labai grazu
rugsėje, kaaaip gražu
pamenu, kad rodei šituos sempleriukus išsiuvinėtus ir dar nežinojai, ką su jais darysi. puikiai pritaikei fantastiškai atrodo ir tie prisiūti nėrinukai
pamenu, kad rodei šituos sempleriukus išsiuvinėtus ir dar nežinojai, ką su jais darysi. puikiai pritaikei fantastiškai atrodo ir tie prisiūti nėrinukai
Arbatėlė , daiva_z , r_tina , tyli_tyla- aciu
na man jei patinka, tai siuvineju, po to laukiu kol pribres kokia mintis, nes kazkaip viska kist i remelius per brangiai gaunasi
na man jei patinka, tai siuvineju, po to laukiu kol pribres kokia mintis, nes kazkaip viska kist i remelius per brangiai gaunasi
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 19, 21:00)
nes kazkaip viska kist i remelius per brangiai gaunasi
ir be to ne taip praktiška
puikiai įgyvendinai paveiksliukus, puikios pagalvėlės
Sveikos. Manau, kad visos tyliai siuvinėjate Pradedam rodytis
Naujas biscorniukas
Siuvinėtas ant 16Aidos, DMC siūliukais. Plotis putliausioje vietoje - 8cm., kimštas sinteponu; pagalvėlė prie žirklių 2,5x2,5 cm.
Naujas biscorniukas
Siuvinėtas ant 16Aidos, DMC siūliukais. Plotis putliausioje vietoje - 8cm., kimštas sinteponu; pagalvėlė prie žirklių 2,5x2,5 cm.
Arbatėle, žaisminga, gražu
bent aš tai nelabai turiu ką parodyt biscorniukams kol kas trūksta įkvėpimo
bent aš tai nelabai turiu ką parodyt biscorniukams kol kas trūksta įkvėpimo
Arbatėle, labai jaukus ir simpatiškas biskorniukas
Arbatėle, labai dailus biscorniukas spalvytės ir gėlytės labai mielos
Labai dėkui už komplimentus
dėkliukas pieštukams...
norėjau sunaudoti turimą juodą kanvą. kad ją kur! atrodo vos keli čia kryžiukai, susiuvimas, bet privargau.
nuoširdžiai stebiuosi tomis, kurios didelius darbus sugeba ant jos išsiuvinėt
norėjau sunaudoti turimą juodą kanvą. kad ją kur! atrodo vos keli čia kryžiukai, susiuvimas, bet privargau.
nuoširdžiai stebiuosi tomis, kurios didelius darbus sugeba ant jos išsiuvinėt