Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Misty, labai labai wub.gif labai vykusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2009 04 30, 13:27)
Misty, fantastiškos spalvos  wub.gif baisiai gražu, net fotkių netrinu smile.gif

tikrai pritariu drinks_cheers.gif aš vis grįžtu tuos kelis puslapius atgal šitos nuotraukos pasižiūrėti. Viena gražiausių man matytų adatinių mirksiukas.gif
Atsakyti
stai cia mano pirmoji adatine. susiuta kaip biscornu, bet taip vadinti turbut netika, nes per vidury sagutes nera, netinkama paveiksleli pasirinkau g.gif

user posted image

Praradau vilti ismojkt idet foto..nesuprantu kas blogai doh.gif turbut as netikus... jei kam idomu, imetu nuoroda

http://public.fotki....jimas/lala.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 30 balandžio 2009 - 23:49
Įdomi kokia gavosi bigsmile.gif , r_tina
Atsakyti
pamenu mokykloj jei ateidavai kaip nors nekaip apsirengus ar be be rysio susisukavus, drauge paiuredavo ir sakydavo: atrodai...idomiai.. tai ir cia taip biggrin.gif
Atsakyti
neitiketina, bet atrodo ismokau ikelt foto lotuliukas.gif taigi bandau dar karta:
user posted image

negaliu atsidziaugt savimi lotuliukas.gif
Atsakyti
r_tina, faina tavo adatinė. bigsmile.gif ir išties įdomiai atrodo be sagutės vidury. Lyg ir trūksta jos..bet kita vertus tada paveiksliuko nesimatytų. aš irgi planavau šitas levandas siuvinėt smile.gif
Atsakyti
na ir as nesu patenkinta rezultatu. nesivadovavau spalvu raktu, panaudojau tas spalvas kurias turejau, vistiek galvoju pirmas blynas koks skirtumas smile.gif tada galvoju netinka sitas paveikslelis biscornu...bet jis man toks grazus buvo smile.gif aj dzin galvoju, pasimokysiu susiut kaip biscornu o sagutes nedesiu smile.gif tai vat taip ir gavos
Atsakyti
r_tina, kaip pirmas blynas visai gerai gavosi smile.gif bent išmokai, kaip susiūt biggrin.gif

kažin, koks mano pirmas blynas gausis biggrin.gif vakar jau beveik susiuvau, tik neturiu dar jokio kamšalo ir sagutės, tai teks laukt rytojaus, šiandien visos pardės uždarytos verysad.gif
Atsakyti
r_tina, graži pagalvėlė thumbup.gif Į keistakampę gal ir nelabai panaši dėl piešinuko ir sagytės nebūvimo ax.gif Bet man ji vistiek patinka good.gif
Atsakyti
rodausi su savo pirmu blynu ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 02 gegužės 2009 - 19:32
Astulia, gražu ir gaivu thumbup.gif Tik aš būčiau labiau prikimšusi jį ax.gif
Atsakyti