Šimtas metų nebuvau čia, ir be reikalo , kiek grožių pridariusios Šaunuolės
Ogo kiek grožių užderėjo, visoms po
Aš vis pasižiūriu į jūsų dailius darbus, seilę pavarvinu, bet pati siuvinėt dar neprisiruošiu. Bijau, kad gali neišeiti (susiuvimas gasdina kažkodėl) Bet jei kada ryšiuos ir išeis - garantuoju - turėsiu naują ligą
Aš vis pasižiūriu į jūsų dailius darbus, seilę pavarvinu, bet pati siuvinėt dar neprisiruošiu. Bijau, kad gali neišeiti (susiuvimas gasdina kažkodėl) Bet jei kada ryšiuos ir išeis - garantuoju - turėsiu naują ligą
QUOTE(inuks @ 2009 07 11, 00:21)
Bijau, kad gali neišeiti (susiuvimas gasdina kažkodėl)
nu žinok, tas susiuvimas nėra toks baisus kaip atrodo
QUOTE(astulia @ 2009 07 11, 19:40)
nu žinok, tas susiuvimas nėra toks baisus kaip atrodo
Man tai jis visai patiko, tai tarsi siuvinėjimo tąsa...
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 08, 15:41)
Vis sugrįžtu į šį grožį pasižiūrėti
Ir tu tikrai teisi sakydama, kad: "mažesnis, tuo daugiau laiko užima"
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 10:11)
Vis sugrįžtu į šį grožį pasižiūrėti
pritariu
liepsnike, o čia paprasti DMC siūliukai naudoti, ne kokie nors šilkiniai? iš arti žiūrint kyla toks įspūdis
vajeee, kiek graziu biscorniuku prideta!!! Saunuoles visos bet labiausiai tai man patiko liepsnikes adatine
Taip, ten paprasti DMC. Del mazumo vaizdas apgaulingas .
na cia ir groziu darbstuoles prisiuvusios net akis raibsta, kaip grazu manau ir man reiks pabandyt kokia adatine pasigamint
Parodysiu ir aš savo pirmąjį blyną tik kad jis šiek tiek prisvilęs Kažkaip kreivai susiuvau, ir šiaip toks truputį nevykęs
QUOTE(Katrytė @ 2009 07 15, 14:09)
Parodysiu ir aš savo pirmąjį blyną tik kad jis šiek tiek prisvilęs Kažkaip kreivai susiuvau, ir šiaip toks truputį nevykęs
aha, kampučiai truputį nesutampa. man taip su vienu irgi buvo nutikę, bebaigiant pamačiau, kad kažkas negerai. Teko viską išardyt ir siuvau iš naujo
o raštelis gražus ir sukryžiavota dailiai
QUOTE(Katrytė @ 2009 07 15, 14:09)
Rastas grazus.
O nelygumas daznai gaunasi, jei nelyginis dygsniuku skaicius, tada kampucius reikia atsargiau susiuti.