Atnaujinsiu temelę ir pasirodysiu savo pirmąją adatinę:
Labai patiko ir procesas ir esu patenkinta rezultatu. Bet patyriau, kad biscorno prikimšimui irgi reikia įgūdžių... Kad jis būtų standus ir lygus - reikia gerai paplušėt ir nusikirpt nagus Bet šį kartą dar nekirpau, nes siuvinėt jie man netrukdo, o biscorno sagutę pritraukt padėjo vyras
Labai vasariškas, linksmas ir be galo dailus biscornu
QUOTE(milka@ @ 2009 05 23, 17:58)
Labai vasariškas, linksmas ir be galo dailus biscornu
Ačiū labai, milka@
Metija, nu tikrai fainuolis biscornu
Metija, šauniai padirbėjai labai fainas biscorniukas!
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 23, 22:18)
Metija, šauniai padirbėjai labai fainas biscorniukas!
Ačiū, tyli_tyla. Tave vis matydavau šioj temoj. Gražius biscorniukus darai
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 13, 17:18)
adatine, 32ct linas, siuvineta per 1gija, 1siuliuku gija, spalvytes derinta is akies. gavosi kas gavosi
nu labai jau gražiai gavosi
rugseje, neįprasta ir labai daili adatinė nėrinukai nuostabūs spalvos taip pat.
Oi, mergaitės, žiūrėjau, žiūrėjau, kol akis pražiūrėjau į jūsų grožybes. Ir pati užsimaniau ką nors tokio sumeistravot. Manau, šiandien, kai mano mažoji nueis miegučio, reiks eit išsiuvinėt kokį biskorniuką. (man kaip tik adatinės reikia...) Tokie mažyčiai darbeliai labai padeda pailsėt nuo didelių darbų...
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 13, 17:18)
77*77kryziukai, 6.1*6.1cm
adatine, 32ct linas, siuvineta per 1gija, 1siuliuku gija, spalvytes derinta is akies. gavosi kas gavosi
Labai labai graži adatinė Nesuprantu, kodėl man atrodė, kad siuvinėjant ant 32 lino vienu siūlu per vieną giją viskas prapuola... Gal piešinys toks buvo... Aš siuvinėjau dviem gijom petitu. O pas tave - tiesiog nuostabiai gavosi Ar pati apnėrei ar tai pirktas nėrinukas?