Dvi, fantastiški biscorniukai Gražu, tiesiog ledas
Na ateinu ir aš pasirodyti į šią temą
Biskornas su levandomis. Atalie dizainas, siuvinėta ant 28ct balto ewo, viso labo tik 3 DMC spalvytės. Ir.... nei vieno kryžiuko. Levandos siuvinėtos vien French Knotais, o levandų kotukai - dygsniu, kuris pranc. vadinamas point arriere surjete (deja, kaip išverst, nežinau... nemoku...) Drugeliai atskrido ir nutūpė iš parduotuvės lentynos, kurioje prekiaujama viskuo auskarų gaminimui.... O keli stikliniai žalieji karoliukai iš seniai jau sutraukytų močiutės karolių...
Biskornas su levandomis. Atalie dizainas, siuvinėta ant 28ct balto ewo, viso labo tik 3 DMC spalvytės. Ir.... nei vieno kryžiuko. Levandos siuvinėtos vien French Knotais, o levandų kotukai - dygsniu, kuris pranc. vadinamas point arriere surjete (deja, kaip išverst, nežinau... nemoku...) Drugeliai atskrido ir nutūpė iš parduotuvės lentynos, kurioje prekiaujama viskuo auskarų gaminimui.... O keli stikliniai žalieji karoliukai iš seniai jau sutraukytų močiutės karolių...
lajus
Nerelu
Pati moku tuos FK daryt, ir labai man patinka kai jū tiek daug
Nerelu
Pati moku tuos FK daryt, ir labai man patinka kai jū tiek daug
Laujus, fantastiška. Ir pagyrimų už tokį grožį tikrai nebus per daug. :
Lajus, koks grožis.
QUOTE(Dvi @ 2009 11 25, 14:48)
Laujus, fantastiška. Ir pagyrimų už tokį grožį tikrai nebus per daug. :
Tikrai, kad pagyrų nebus per daug už tokį puikų darbelį! Kaip ir Tavuosius - girčiau ir girčiau, o tiksliau - žiūrėčiau ir žiūrėčiau. Gal ir nesakiau dar - man pats pačiausias Victoria Sampler Summer Biscornu. Aš nežinau - man tobulumo viršūnė. Ir, be abejonės levandinis
O Laujaus biskorniuke man labai gražus rožinės ir violetinės spalvų perpynimas
Žiurbuti, toks, sakyčiau, išpuoselėtas darbukas Viskas iki smulkmenų labai dailiai atlikta
Pasirodysiu ir aš. "Adatinė ant riešo". The Sweetheart Tree dizainas. Šiek tiek koreguota "Blooming hearts". Zweigart Belfast 32 ct baltos spalvos linas, 3 spalvų Mill Hill karoliukai (sunaudota apie 120 karoliukų). Ir Mill Hill gėlytė viduriukui
Žiurbuti, neišpasakyto trapumo darbelis atrodo
Metija, na ir vėl kartosiuos, bet ne veltui - nereali idėja
Metija, na ir vėl kartosiuos, bet ne veltui - nereali idėja
Laujus, peržiūrėjau jūsų darbelius (paraše), nerealu, tiesiog trūksta žodžių.
Merginos, biscorniukai fantastiski Tikras ikvepimo saltinis - paziurejau jusu darbelius ir jau norisi ciupti adata i rankas. Gaila, kad dabar ant mato darbo stalo ne biscorniukas tikiuosi kada nors ir jiems ateis eile
Aciu labai, merginos, uz komplimentus manajam biskorniukui... Stengiaus labai, bet as, kaip siuvinetoja tik viena du kartus metuose, tai pora klaideliu mazytelaiciu vis tiek iveliau
Laujus, bet vat pamacius tavaji biskorna uzsimaniau pasidomet, kaip vis delto tie prancuziskieji mazgeliai daros, nes tos levandos labai jau grazios
Metija, labai nuostabi adatine, ir patogi... Geras daiktas tiek siuvant, tiek siuvinejant...
Laujus, bet vat pamacius tavaji biskorna uzsimaniau pasidomet, kaip vis delto tie prancuziskieji mazgeliai daros, nes tos levandos labai jau grazios
Metija, labai nuostabi adatine, ir patogi... Geras daiktas tiek siuvant, tiek siuvinejant...
Merginos, nuostabūs jūsų darbeliai
levandos.. mmmm atrodo net kvepia, kai pamatai tokį grožį ir drugeliai taip puikiai dera.
Žiurbuti, tabo biscorniukas toks švelnus, pastelinis viskas labai dailiai suderinta.
Metijos adatinė be galo kruopščiai, nepriekaištingai atlikta
nežinau ar ant rankos patogu tokią turėti siuvinėjant, bet labai įdomiai atrodo.. o kaip ten medžiagėlė su veltiniu susiūta? sunkiai įsivaizduoju procesą
levandos.. mmmm atrodo net kvepia, kai pamatai tokį grožį ir drugeliai taip puikiai dera.
Žiurbuti, tabo biscorniukas toks švelnus, pastelinis viskas labai dailiai suderinta.
Metijos adatinė be galo kruopščiai, nepriekaištingai atlikta
nežinau ar ant rankos patogu tokią turėti siuvinėjant, bet labai įdomiai atrodo.. o kaip ten medžiagėlė su veltiniu susiūta? sunkiai įsivaizduoju procesą