Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

bigsmile.gif Šimtas metų nebuvau čia, ir be reikalo doh.gif , kiek grožių pridariusios bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolės
Atsakyti
Ogo kiek grožių užderėjo, visoms po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš vis pasižiūriu į jūsų dailius darbus, seilę pavarvinu, bet pati siuvinėt dar neprisiruošiu. Bijau, kad gali neišeiti (susiuvimas gasdina kažkodėl) blush2.gif Bet jei kada ryšiuos ir išeis - garantuoju - turėsiu naują ligą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inuks: 10 liepos 2009 - 23:22
QUOTE(inuks @ 2009 07 11, 00:21)
Bijau, kad gali neišeiti (susiuvimas gasdina kažkodėl)  blush2.gif 

nu žinok, tas susiuvimas nėra toks baisus kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 07 11, 19:40)
nu žinok, tas susiuvimas nėra toks baisus kaip atrodo  mirksiukas.gif

Man tai jis visai patiko, tai tarsi siuvinėjimo tąsa...
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 08, 15:41)
The Sweetheart Tree - Silken Roses Scissor Fob

user posted image user posted image

Vis sugrįžtu į šį grožį pasižiūrėti wub.gif
Ir tu tikrai teisi sakydama, kad: "mažesnis, tuo daugiau laiko užima" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 13, 10:11)
Vis sugrįžtu į šį grožį pasižiūrėti  wub.gif

pritariu drinks_cheers.gif
liepsnike, o čia paprasti DMC siūliukai naudoti, ne kokie nors šilkiniai? g.gif iš arti žiūrint kyla toks įspūdis smile.gif
Atsakyti
vajeee, kiek graziu biscorniuku prideta!!! Saunuoles visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet labiausiai tai man patiko liepsnikes adatine wub.gif
Atsakyti
4u.gif

Taip, ten paprasti DMC. Del mazumo vaizdas apgaulingas hihihi.gif.
Atsakyti
na cia ir groziu darbstuoles prisiuvusios doh.gif net akis raibsta, kaip grazu wub.gif manau ir man reiks pabandyt kokia adatine pasigamint blush2.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo pirmąjį blyną tik kad jis šiek tiek prisvilęs ax.gif Kažkaip kreivai susiuvau, ir šiaip toks truputį nevykęs biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katrytė @ 2009 07 15, 14:09)
Parodysiu ir aš savo pirmąjį blyną tik kad jis šiek tiek prisvilęs  ax.gif  Kažkaip kreivai susiuvau, ir šiaip toks truputį nevykęs  biggrin.gif

aha, kampučiai truputį nesutampa. man taip su vienu irgi buvo nutikę, bebaigiant pamačiau, kad kažkas negerai. Teko viską išardyt ir siuvau iš naujo doh.gif
o raštelis gražus ir sukryžiavota dailiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrytė @ 2009 07 15, 14:09)
Parodysiu ir aš savo pirmąjį blyną tik kad jis šiek tiek prisvilęs  ax.gif  Kažkaip kreivai susiuvau, ir šiaip toks truputį nevykęs  biggrin.gif

Rastas grazus.
O nelygumas daznai gaunasi, jei nelyginis dygsniuku skaicius, tada kampucius reikia atsargiau susiuti.
Atsakyti