Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

as tai is pagalveles tokios negrazios sintepona istraukiau tongue.gif
Atsakyti
jergutėliau, kokių grožių pridėjot, seilėm visą ekraną apvarvinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir pačiai nagai panižo pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
tai imk adatele ir pirmyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 04 29, 18:11)
tai imk adatele ir pirmyn smile.gif

tai jau pradėjau cool.gif ale koks malonus darbas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 29, 19:12)
tai jau pradėjau  cool.gif ale koks malonus darbas  bigsmile.gif

Lauksim pasirodant mirksiukas.gif
o kad malonus darbas, tai sutinku visu 100 % drinks_cheers.gif man vis norisi kokį biscorniuką išsiuvinėt, bet kad sau jau nebeįdomu.. adatinių daug, o adata vis tiek sugebu pamest biggrin.gif bet va gavau užsakymą draugei padaryti biscorniuką, tai imsiuos su džiaugsmu bigsmile.gif
Atsakyti
jei man pavyks su šituo pirmu blynu, tai tada jau visas drauges ir gimines apdovanosiu biggrin.gif
Atsakyti
man tai labai patinka kad rezultatas greitai matosi ir laaabai grazu smile.gif
Atsakyti
Štai ir mano pirmasis keistakampis (biscornu), tik turbūt per mažai prikimšau aš jį... ax.gif
user posted image
Atsakyti
na gal isties mazokai, daugiau prikisus butum, forma butu aiskesne smile.gif bet siaip ir taip labai grazu, super smile.gif o kaip pirmam darbui tai isvis smile.gif
Atsakyti
Ruci, gražus biscornu 4u.gif toks kalėdinis jis man atrodo biggrin.gif
ir aš vis negaliu atsistebėti kaip aida šitaip lygiai sodria spalva nusidažo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 04 13, 16:08)
Pabaigiau šandien mažulytę pavasarinę adatinę, dydis 6x6 cm.  ax.gif Siuvinėjau ant 40 lino vienu siūlu, smulkybė doh.gif bet procesas buvo laabai malonus wub.gif Kažkaip ilgokai užbaigimas "nesiklijavo" - taikiau juostelę, paskui galvojau gal rauktu kaproniniu kaspinu apsiūti, galiausiai apsistojau prie šiandieninio varianto mirksiukas.gif

user posted image

Misty, fantastiškos spalvos wub.gif baisiai gražu, net fotkių netrinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2009 04 30, 12:27)
Misty, fantastiškos spalvos  wub.gif baisiai gražu, net fotkių netrinu smile.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti