Misty, labai labai labai vykusi
QUOTE(winia @ 2009 04 30, 13:27)
Misty, fantastiškos spalvos baisiai gražu, net fotkių netrinu
tikrai pritariu aš vis grįžtu tuos kelis puslapius atgal šitos nuotraukos pasižiūrėti. Viena gražiausių man matytų adatinių
stai cia mano pirmoji adatine. susiuta kaip biscornu, bet taip vadinti turbut netika, nes per vidury sagutes nera, netinkama paveiksleli pasirinkau
Praradau vilti ismojkt idet foto..nesuprantu kas blogai turbut as netikus... jei kam idomu, imetu nuoroda
http://public.fotki....jimas/lala.html
Praradau vilti ismojkt idet foto..nesuprantu kas blogai turbut as netikus... jei kam idomu, imetu nuoroda
http://public.fotki....jimas/lala.html
Įdomi kokia gavosi , r_tina
pamenu mokykloj jei ateidavai kaip nors nekaip apsirengus ar be be rysio susisukavus, drauge paiuredavo ir sakydavo: atrodai...idomiai.. tai ir cia taip
neitiketina, bet atrodo ismokau ikelt foto taigi bandau dar karta:
negaliu atsidziaugt savimi
negaliu atsidziaugt savimi
r_tina, faina tavo adatinė. ir išties įdomiai atrodo be sagutės vidury. Lyg ir trūksta jos..bet kita vertus tada paveiksliuko nesimatytų. aš irgi planavau šitas levandas siuvinėt
na ir as nesu patenkinta rezultatu. nesivadovavau spalvu raktu, panaudojau tas spalvas kurias turejau, vistiek galvoju pirmas blynas koks skirtumas tada galvoju netinka sitas paveikslelis biscornu...bet jis man toks grazus buvo aj dzin galvoju, pasimokysiu susiut kaip biscornu o sagutes nedesiu tai vat taip ir gavos
r_tina, kaip pirmas blynas visai gerai gavosi bent išmokai, kaip susiūt
kažin, koks mano pirmas blynas gausis vakar jau beveik susiuvau, tik neturiu dar jokio kamšalo ir sagutės, tai teks laukt rytojaus, šiandien visos pardės uždarytos
kažin, koks mano pirmas blynas gausis vakar jau beveik susiuvau, tik neturiu dar jokio kamšalo ir sagutės, tai teks laukt rytojaus, šiandien visos pardės uždarytos
r_tina, graži pagalvėlė Į keistakampę gal ir nelabai panaši dėl piešinuko ir sagytės nebūvimo Bet man ji vistiek patinka
Astulia, gražu ir gaivu Tik aš būčiau labiau prikimšusi jį