Prikimšau gal mažokai Bet nuotraukos-ryškesnių pas mane nūna, čia jau tokkios tipo geros Nu blin
Ačiū labai už pastabas, nes noriu žinot klaidas
O sakykit-medžiaga-kanva ar turi NR?
merginos,
o jei antraja puse noriu daryti ne is siuvinejimo lino, o is paprasto, tai kaip tiksliai audini atmatuot? ir ar reikia siuvineti ta apvada?
o jei antraja puse noriu daryti ne is siuvinejimo lino, o is paprasto, tai kaip tiksliai audini atmatuot? ir ar reikia siuvineti ta apvada?
Daiva_z nugi graži pirmoji adatinė Spalvos šiek tiek liūdnos, bet ryški sagutė-karoliukas jas praskaidrina
aš lygiai taip pat adatos ieškau kai marga adatinė tikrai sunku pastebėti. Bet visgi grožis atperka vargus
žinoma turi
Siuvinėjimo kryžiuku temos 1 psl. yra viskas gražiai išdėstyta Siuvinėjimas kryželiu
tai gal matuok pagal kitą jau paruoštą kvadračiuką?
aš vakar adatinei vieną vienspalvę kt. medžiagos pusę naudojau, tai kad būtų paprasčiau susiūti padariau apvadėlį
QUOTE(ievuschka @ 2009 04 18, 13:39)
Ypač, jei ieškau mažos plonytės adatėlės, turiu pasiimti adatinę į rankas ir apžiūrinėti, kur gi ji įsmeigta-ji visai prapuola tame margume.
aš lygiai taip pat adatos ieškau kai marga adatinė tikrai sunku pastebėti. Bet visgi grožis atperka vargus
QUOTE(daiva_z @ 2009 04 18, 15:44)
O sakykit-medžiaga-kanva ar turi NR?
žinoma turi
Siuvinėjimo kryžiuku temos 1 psl. yra viskas gražiai išdėstyta Siuvinėjimas kryželiu
QUOTE(vasarėja @ 2009 04 20, 09:32)
merginos,
aš vakar adatinei vieną vienspalvę kt. medžiagos pusę naudojau, tai kad būtų paprasčiau susiūti padariau apvadėlį
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 04 20, 13:05)
Tai jau prašom pasirodyti
Aš naudoju mažytį biscorniuką, tai man adata nepasimeta
QUOTE(milka@ @ 2009 04 20, 15:00)
Tai jau prašom pasirodyti
Rodausi Nors iš tikrųjų, tai ne adatinė čia. Paskutinę akimirką vietoj vilnos į vidų įdėjau arbatžolių (melisų). Tai toks kvaputis gavosi
Nelabai esu patenkinta rezultatu, bet nieko - kitas bus geresnis
tyli_tyla, gražu Gaila, kad nekvepia iš ekrano
Ačiū milka@
tikrai labai grazu a tai nenufotkinu vis savo pirmosios adatines o antroji padovanota vestuvem atminti, tai nufotkinti nebeiseis... uztat eilej gamyboje ketvirta ir dar radau siandien puiku dalyka parduotuvej. popieriniam maiselyje sausi kvapai. ta prasme ten uoliena vulkanine, prisotinta eteriniu alieju. tai va desiu i adatine, kad gautusi kaip tyli_tyla pavadino, kvaputis
QUOTE(r_tina @ 2009 04 20, 22:46)
popieriniam maiselyje sausi kvapai. ta prasme ten uoliena vulkanine, prisotinta eteriniu alieju. tai va desiu i adatine, kad gautusi kaip tyli_tyla pavadino, kvaputis
labai smalsu kur radai tų sausų kvapų
Labas gal kas turite bičių schema? Ačiū
radau iki, ten kur buna eteriniai aliejai ir smilkalai
QUOTE(r_tina @ 2009 04 21, 12:44)
radau iki, ten kur buna eteriniai aliejai ir smilkalai
Turbūt ir aš tokį nusipirkusi esu Lotuso kvapas
Reiks ir man kokią "kvapsę" pasigaminti