as tai opium nusipirkau tai taip juokingai man skamba tai va neseniai kvaputi uzbaigiau, galvojau kisiu sintepona ir siek tiek tu kvapu. aj paskui visa tom drozlem kvepianciom uzpildziau tai toks kietas gavosi kvaputis, bet man labai grazus ir mielas. gaila kad jau padovanot pazadejau, sau pasilikciau
QUOTE(r_tina @ 2009 04 21, 20:24)
as tai opium nusipirkau tai taip juokingai man skamba tai va neseniai kvaputi uzbaigiau, galvojau kisiu sintepona ir siek tiek tu kvapu. aj paskui visa tom drozlem kvepianciom uzpildziau tai toks kietas gavosi kvaputis, bet man labai grazus ir mielas. gaila kad jau padovanot pazadejau, sau pasilikciau
Laukiam foto
neturiu cia fotiko ;( nebent su mobiliaku, bet taigi negerai atrodys
tai va ikeliu savo darbeli, bet foto kokybe labai prasta, uz ka is anksto atsiprasau...
foto kaip visad ikelt neiseina tai idedu nuorodelehttp://public.fotki.com/roberciuks/siuvinejimas/zalia.html
QUOTE(r_tina @ 2009 04 26, 22:51)
tai idedu nuorodele
nerodo man foto nuorodelej vistiek
QUOTE(r_tina @ 2009 04 27, 00:31)
keista..as kai paspaudziu ant sitos nuorodos man atsidaro...
Zinau, kartais taip buna, kad savo albume pati matai visas nuotraukas, o kaikurios ziuretojos ju nemato nes nematau tik butent tos nuotraukeles, esancias albume kitas matau
man matosi r_tinos biscorniukas nuotrauka neryški, bet matosi, kad dailiai išsiuvinėtas
r_tina --dailus biskorniukas tik labai jau neryški nuotrauka...
Ar užstatei fotografuodama macro funkciją? ir dar-pabandyk ne iš karto nuspausti mygtuką, o sufokusuoti primiausia, tarsi truputį spustelti mygtuką, kad objektyvas sukoncentruotų viaizdą į fotografuojamą objektą.
Ar užstatei fotografuodama macro funkciją? ir dar-pabandyk ne iš karto nuspausti mygtuką, o sufokusuoti primiausia, tarsi truputį spustelti mygtuką, kad objektyvas sukoncentruotų viaizdą į fotografuojamą objektą.
labai aciu uz patarimus, tuos dalykelius as zinau, beda ta, kad fotiko cia vilniuj neturejau, o taip norejau pasirodyt, kad per pertrauka valgykloj paprasiau drauges mobiliaku nufotkint todel taip ir gavosi
aciu labai uz pagyras, glosto jos sirdi, nors nuotrauka ir prasta, malonu kad pagiriat
aciu labai uz pagyras, glosto jos sirdi, nors nuotrauka ir prasta, malonu kad pagiriat
Baigiau vieną keistakampio (biscornu) dalį (atsiprašau už foto)
Gal kas galit man pasufleruoti, kur Kaune pirkti sinteponą ar ką kitą, kuo kemšate šiuos grožius? Einu paskaitinėsiu temą, gal rasiu
Gal kas galit man pasufleruoti, kur Kaune pirkti sinteponą ar ką kitą, kuo kemšate šiuos grožius? Einu paskaitinėsiu temą, gal rasiu
ruci, bus gražu
pasikartosiu, kad aš paskutinius kartus kimšau vilna, o mažą jos pundelį pirkau GA
pasikartosiu, kad aš paskutinius kartus kimšau vilna, o mažą jos pundelį pirkau GA