Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

baigiau štai tokį mažylį smile.gif (skersmuo 5cm.) idėją jam nužiūrėjau vienam žurnale...
user posted image
--
berots, daiva_z norėjo schemos mažam biscornui. jei ši patiktų, galiu atsiųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dailu bigsmile.gif ir karoliukus idomiai prisiuvai
Atsakyti
ačiū mirksiukas.gif
būtent dėl karoliukų ir pastebėjau biscorniuką tam žurnale (The gift of stitching). Tik ten jie šiek tiek kitaip (tvarkingiau)atrodė ir buvo po keturis ant vieno dygsnio. Aš siuvau po du karoliukus į kas antrą. tai va tokia betvarkė ir gavosi biggrin.gif
Atsakyti
ir kaip tu sučiupinėjai tokį mažuliuką bigsmile.gif laaaabai dailus wub.gif
Atsakyti
tyli_tyla
Labai gražu notworthy.gif
Atsakyti
tyli_tyla, labai mielas biscorniukas wub.gif ir karoliukai labai žavingai atrodo thumbup.gif thumbup.gif Man net būtų gailą jį adatomis badyti bigsmile.gif
Atsakyti
Tyli tyla, labai simptiškas biscorniukas, o karoliukų virtinė labai jį puošia wub.gif

Katryte, toks klasikinis gavosi, solidus thumbup.gif (sekantį biscorniuką siūnant bus lengviau kampus sutampyti mirksiukas.gif )
Atsakyti
dėkui merginos bigsmile.gif
milka@, gaila ir man jį badyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 07 16, 08:32)
gaila ir man jį badyti  biggrin.gif

o kam badyt? daryk daugiau ir ant kaledines eglutes kaip zaisliukus kabink, labai grazu butu ir namie daug jaukiau kai eglute ar jos saka puosta savadarbiais zaisliukais mirksiukas.gif .dailutis thumbup.gif
Atsakyti
puiki idėja drinks_cheers.gif tokie maži išties ant eglutės žiūrėtųsi.
Atsakyti
Aš ir sakiau: liepos baigia žydėti, laikas kalėdoms ruoštis hihihi.gif
Atsakyti
Ačiū visoms tongue.gif
O tyli_tyla - stebukladarė 4u.gif jau toookie gražūs jos darbeliai wub.gif
Atsakyti