Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Atnaujinsiu temelę ir pasirodysiu savo pirmąją adatinę:

user posted image

Labai patiko ir procesas ir esu patenkinta rezultatu. Bet patyriau, kad biscorno prikimšimui irgi reikia įgūdžių... Kad jis būtų standus ir lygus - reikia gerai paplušėt ir nusikirpt nagus lotuliukas.gif Bet šį kartą dar nekirpau, nes siuvinėt jie man netrukdo, o biscorno sagutę pritraukt padėjo vyras blush2.gif
Atsakyti
Labai vasariškas, linksmas ir be galo dailus biscornu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 23, 17:58)
Labai vasariškas, linksmas ir be galo dailus biscornu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū labai, milka@ 4u.gif
Atsakyti
Metija, nu tikrai fainuolis biscornu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 23, 20:46)
Metija, nu tikrai fainuolis biscornu  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
Metija, šauniai padirbėjai drinks_cheers.gif 4u.gif labai fainas biscorniukas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 23 gegužės 2009 - 21:19
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 23, 22:18)
Metija, šauniai padirbėjai  drinks_cheers.gif  4u.gif labai fainas biscorniukas!

Ačiū, tyli_tyla. Tave vis matydavau šioj temoj. Gražius biscorniukus darai 4u.gif
Atsakyti
77*77kryziukai, 6.1*6.1cm
adatine, 32ct linas, siuvineta per 1gija, 1siuliuku gija, spalvytes derinta is akies. gavosi kas gavosi
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 13, 17:18)
adatine, 32ct linas, siuvineta per 1gija, 1siuliuku gija, spalvytes derinta is akies. gavosi kas gavosi

nu labai jau gražiai gavosi wub.gif
Atsakyti
rugseje, neįprasta ir labai daili adatinė wub.gif nėrinukai nuostabūs wub.gif spalvos taip pat.
Atsakyti
Oi, mergaitės, žiūrėjau, žiūrėjau, kol akis pražiūrėjau į jūsų grožybes. Ir pati užsimaniau ką nors tokio sumeistravot. Manau, šiandien, kai mano mažoji nueis miegučio, reiks eit išsiuvinėt kokį biskorniuką. (man kaip tik adatinės reikia...) Tokie mažyčiai darbeliai labai padeda pailsėt nuo didelių darbų... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 13, 17:18)
77*77kryziukai, 6.1*6.1cm

Labai labai graži adatinė 4u.gif 4u.gif Nesuprantu, kodėl man atrodė, kad siuvinėjant ant 32 lino vienu siūlu per vieną giją viskas prapuola... g.gif Gal piešinys toks buvo... Aš siuvinėjau dviem gijom petitu. O pas tave - tiesiog nuostabiai gavosi wub.gif Ar pati apnėrei ar tai pirktas nėrinukas?
Atsakyti