Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

winia, eMAr aciu uz nuorodas 4u.gif Jau nusiziurejau schemute, reiks imtis darbo ax.gif Ir eiga ten taip aiskiai isdestyta. Ziuresim ar praktikoj pavyks viska igyvendinti g.gif
Atsakyti
aš irgi savas parodysiu blush-anim-cl.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2008 04 23, 10:04)
aš irgi savas parodysiu blush-anim-cl.gif

Labai grazu wub.gif Ir schemutes tokios idomios smile.gif
Atsakyti
o labai idomus tas dalykas biscornu biggrin.gif labai thumbup.gif tema winia smile.gif linada gal galetum imest savo biscornu siuvinetas schemutes? rolleyes.gif
Atsakyti
Labai gražu, man irgi thumbup.gif Gaila tokius grožius ir adatomis badyti unsure.gif
O sakykit, ką kišat į adatines, nes man tai, kai įkišu sinteponą, rūdija adatos, jau ir adatines kelias pakeičiau, ir adatą ne vieną palaidojau, surūdijo (tiksliau, pajuodo kažkaip) ir nulūžo ties ta veta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 12 gegužės 2008 - 20:33
Tai kad jos juoduoja nuo pirštų (tiklsiau prakaito), pirmą kartą girdžiu, kad sinteponas adatas gadintų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 05 12, 22:02)
Tai kad jos juoduoja nuo pirštų (tiklsiau prakaito), pirmą kartą girdžiu, kad sinteponas adatas gadintų  unsure.gif

Kad kažin ar nuo pirštų, ne taip jau aš smarkiai dirbu, kad suprakaituotų pirštai, be to, juoduoja kaip tik toje vietoje, kuri būna sukišta į adatinę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 05 12, 21:02)
Tai kad jos juoduoja nuo pirštų (tiklsiau prakaito), pirmą kartą girdžiu, kad sinteponas adatas gadintų  unsure.gif

Aš esu girdėjusi kad nuo sintetinio veltinio, kuris kartais dedamas į adatų knygeles (needlebook) rūdyja adatos g.gif

Dar klausimas Zhuvychiai - kokios firmos adatas naudoji? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 12 gegužės 2008 - 23:50
Žinokit, pagalvojau ir prisiminiau, kad kažkada pradinėj dar klasėj padariau mamai tokią varliuką-adatinę. Tai ten tikrai adatos surūdyjusios būdavo g.gif daugiau pas mus jokių adatinių nerasta.. blush2.gif
Kaip alternatyvą matyčiau kimšti vilną, bet kaip suprantu nuo jos irgi rūdyja? unsure.gif
Atsakyti
g.gif jau daugiau nei tris metus turiu pacios gaminta adatine ir kimsta sinteponu, diena dienon adateles traukineju ir kamsineju ir niekas man ten nepajuodavo, juolan neparudyjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 05 13, 00:50)
Aš esu girdėjusi kad nuo sintetinio veltinio, kuris kartais dedamas į adatų knygeles (needlebook) rūdyja adatos  g.gif

Dar klausimas Zhuvychiai - kokios firmos adatas naudoji?  g.gif

Nu jau kokios firmos adatas naudoju tai jau tikrai nežinau schmoll.gif Bet kokią, kokią randu dar duriančią, tą ir naudoju. Tiesa, siuvinėjimams kryžiuku tai DMC naudoju, bet jų į adatinę tai ir nekišu, laikau dėžutėje
Atsakyti
Linada, fantastiškai gražu wub.gif
Atsakyti