Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Labai gražus kalėdinis, bet ten, aš neįeinu, nors esu prisiregistravusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 13, 10:29)
Labai gražus kalėdinis, bet ten, aš neįeinu, nors esu prisiregistravusi  verysad.gif

Parašiau į Až, kad įeitum pasiprašyk jos į draugus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2009 08 13, 09:08)
aš parodysiu neseniai užbaigtą biskorną draugei, man pačiai jis laaabai patiko  blush2.gif  biggrin.gif apačia dažyta vynu  rolleyes.gif

labai gražus wub.gif patinka man tokie dizainai su daugiau backstitcho..o dar tie lapeliai wub.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2009 08 13, 10:11)
Man pirmojo žalumas koks mielas, o antrojo uodegytė superinė  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif

kalėdinis wub.gif
Atsakyti
Winia, labai mielas tavo biskorniukas bigsmile.gif
Atsakyti
mielos moterytes,

Visu biscorniukai tiesiog pasakiski wub.gif na kaip man grazu sitas dalykelis, mastau kad siuvinesiu ir visiems kaledoms dovanosiu jei pavyks kaip nors gauti tuos kaledines schemutes smile.gif
Saunuoles visos visos siu smulkiu groziu kurejos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 08 14, 10:23)
mielos moterytes,

Visu biscorniukai tiesiog pasakiski  wub.gif  na kaip man grazu sitas dalykelis, mastau kad siuvinesiu ir visiems kaledoms dovanosiu jei pavyks kaip nors gauti tuos kaledines schemutes smile.gif
Saunuoles visos visos siu smulkiu groziu kurejos  thumbup.gif  wub.gif

jei nori to kalėdinio kur įkėliau, parašyk į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 12:34)
Arbatėlės gražuolis vasarinukas  smile.gif

Aš pribaigiau šiandien šiaip ne taip maišiuką fotoaparatui

user posted image

QUOTE(niekada @ 2009 08 09, 21:20)
Užsikabinau "ant maišiukų"  biggrin.gif . Pabaigiau dar vieną. Mamai telefonui bus.

user posted imageuser posted image

blink.gif blink.gif blink.gif Niekada, tu čia tokius grožius darai? wub.gif wub.gif wub.gif Ir nepasigyrei niekada? Ech niekada, tu niekada biggrin.gif Dabar aš būsiu tavo gerbėja rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Tai kad aš dar nemokų, tik pradėjau daryt, tai gaunas lengvai šleivoki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(niekada @ 2009 08 15, 15:24)
biggrin.gif Tai kad aš dar nemokų, tik pradėjau daryt, tai gaunas lengvai šleivoki  biggrin.gif

Tai turbūt aš akla, nes nematau jokio šleivumo lens.gif bigsmile.gif
Atsakyti
manau kad cia ir prie smulkiu groziu bus ax.gif

user posted image user posted image
pagalveliu dydis 17-17cm.
32 ct linas olive green, sempleriniai siuliukai (medvilniniai)
Atsakyti
Visi keturi metų laikai wub.gif wub.gif wub.gif Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Abaldet blink.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti