Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 05 13, 13:19)
Linada, fantastiškai gražu wub.gif

O dar čia kažkas kalbėjo apie dėkliukus žirklutėm. Esu mačiusi kažkokiam žurnale, bet gal galit parodyt aiškiau, kas tas yr? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 13, 11:35)
Nu jau kokios firmos adatas naudoju tai jau tikrai nežinau  schmoll.gif  Bet kokią, kokią randu dar duriančią, tą ir naudoju. Tiesa, siuvinėjimams kryžiuku tai DMC naudoju, bet jų į adatinę tai ir nekišu, laikau dėžutėje

Na, aš manau, kad daug kas priklauso ir nuo metalo g.gif Būna specialus kamšalas, bet jis aišku, brangus. Dar galima pjuvenas naudoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 13 gegužės 2008 - 16:08
Mano adatinė irgi kimšta sinteponu. Naudoju jau gal 9 metus. Ten susmeigti daugiausiai smeigtukai, kuriuos naudoju siūdama. Ir kelios adatos. Kažkaip nepastebėjau, kad rūdytų. Gal koks smeigtukas ir buvo per tą laiką aprūdijęs, bet tai gal kur sudrėko, ar ką...
Atsakyti
ieskau schemu:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(varlyte @ 2008 05 19, 21:00)
ieskau schemu:
user posted imageuser posted imageuser posted image

tokiu ir as noreciau wub.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
ta trecia radau: http://photofile.ru/.../#mainImageLink

o pirmas dvi irgi kazkur esu macius rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte: 19 gegužės 2008 - 20:51
QUOTE(varlyte @ 2008 05 19, 21:50)
ta trecia radau: http://photofile.ru/.../#mainImageLink

o pirmas dvi irgi kazkur esu macius rolleyes.gif

dekui aciuks.gif jeigu rastum pirmu dvieju, imesk man i a/z arba cia i foruma. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar jau gavot 1 ir 2 schemutes? Jei dar neturit, mailus a.ž. parašykit ir permesiu ax.gif
Atsakyti
jau turim smile.gif
aciu uz gerus norus 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, nezinau cia tinka ar netinka i ta tema, bet gal kas gali pameteti ideju kaip pasidaryti ivaires gelytes is juosteliu, medziageliu ar kitokiu medziagu, kad butu galima papuosti ruba?
Atsakyti
QUOTE(deizi @ 2008 05 21, 12:01)
Sveiki, nezinau cia tinka ar netinka i ta tema, bet gal kas gali pameteti ideju kaip pasidaryti ivaires gelytes is juosteliu, medziageliu ar kitokiu medziagu, kad butu galima papuosti ruba?

Yra tema siuvinėjimas juostelėmis, čia siuvimo , siuvinėjimo skyriuje, dar yra tema apie gėles

Gal kas tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 gegužės 2008 - 15:04
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 21, 15:04)
Yra tema  siuvinėjimas juostelėmis, čia siuvimo , siuvinėjimo skyriuje, dar yra tema apie gėles

Gal kas tiks.

Aciu tau, kai cia tiek daug visokiu temu ir temeliu neimanoma viska suskaityti ir surasti kazkoki konkretu dalyka, daznai ir praskaitai blush2.gif . Didelis aciu tau. 4u.gif
Atsakyti