Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

QUOTE(astulia @ 2009 05 02, 20:31)
rodausi su savo pirmu blynu  ax.gif

astulia, fainas biscornas thumbup.gif toks pavasariškai žalias bigsmile.gif
aš kaip tik pagal šitą pačią schemutę vakar biscorną pradėjau siuvinėt biggrin.gif bet va siūlų pritrūkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 02, 20:36)
Astulia, gražu ir gaivu  thumbup.gif  Tik aš būčiau labiau prikimšusi jį  ax.gif

aciuks.gif dabar ir aš taip galvoju, bet kaip pirmam bus gerai, kitam kartui žinosiu smile.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 02, 21:00)
astulia, fainas biscornas  thumbup.gif toks pavasariškai žalias  bigsmile.gif
aš kaip tik pagal šitą pačią schemutę vakar biscorną pradėjau siuvinėt  biggrin.gif bet va siūlų pritrūkau  verysad.gif

aciuks.gif mane kažko labai ant žalios pastaruoju metu patraukė, tai ir ieškojau tokios gaivios spalvos rolleyes.gif

o kokia spalva tu savąjį siuvinėji?
Atsakyti
aš dvi spalvas pasirinkau, nes apatinė dalis bus vienspalvė - žalia smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 02, 21:22)
aš dvi spalvas pasirinkau, nes apatinė dalis bus vienspalvė - žalia  smile.gif

ooo, tai jau ir į pabaigą eini thumbup.gif o kitą pusę irgi siuvinėsi pilnu raštu? nes aš to viduriuko nebedariau, tik tuos kraštelius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 02 gegužės 2009 - 21:24
kitos pusės iš viso nesiuvinėsiu rolleyes.gif tu šaunuolė nepatingėjai drinks_cheers.gif
norėjau šiandien ir pabaigt, bet baigėsi žalias siūlas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 02, 21:29)
kitos pusės iš viso nesiuvinėsiu  rolleyes.gif tu šaunuolė nepatingėjai  drinks_cheers.gif
norėjau šiandien ir pabaigt, bet baigėsi žalias siūlas  doh.gif

aj, tai aš ne taip truputį supratau doh.gif maniau, kad antrą pusę tik žaliai siuvinėsi smile.gif o aš siuvinėjau, nes reikėjo kažkuom rankas vakare užimt biggrin.gif jei neturiu ko besiuvinėt, tai labai anksti einu miegot lotuliukas.gif nuobodu daros tada. tuoj eisiu vėl ką nors pradėt, nes visi darbeliai jau užbaigti ax.gif
Atsakyti
tokiais atvejais ir smagiausia siuvinėti adatinę ar kokią kitą smulkmeną. ir rankos užimtos, ir smagu siuvinėt, ir rezultatas greit pasimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 01, 14:28)
r_tina, graži pagalvėlė  thumbup.gif Į keistakampę gal ir nelabai panaši dėl piešinuko ir sagytės nebūvimo  ax.gif Bet man ji vistiek patinka  good.gif

aciu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, na va, baigiau dar vieną darbelį. Tik labai nesisekė man jo gražiai susiūti, gal todėl, kad siuvau vakare ir buvo tamsu blush2.gif
Bet vistiek man labai patiko šis užsiėmimas.

Tiesa mačiau gyvai, dabar nepasakysiu niko, darbelius-CUPe. Jie thumbup.gif wub.gif
Vėliau atkasiu kieno jie mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Nagi šaunuolė daiva_z thumbup.gif
Ir netingėjai abi puses išsiuvinėt !!! biggrin.gif
Gražu wub.gif
Atsakyti
Aš labai užsispyrus lotuliukas.gif Net važiuodama prie jūros pasiėmiau siuvinėt, tai variau gal valandą, kol siūlai baigėsi doh.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
daiva_z, puikus biscorniukas wub.gif
Atsakyti