Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

kažkaip visos čia labai jau nutilo unsure.gif negi niekas jokių biscornu nebesiuvinėja?
Atsakyti
Matyt, kad nesiuvinėja g.gif

mano paskutinis štai toks:
Su juo turėjau problemų siuvant ir šiaip labai milžiniškas gavosi. Bus kažkam kas turi daaug adatų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 13, 18:13)
mano paskutinis štai toks:

nu bet kaip gražiai gavosi wub.gif

biškį ne į temą, bet norėjau paklaust, su kokia programa darot tokius fotomontažus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 13, 20:01)
nu bet kaip gražiai gavosi  wub.gif
biškį ne į temą, bet norėjau paklaust, su kokia programa darot tokius fotomontažus?  blush2.gif

ačiū 4u.gif
aš asmeniškai su Photoshopu viską darau.
Iš nemokamų foto programų berots su Photoscape galima nuotraukas lipdyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 13 gegužės 2009 - 19:49
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 13, 20:48)
ačiū  4u.gif
aš asmeniškai su Photoshopu viską darau.
Iš nemokamų foto programų berots su nuotraukas lipdyt  4u.gif

Tyli_tyla, labai dailutis 4u.gif 4u.gif Ogi dėl dydžio tai ne bėda smile.gif Daugiau adatėlių tilps smile.gif Man gal irgi gigantišką reiks gamint, bo kai siuvu ar siuvinėju - tai tuntą adatų sugebu matavimams panaudot.... blush2.gif Per kiek laiko tu jį pagaminai? wub.gif

Aš kol kas tik labai baltai pavydžiu dėl gebėjimo apipavidalint ir kokybiškai pateikt nuotraukas... Neturiu photoshop programos ir apie photoscape pirmą kart girdžiu...

O photoshop ar galima iš kur nors nemokamai pasrisiųst?
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 21:53)
Tyli_tyla, labai dailutis  4u.gif  4u.gif  Ogi dėl dydžio tai ne bėda smile.gif Daugiau adatėlių tilps smile.gif  Man gal irgi gigantišką reiks gamint, bo kai siuvu ar siuvinėju - tai tuntą adatų sugebu matavimams panaudot....  blush2.gif  Per kiek laiko tu jį pagaminai?  wub.gif
Aš kol kas tik labai baltai pavydžiu dėl gebėjimo apipavidalint ir kokybiškai pateikt nuotraukas... Neturiu photoshop programos ir apie photoscape pirmą kart girdžiu...
O photoshop ar galima iš kur nors nemokamai pasrisiųst?

per savaitgalį jį pagaminau. Kadangi turėjau su juo bėdų ir teko šiek tiek ardyti, tai ilgiau užtrukau. O šiaip jei schema nesudėtinga tai manau biscorniuką galima greit pasigamint drinks_cheers.gif
nemokamai nebent photoshopo bandyminę versiją galima parsisiųsti, bet nesiūlau. Jei tai tik daryti tokiems fotomontažams geriau tuomet paprastą ir nemokamą rinktis 4u.gif
Atsakyti
Merginos - puikus darbai thumbup.gif

O photoscape atrodo galima nemokamai parsisiust. Per google smile.gif
Atsakyti
Štai mano pirmasis po labaiii ilgos pertraukos siuvinėtas darbas (paskutinį sykį siuvinėjau besimokydama penktoje klasėje).
Procesas suteikė daug gerų emocijų biggrin.gif Rodau rezultatą:

user posted image
Atsakyti
Nu labai labai gražu, šaunuolė wub.gif

Mergaitės, gal galite įdėti mini biscornu schemų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2009 05 19, 18:26)
Štai mano pirmasis po labaiii ilgos pertraukos siuvinėtas darbas (paskutinį sykį siuvinėjau besimokydama penktoje klasėje).

nu labai gražiai gavosi bigsmile.gif nepasakytum, kad po ilgos pertraukos vėl paėmei adatą į rankas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2009 05 19, 18:26)

Nugi, tikrai šaunuolė 4u.gif Gražus darbelis!

QUOTE(daiva_z @ 2009 05 19, 18:41)
Nu labai labai gražu, šaunuolė  wub.gif

Mergaitės, gal galite įdėti mini biscornu schemų  g.gif

O kokie yra mini biskornai? 20x20 - tai jau mini? blush2.gif Turiu aš jų susikėlusi į kompą nemažai, tik dar į puslapį nespėjau sudėt.

Čia labai daug biscornu 4u.gif

http://photofile.ru/...ll/?mode=middle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 19 gegužės 2009 - 19:12
Ačiū 4u.gif Tikrai daug doh.gif
Atsakyti