Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

QUOTE(Arbatėlė @ 2009 06 22, 15:51)
Parodysiu ir aš savąjį  ax.gif

kaip gražu wub.gif ir dizainas, ir spalvytės puikiai parinktos thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif, mergaitės.
Čia labai seniai pirkta tokios spalvos kanva. Labai norėjau dar nusipirkti panašios bet deja. Kaune, tai tikrai nebėra unsure.gif (yra tik šviesesnė ir grubesnė),
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 22 birželio 2009 - 15:55
Pavėluotai, bet dėkoju už gerus žodžius apie mano pirmąjį biscornu blyną, Daiva_z, astulia ir Metija smile.gif
Ir šviežias ačiū Arbatėlei biggrin.gif Net keista, kad manasis biscornu Tau pasirodė sudėtingas – Taviškis sudėtingumu jam nė iš tolo nenusileidžia. Beje, labai gražus raštas.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 06 22, 16:55)
Čia labai seniai pirkta tokios spalvos kanva. Labai norėjau dar nusipirkti panašios bet deja.

o, kaip įdomiai bigsmile.gif iš nuotraukos tikrai atrodo kaip dažyta smile.gif aš kai su cinamonu dažiau, tai pas mane labai panaši spalvytė gavosi.
Atsakyti
Labutis, na biscorn'ai, galima sakyt, mane uzkerejo, cia pavarvinus seilia ir prisiziurejusi ivairiausiu graziu darbeliu nusprendziau ir as savo jegas ismegint. Cia mano pirmasis "blynas" jusu teismui rolleyes.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joolantuukas: 23 birželio 2009 - 20:41
gražuolis wub.gif ir raštas, ir spalvos.. man patinka, kad ant lino siuvinėta 4u.gif
atrodo, kad jis nemažas tau gavosi , ar ne?
Atsakyti
Na istikruju as norejau, kad jis gautusi siek tiek mazesnis, ir tikejausi kad taip bus, gal reikejo per viena siuliuka siuvinet g.gif , bet kad kriziukai labai mazi gavosi (siuvineju ant "skystoko" lino)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(joolantuukas @ 2009 06 24, 18:46)
Na istikruju as norejau, kad jis gautusi siek tiek mazesnis, ir tikejausi kad taip bus, gal reikejo per viena siuliuka siuvinet  g.gif , bet kad kriziukai labai mazi gavosi (siuvineju ant "skystoko" lino)
user posted image

oho tikrai nemažas smile.gif o kokio dydžio linas?
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 06 22, 15:51)
Oi kiek gražių biscorniukų prisiuvinėjusios  bigsmile.gif
Bet labiausiai patiko Metijos - linksmumu, spalvingumu smile.gif
O Krishtoles - sudėtingumu.

Parodysiu ir aš savąjį  ax.gif

ouuuu kaip grazuuuu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif sakes smile.gif buciau laiminga be galo jei man toki padovanotu bigsmile.gif labai labai grazu, dievinu zalia spalva, sauniai padirbejai wub.gif wub.gif
Atsakyti
tyli_tyla , tavo reakcija mane dar labiau i nevilti varo cray.gif o kokio dydzio jis turetu gautis, na mazdaug cm. Linas tai neaisku koks, is atraizu pirkau nelabai kokybiska ax.gif , na kriziukai panasiai kaip ant Aida14 gavosi.
Atsakyti
QUOTE(joolantuukas @ 2009 06 25, 13:06)
tyli_tyla , tavo reakcija mane dar labiau i nevilti varo  cray.gif  o kokio dydzio jis turetu gautis, na mazdaug cm. Linas tai neaisku koks, is atraizu pirkau nelabai kokybiska ax.gif , na kriziukai panasiai kaip ant Aida14 gavosi.

o kokia ta mano reakcija?
nėra jokių taisyklių kokio dydžio biscornas turi būti. tavo manau gan didelis (bent taip atrodo iš tos foto, kur rankoje), bet tai jokiu būdu nėra blogai. puikiai išsiuvinėta ir labai gražiai atrodo mirksiukas.gif
ne tik nuo medžiagos, bet ir nuo rašto priklauso kokio dydžio gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 25 birželio 2009 - 12:43
Mergaitės, reikia pagalbos blush2.gif
Niekaip nesuprantu, ką jus prikišat i tas adatines (biscornus), nes mano adatinė tai išvis, prikišau vatos, bet jin kažkokia kieta, ar medicininė ji net nežinau..
man kažkokie gumbulai gaunas, juolab, adatos sunkiai įsikiša g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssamantaa: 25 birželio 2009 - 21:10