Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

QUOTE(ssamantaa @ 2009 06 25, 22:09)
Mergaitės, reikia pagalbos blush2.gif
Niekaip nesuprantu, ką jus prikišat i tas adatines (biscornus), nes mano adatinė tai išvis, prikišau vatos, bet jin kažkokia kieta, ar medicininė ji net nežinau..
man kažkokie gumbulai gaunas, juolab, adatos sunkiai įsikiša g.gif

šiaip į biscornu kišamas sinteponas mirksiukas.gif
Atsakyti
Arba dar vėlimo vilna galima kimšti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 25, 23:12)
šiaip į biscornu kišamas sinteponas  mirksiukas.gif

Iš kur jo gauti? mirksiukas.gif

EMAR
Ačiū, pameginsiu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 06 25, 22:46)
Iš kur jo gauti? mirksiukas.gif

EMAR
Ačiū, pameginsiu blush2.gif  4u.gif

Aš nusipirkau maximoj tokią mažą pagalvėlę papigiai. Bet būna siuvimo reikmenų parduotuvėse. Vilniuje yra tokia parduotuvė "Žalia stotelė". Ten turėtų būt.
Atsakyti
Sintepono dažniausiai gali gauti visose siuvimo reikmenų parduotuvėse. Pardavinėjamas rulonais. Atrodo maždaug taip: http://www.doklas.lt...&...3=4&level=2
Prieš kemšant bent jau aš suplėšau. Tačiau esu skaičiusi nusiskundimų, kad prikimšus sintetikos į adatines ir ten ilgai laikant adatas jos rūdija. Na, gali būti, kad tame yra tiesos. Man gal jos labiau pajuodavo, bet man tai netrukdo.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 06 25, 23:48)
Aš nusipirkau maximoj tokią mažą pagalvėlę papigiai. Bet būna siuvimo reikmenų parduotuvėse. Vilniuje yra tokia parduotuvė "Žalia stotelė". Ten turėtų būt.

Tai it aš kokia al pagalvėlę nusitversiu "Maximoi" ax.gif

QUOTE(eMAr @ 2009 06 26, 00:03)
Sintepono dažniausiai gali gauti visose siuvimo reikmenų parduotuvėse. Pardavinėjamas rulonais. Atrodo maždaug taip: http://www.doklas.lt...&...3=4&level=2
Prieš kemšant bent jau aš suplėšau. Tačiau esu skaičiusi nusiskundimų, kad prikimšus sintetikos į adatines ir ten ilgai laikant adatas jos rūdija. Na, gali būti, kad tame yra tiesos. Man gal jos labiau pajuodavo, bet man tai netrukdo.

Vat tas ir yra, gyvenu mažame mieste, ten tokio daikto nėra, na bet ne problema, kaipnors išsisuksiu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssamantaa @ 2009 06 26, 17:24)
Tai it aš kokia al pagalvėlę nusitversiu "Maximoi" ax.gif
Vat tas ir yra, gyvenu mažame mieste, ten tokio daikto nėra, na bet ne problema, kaipnors išsisuksiu drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Tikrai nusitversi smile.gif Aš nusitvėriau vieną širdukę papigiai... Kai parsivežiau namo - tai žiauriai gaila buvo ją ardyt... Kainavo gal 3 Lt, o visa tokia aksominė, šveni ir miela. Tik ant lovos jai būti... Neardžiau. Kitą dieną vyras nupirko visai papigiai - mažesnę už vieną litą. Nu o irgi - grožis!!! Bet jau teko išardyt... O ką darysi... Kamšalo tai reikėjo biggrin.gif

P.S. aš irgi mažam mieste gyvenu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 26 birželio 2009 - 22:31
QUOTE(Metija @ 2009 06 27, 00:30)
Tikrai nusitversi smile.gif Aš nusitvėriau vieną širdukę papigiai... Kai parsivežiau namo - tai žiauriai gaila buvo ją ardyt... Kainavo gal 3 Lt, o visa tokia aksominė, šveni ir miela. Tik ant lovos jai būti... Neardžiau. Kitą dieną vyras nupirko visai papigiai - mažesnę už vieną litą. Nu o irgi - grožis!!! Bet jau teko išardyt... O ką darysi... Kamšalo tai reikėjo biggrin.gif

P.S. aš irgi mažam mieste gyvenu...

Man tai ir kokios gražesnės bus gala doh.gif smile.gif
Netikiu kad Joniški bigsmile.gif
Atsakyti
noriu parodyt naujausią savo smulkmenėlę - raktų pakabutį ax.gif siuvinėtas ant 18 aidos DMC melanžiniais siūliukais, bet ten tokie ilgi tarpai tarp atspalvių, tai kol iki jo daėjau, baigėsi ir ornamentas lotuliukas.gif lotuliukas.gif vidury įsiūtas swarovskis, kutosiukas pirktas jau pagamintas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 28, 16:29)
noriu parodyt naujausią savo smulkmenėlę - raktų pakabutį  ax.gif siuvinėtas ant 18 aidos DMC melanžiniais siūliukais, bet ten tokie ilgi tarpai tarp atspalvių, tai kol iki jo daėjau, baigėsi ir ornamentas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vidury įsiūtas swarovskis, kutosiukas pirktas jau pagamintas  smile.gif

astulia, labai dailutė, miela ir miniatiūrinė 4u.gif Žinai, net nustebau, kai parašei, kad ant Aidos siuvinėta... Nuotraukoj man pasirodė, kad ant lino smile.gif

Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 06 28, 16:29)
noriu parodyt naujausią savo smulkmenėlę - raktų pakabutį

miela smulkmenėlė 4u.gif ar pagal paskirtį naudojamas? bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū, mergytės, už gražius žodžius wub.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 06 29, 09:31)
miela smulkmenėlė  4u.gif ar pagal paskirtį naudojamas?  bigsmile.gif

jis buvo skirtas raktų pakabučių siurprizui, tai šįryt jis jau pasiekė savo naująją šeimininkę mirksiukas.gif
Atsakyti