Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 04, 23:00)
dėkliukas pieštukams...

labai daili pieštukinė wub.gif ir nesuprantu, kur tu radai tą sunkumą siuvinėt ant juodos aidos? biggrin.gif aš siuvinėjau nemažą darbą ant jos ir nieko, visai patiko biggrin.gif tik reikia turėt gerą apšvietimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 09 04, 23:00)
dėkliukas pieštukams...
norėjau sunaudoti turimą juodą kanvą. kad ją kur!  doh.gif  biggrin.gif atrodo vos keli čia kryžiukai, susiuvimas, bet privargau.
nuoširdžiai stebiuosi tomis, kurios didelius darbus sugeba ant jos išsiuvinėt  rolleyes.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
tyli_tyla, na pas tave ir fantazija bigsmile.gif Pieštukinė labai originali ir be galo graži wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nerealu blink.gif wub.gif Labai labai grazu, oroginalu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
blush2.gif dėkui merginos. nesitikėjau, kad taip išgirsit, nes iš tikrųjų paprastutis darbelis.
aciuks.gif

astulia, apšvietimas pas mane gal ir ne pats geriausias...dėl to matyt buvo tik sunkiau pataikyt į skylutes, bet vis tiek - juoda kanva bus pirmoji nemėgstamiausių sąraše rolleyes.gif
Atsakyti
SVEIKOS IESKAU KAS SIUVINEJA NE TIK KRYZELIU.REIKTU APIE 1O DARBELIU 15*15 DYDIS.

JEI GALIT PADETI PARASYKIT MAN I PASTA,PAAISKINSIU SMULKIAU.AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif

liubsig@gmail.com...
Atsakyti
tyli_tyla, koks fainas darbukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
arbatėle, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi atradusi šitą temą ir tokius mielus smulkius daikčiukus. Visų darbeliai labai gražūs. O čia mano pirmas bandymas, gal šiek tiek šleivas-kreivas, bet vistiek norisi parodyti ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2009 09 08, 09:30)
Labai džiaugiuosi atradusi šitą temą ir tokius mielus smulkius daikčiukus. Visų darbeliai labai gražūs. O čia mano pirmas bandymas, gal šiek tiek šleivas-kreivas, bet vistiek norisi parodyti ax.gif

koks apvalutis thumbup.gif gražiai pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai, grazus visus darbeliai thumbup.gif baltai balta, saunus pirmas biscorniukas!
Va cia sugalvojau kazka, gal kas turi biscorniuku schemu vestuvine tematika? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
baltai balta, labai šaunus biscorniukas thumbup.gif man patinka tokie pasipūtę thumbup.gif Ir gėlikė į temą labai wub.gif

r_tina, aš turiu tik štai tokį variantą (va proga dar kartą pasirodyti tongue.gif ):
user posted image
Šis biscorniukas turi ir savą dėželę ax.gif
user posted image.
Atsakyti