Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Prikimšau gal mažokai blush2.gif Bet nuotraukos-ryškesnių pas mane nūna, čia jau tokkios tipo geros doh.gif Nu blin lotuliukas.gif
Ačiū labai už pastabas, nes noriu žinot klaidas blush2.gif

O sakykit-medžiaga-kanva ar turi NR?
Atsakyti
merginos,
o jei antraja puse noriu daryti ne is siuvinejimo lino, o is paprasto, tai kaip tiksliai audini atmatuot? ir ar reikia siuvineti ta apvada? unsure.gif
Atsakyti
Daiva_z nugi graži pirmoji adatinė drinks_cheers.gif Spalvos šiek tiek liūdnos, bet ryški sagutė-karoliukas jas praskaidrina mirksiukas.gif
QUOTE(ievuschka @ 2009 04 18, 13:39)
Ypač, jei ieškau mažos plonytės adatėlės, turiu pasiimti adatinę į rankas ir apžiūrinėti, kur gi ji įsmeigta-ji visai prapuola tame margume.

aš lygiai taip pat adatos ieškau biggrin.gif kai marga adatinė tikrai sunku pastebėti. Bet visgi grožis atperka vargus hihihi.gif
QUOTE(daiva_z @ 2009 04 18, 15:44)
O sakykit-medžiaga-kanva ar turi NR?

žinoma turi smile.gif
Siuvinėjimo kryžiuku temos 1 psl. yra viskas gražiai išdėstyta 4u.gif Siuvinėjimas kryželiu
QUOTE(vasarėja @ 2009 04 20, 09:32)
merginos,
o jei antraja puse noriu daryti ne is siuvinejimo lino, o is paprasto, tai kaip tiksliai audini atmatuot? ir ar reikia siuvineti ta apvada?  unsure.gif

tai gal matuok pagal kitą jau paruoštą kvadračiuką?
aš vakar adatinei vieną vienspalvę kt. medžiagos pusę naudojau, tai kad būtų paprasčiau susiūti padariau apvadėlį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 04 20, 13:05)

tai gal matuok pagal kitą jau paruoštą kvadračiuką?
aš vakar adatinei vieną vienspalvę kt. medžiagos pusę naudojau, tai kad būtų paprasčiau susiūti padariau apvadėlį  smile.gif

Tai jau prašom pasirodyti mirksiukas.gif

Aš naudoju mažytį biscorniuką, tai man adata nepasimeta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 20, 15:00)
Tai jau prašom pasirodyti  mirksiukas.gif

Rodausi rolleyes.gif Nors iš tikrųjų, tai ne adatinė čia. Paskutinę akimirką vietoj vilnos į vidų įdėjau arbatžolių (melisų). Tai toks kvaputis gavosi smile.gif
Nelabai esu patenkinta rezultatu, bet nieko - kitas bus geresnis smile.gif
user posted image
Atsakyti
tyli_tyla, gražu wub.gif Gaila, kad nekvepia iš ekrano tongue.gif
Atsakyti
Ačiū milka@ 4u.gif
Atsakyti
tikrai labai grazu smile.gif a tai nenufotkinu vis savo pirmosios adatines smile.gif o antroji padovanota vestuvem atminti, tai nufotkinti nebeiseis... uztat eilej gamyboje ketvirta smile.gif ir dar radau siandien puiku dalyka parduotuvej. popieriniam maiselyje sausi kvapai. ta prasme ten uoliena vulkanine, prisotinta eteriniu alieju. tai va desiu i adatine, kad gautusi kaip tyli_tyla pavadino, kvaputis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 04 20, 22:46)
popieriniam maiselyje sausi kvapai. ta prasme ten uoliena vulkanine, prisotinta eteriniu alieju. tai va desiu i adatine, kad gautusi kaip tyli_tyla pavadino, kvaputis smile.gif

labai smalsu kur radai tų sausų kvapų bigsmile.gif
Atsakyti
Labas gal kas turite bičių schema? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
radau iki, ten kur buna eteriniai aliejai ir smilkalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 04 21, 12:44)
radau iki, ten kur buna eteriniai aliejai ir smilkalai smile.gif

Turbūt ir aš tokį nusipirkusi esu rolleyes.gif Lotuso kvapas wub.gif
Reiks ir man kokią "kvapsę" pasigaminti tongue.gif
Atsakyti