Labai labai gražus maišelis
arbatėle, maišelis išskirtinis ir tikrai gražus dailiai ir pasiūta ir išsiuvinėta. šaunuolė
Papildyta:
pasirodau ir aš vieną smulkmenėlę. vėlgi pakabutis žirklėms, nors aš savajį ir kaip adatinę panaudoju
Papildyta:
pasirodau ir aš vieną smulkmenėlę. vėlgi pakabutis žirklėms, nors aš savajį ir kaip adatinę panaudoju
niekada-tiesiog labai labai puikios adatinės
Ir spalvos, ir motyvai, ir kruopštumas, ir nuotraukos-viskas super
tyli_tyla-paprastutis, bet išties labai mielas, dailus daiktelis O ir pagalbininkas dirbant neblogas
Ir spalvos, ir motyvai, ir kruopštumas, ir nuotraukos-viskas super
tyli_tyla-paprastutis, bet išties labai mielas, dailus daiktelis O ir pagalbininkas dirbant neblogas
Tyli_tyla, o tavasis pakabutis - nuostabus, paprastutis, bet su nuotaika (pasikeit4m komplimentais )
Niekada, pagaliau ištraukei į dienos šviesą Viskas labai gražu ir dera, kruopštu (o tu bijojai )
Niekada, pagaliau ištraukei į dienos šviesą Viskas labai gražu ir dera, kruopštu (o tu bijojai )
Ievuschka, arbatėle ačiū
niekada, prisidedu prie komplimentų tavo biscornams ir raštai faini, ir biscornų forma puiki. ypač antrojo raštas patiko!
niekada, prisidedu prie komplimentų tavo biscornams ir raštai faini, ir biscornų forma puiki. ypač antrojo raštas patiko!
Aha, antrojo raštas labai fainas, norėčiau tokią schemelę archyve turėti Prašauuuuuuuuu
Labai ačiū visoms už gražius žodžius . Čia Arbatėlė mane užkrėtė, o šiaip siuvinėjus buvau gal prieš 20 metų . Schema liko darbe kompiutery, tai galėsiu po geros savaitėlės tik duoti, nebent netyčia rasiu Bet žinokit, tas antras tai jau ne biscorniukas, o visas biscornas, nemenkas toks išėjo.
Niekada, smagu dalinti virusą
Na, parodysiu ir aš dar vieną :
Siuvinėta ant 16Aidos, DMC siūlais, 10 spalvyčių, kraštinė 6,5 cm.
Siuvinėta ant 16Aidos, DMC siūlais, 10 spalvyčių, kraštinė 6,5 cm.
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 08 04, 12:27)
mmm, kaip skaniai atrodo ir sagutę taip gražiai priderinai prie tų visų mėlynų gėlyčių
Mano irgi pirma mintis buvo - skanumelis
kaaaip gražuu !! labai fainas tokį ir suvalgyt galima
gal schemute pasidalinsi
gal schemute pasidalinsi