Turėjau seniai žurnaliuką su motyvėliu. Bet vis neradau kur pritaikyti Dabar manau, kad pavyko Nuskanuosiu ryt ir schemute pasidalinsiu
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 04, 12:45)
Turėjau seniai žurnaliuką su motyvėliu. Bet vis neradau kur pritaikyti Dabar manau, kad pavyko Nuskanuosiu ryt ir schemute pasidalinsiu
mano mintis perskaitei kaip tik žadėjau prašyt
Arbatele, fantastiskas biskorniukas...
Ir man seiles nutyso...
Lauksiu schemutes...
Ir man seiles nutyso...
Lauksiu schemutes...
QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 11:34)
Aš pribaigiau šiandien šiaip ne taip maišiuką fotoaparatui
koks fainuolis o kaip tu jį ten pakietinai?
Kad nėr jis baisiai kietas, bet jau pats audinys ne skystas, dar pamušaliuką įsiuvau ir užtenka to tvirtumo.
QUOTE(niekada @ 2009 08 05, 11:34)
Aš pribaigiau šiandien šiaip ne taip maišiuką fotoaparatui
labai gera idėja užsimaniau ir aš kažko panašaus
šaunuolė! smulkmena ir graži ir praktiška
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 08 05, 11:39)
o kaip tu jį ten pakietinai?
tokiem dalykam turbūt geriausia DMC aidą naudoti. Kiek išbandžiau ji yra standžiausia ir gerai palaiko formą
Kad čia mano trečias darbas, tai aš tų medžiagų dar neskiriu , pirkau kažkokią karpomą Aidą, tai jinai tikrai gan kietoka, o su pamušaliuku išvis neblogai. Ačiū, merginos
parodau porą paskutinių biscorniukų
antrajam ko tik nebandžiau - ir kutus, ir kaspinėlius ant kampų..bet nelipo jam ir viskas tai galiausiai tokią vat uodegėlę prikabinau
antrajam ko tik nebandžiau - ir kutus, ir kaspinėlius ant kampų..bet nelipo jam ir viskas tai galiausiai tokią vat uodegėlę prikabinau
tyli_tyla - ką ir besakyti... pasaka
tyli tyla... stebuklingi tau gaunasi biskorniukai... tokie elegantiski...
niekada, vau, gera ideja ir grazus rezultatas
niekada, vau, gera ideja ir grazus rezultatas
tyli_tyla, nu ir išradingumas tavo apie kruopštumą jau nė nekalbu, visi tavo darbeliai su tokia meile padaryti