kažkaip visos čia labai jau nutilo negi niekas jokių biscornu nebesiuvinėja?
Matyt, kad nesiuvinėja
mano paskutinis štai toks:
Su juo turėjau problemų siuvant ir šiaip labai milžiniškas gavosi. Bus kažkam kas turi daaug adatų
Su juo turėjau problemų siuvant ir šiaip labai milžiniškas gavosi. Bus kažkam kas turi daaug adatų
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 13, 18:13)
nu bet kaip gražiai gavosi
biškį ne į temą, bet norėjau paklaust, su kokia programa darot tokius fotomontažus?
QUOTE(astulia @ 2009 05 13, 20:01)
nu bet kaip gražiai gavosi
biškį ne į temą, bet norėjau paklaust, su kokia programa darot tokius fotomontažus?
ačiū
aš asmeniškai su Photoshopu viską darau.
Iš nemokamų foto programų berots su Photoscape galima nuotraukas lipdyt
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 13, 20:48)
ačiū
Iš nemokamų foto programų berots su nuotraukas lipdyt
Iš nemokamų foto programų berots su nuotraukas lipdyt
Tyli_tyla, labai dailutis Ogi dėl dydžio tai ne bėda Daugiau adatėlių tilps Man gal irgi gigantišką reiks gamint, bo kai siuvu ar siuvinėju - tai tuntą adatų sugebu matavimams panaudot.... Per kiek laiko tu jį pagaminai?
Aš kol kas tik labai baltai pavydžiu dėl gebėjimo apipavidalint ir kokybiškai pateikt nuotraukas... Neturiu photoshop programos ir apie photoscape pirmą kart girdžiu...
O photoshop ar galima iš kur nors nemokamai pasrisiųst?
QUOTE(Metija @ 2009 05 13, 21:53)
Tyli_tyla, labai dailutis Ogi dėl dydžio tai ne bėda Daugiau adatėlių tilps Man gal irgi gigantišką reiks gamint, bo kai siuvu ar siuvinėju - tai tuntą adatų sugebu matavimams panaudot.... Per kiek laiko tu jį pagaminai?
Aš kol kas tik labai baltai pavydžiu dėl gebėjimo apipavidalint ir kokybiškai pateikt nuotraukas... Neturiu photoshop programos ir apie photoscape pirmą kart girdžiu...
per savaitgalį jį pagaminau. Kadangi turėjau su juo bėdų ir teko šiek tiek ardyti, tai ilgiau užtrukau. O šiaip jei schema nesudėtinga tai manau biscorniuką galima greit pasigamint
nemokamai nebent photoshopo bandyminę versiją galima parsisiųsti, bet nesiūlau. Jei tai tik daryti tokiems fotomontažams geriau tuomet paprastą ir nemokamą rinktis
Merginos - puikus darbai
O photoscape atrodo galima nemokamai parsisiust. Per google
O photoscape atrodo galima nemokamai parsisiust. Per google
Štai mano pirmasis po labaiii ilgos pertraukos siuvinėtas darbas (paskutinį sykį siuvinėjau besimokydama penktoje klasėje).
Procesas suteikė daug gerų emocijų Rodau rezultatą:
Nu labai labai gražu, šaunuolė
Mergaitės, gal galite įdėti mini biscornu schemų
Mergaitės, gal galite įdėti mini biscornu schemų
QUOTE(Krishtole @ 2009 05 19, 18:26)
Štai mano pirmasis po labaiii ilgos pertraukos siuvinėtas darbas (paskutinį sykį siuvinėjau besimokydama penktoje klasėje).
nu labai gražiai gavosi nepasakytum, kad po ilgos pertraukos vėl paėmei adatą į rankas
QUOTE(Krishtole @ 2009 05 19, 18:26)
Nugi, tikrai šaunuolė Gražus darbelis!
QUOTE(daiva_z @ 2009 05 19, 18:41)
O kokie yra mini biskornai? 20x20 - tai jau mini? Turiu aš jų susikėlusi į kompą nemažai, tik dar į puslapį nespėjau sudėt.
Čia labai daug biscornu
http://photofile.ru/...ll/?mode=middle
Ačiū Tikrai daug