Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Labai labai gražus maišelis wub.gif
Atsakyti
arbatėle, maišelis išskirtinis ir tikrai gražus drinks_cheers.gif dailiai ir pasiūta ir išsiuvinėta. šaunuolė 4u.gif
Papildyta:
pasirodau ir aš vieną smulkmenėlę. vėlgi pakabutis žirklėms, nors aš savajį ir kaip adatinę panaudoju ax.gif
user posted image
Atsakyti
Aš irgi padariau pora, bet nemoku nei nufotografuoti, nei įdėti žmoniškai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 27 liepos 2009 - 21:09
niekada-tiesiog labai labai puikios adatinės thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Ir spalvos, ir motyvai, ir kruopštumas, ir nuotraukos-viskas super thumbup.gif

tyli_tyla-paprastutis, bet išties labai mielas, dailus daiktelis wub.gif O ir pagalbininkas dirbant neblogas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tyli_tyla, aciuks.gif o tavasis pakabutis - nuostabus, paprastutis, bet su nuotaika thumbup.gif (pasikeit4m komplimentais hihihi.gif)

Niekada, pagaliau ištraukei į dienos šviesą biggrin.gif Viskas labai gražu ir dera, kruopštu (o tu bijojai cool.gif )
Atsakyti
Ievuschka, arbatėle ačiū biggrin.gif
niekada, prisidedu prie komplimentų tavo biscornams thumbup.gif ir raštai faini, ir biscornų forma puiki. ypač antrojo raštas patiko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 28 liepos 2009 - 08:12
Aha, antrojo raštas labai fainas, norėčiau tokią schemelę archyve turėti blush2.gif Prašauuuuuuuuu
Atsakyti
Labai ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif . Čia Arbatėlė mane užkrėtė, o šiaip siuvinėjus buvau gal prieš 20 metų biggrin.gif . Schema liko darbe kompiutery, tai galėsiu po geros savaitėlės tik duoti, nebent netyčia rasiu smile.gif Bet žinokit, tas antras tai jau ne biscorniukas, o visas biscornas, nemenkas toks išėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niekada: 28 liepos 2009 - 10:32
Niekada, smagu dalinti virusą hihihi.gif

Na, parodysiu ir aš dar vieną ax.gif :
Siuvinėta ant 16Aidos, DMC siūlais, 10 spalvyčių, kraštinė 6,5 cm.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 04, 12:27)
Na, parodysiu ir aš dar vieną  ax.gif :

mmm, kaip skaniai atrodo bigsmile.gif ir sagutę taip gražiai priderinai prie tų visų mėlynų gėlyčių thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi pirma mintis buvo - skanumelis hihihi.gif
Atsakyti
kaaaip gražuu !! clap_1.gif labai fainas biggrin.gif tokį ir suvalgyt galima biggrin.gif

gal schemute pasidalinsi bigsmile.gif
Atsakyti