazytelaiciu vis tiek iveliau blush2.gif

Laujus, bet vat pamacius tavaji biskorna uzsimaniau pasidomet, kaip vis delto tie prancuziskieji mazgeliai daros, nes tos levandos labai jau grazios bigsmile.gif

Metija
, labai nuostabi adatine, ir patogi... thumbup.gif Geras daiktas tiek siuvant, tiek siuvinejant...
Atsakyti
Merginos, nuostabūs jūsų darbeliai wub.gif
levandos.. mmmm wub.gif atrodo net kvepia, kai pamatai tokį grožį bigsmile.gif ir drugeliai taip puikiai dera.

Žiurbuti, tabo biscorniukas toks švelnus, pastelinis wub.gif viskas labai dailiai suderinta.
Metijos adatinė be galo kruopščiai, nepriekaištingai atlikta drinks_cheers.gif
nežinau ar ant rankos patogu tokią turėti siuvinėjant, bet labai įdomiai atrodo.. o kaip ten medžiagėlė su veltiniu susiūta? sunkiai įsivaizduoju procesą blush2.gif
Atsakyti