Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

ačiū, mergytės, už gražius žodžius mano biscorniukui wub.gif

QUOTE(liepsnike @ 2009 07 08, 15:41)
The Sweetheart Tree - Silken Roses Scissor Fob

labai dailiai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 07 08, 15:41)
The Sweetheart Tree - Silken Roses Scissor Fob

labai wub.gif ir spalvos, ir raštelis wub.gif vien rožytės ko vertos bigsmile.gif labai mielas pakabutis.
Atsakyti
Liepsnike, koks subtilus darbelis, nu labai gražu wub.gif

Tyli tyla - labai fainas derinys. Toks stiliovas smile.gif

Astulia, tavasis biscorniukas - tikras vasarinis, braškes primena biggrin.gif

Rodau savo mažą biscorniuką.
Siuvinėtas ant Aidos 18; 12 spalvyčių, kimštas sinteponu.
user posted image
Atsakyti
labai dailios adatines thumbup.gif
Arbatele labai dailus ir netradicinio rasto biskorniukas wub.gif
as jei daryciau tai dar kokia violetine sagute prisiuciau kur tas vainikelis gelyciu ir tuscias viduriukas, bet visu skirtingi skoniai
tyli_tyla smagu ziuret i kitokia, netradicine adatine 4u.gif
Atsakyti
Rugseje, skoniai skirtingi, bet čia, nei saga, nei karoliukas niekaip schmoll.gif Bandžiau. Biscorniuko dydis, kraštinė - nepilni 6 cm.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 09, 10:28)
Rugseje, skoniai skirtingi, bet čia, nei saga, nei karoliukas niekaip  schmoll.gif  Bandžiau. Biscorniuko dydis, kraštinė - nepilni 6 cm.

Arbatele, dailu.
Tik kodel niekaip? Tipo mazas biskornas? Vis tiek galima sutraukti wink.gif, bet nezinau kaip tos geles per viduri atrodys mastau.gif

Dydis apie 4cm, sutraukta tiesiog permatomu siulu
user posted image

Dydis apie 5.5cm, sutraukta permatomu siulu ir prisiutas karoliukas
user posted image

Gryzau atgal paziureti, ka praleidau bigsmile.gif
Tyli_tyla - super adatine ir astulios keltiski rastai labai dailiai ziurisi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 09 liepos 2009 - 09:45
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 09, 10:28)
Rugseje, skoniai skirtingi, bet čia, nei saga, nei karoliukas niekaip  schmoll.gif 

butent, man patiktu, tau ne, darai taip kaip tau patinka thumbup.gif , uztai ir smagu pasiziuret kitu darbeliu todel , kad jie skirtingi
negalvok kad cia priekaistas 4u.gif , tame ir yara originalumas kad darai kazka savitai

liepsnike dailus biskorniukai man tas ant pilksvo lino toks wub.gif , taip sakant pagal mano skoni smile.gif
Atsakyti
liepsnike, kokie simpatulkos wub.gif
Turiu klausimėlį: o biseriu apsiuvinėjai jau susiūtą biscorniuką ar iškart su karoliukais?

Rugsėje, aš viską suprantu, aš normali hihihi.gif Tik negražiai atrodo gėlių ratas įsiuvus karoliuką arba tada reikia vos vos tik patraukti. Reikia dar pažaisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 09, 12:00)
Turiu klausimėlį: o biseriu apsiuvinėjai jau susiūtą biscorniuką ar iškart su karoliukais?

Biskornu pirma susiuvau, o paskui sugalvojau karoliukus prisiuti, tai naudojau pematoma siula. Pakabuke karoliukus suvau is karto kas antrame dygnyje. Tik teko naudoti biserio adata, ten viena gija DMC siulo telpa i akute.

Galiu pasakyti, geriau is karto prisiuti karoliukus - lygiau gaunas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnike: 09 liepos 2009 - 11:49
Mergaites, gal galite ideti mini biscornu schemučių ax.gif
Atsakyti
Kaip faina, kad tema pagyvėjo bigsmile.gif

dėkui už pagyrimus adatinei 4u.gif labai smagiai man tiek ji, tiek ir scissors fob naudojasi ( aš ir jį kartais panaudoju kaip adatinę biggrin.gif)
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 08, 19:34)
Liepsnike, koks subtilus darbelis, nu labai gražu  wub.gif
Rodau savo mažą biscorniuką.

gražus kruopštus darbelis. violetine spalva wub.gif
smalsu ir man kaip jis atrodytų su vienu kitu karoliuku vidury. gal jei vos vos paspaudus nesusigadintų visas gėlių grožis. net nežinau.. iš tikrųjų ir dabar labai gražu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(daiva_z @ 2009 07 09, 14:52)
Mergaites, gal galite ideti mini biscornu schemučių  ax.gif

galima daugelį biscornu schemų panaudoti siuvinėjant tarkim vienu siūliuku per vieną lino giją, tada ir biscornas gausis mažytis wub.gif
Atsakyti
Aš noriu ant kanvos blush2.gif ir neesu spece, tai man kol kas lengviau pagal schema doh.gif
Atsakyti