winia, eMAr aciu uz nuorodas Jau nusiziurejau schemute, reiks imtis darbo Ir eiga ten taip aiskiai isdestyta. Ziuresim ar praktikoj pavyks viska igyvendinti
aš irgi savas parodysiu
QUOTE(linada @ 2008 04 23, 10:04)
aš irgi savas parodysiu
Labai grazu Ir schemutes tokios idomios
o labai idomus tas dalykas biscornu labai tema winia linada gal galetum imest savo biscornu siuvinetas schemutes?
Labai gražu, man irgi Gaila tokius grožius ir adatomis badyti
O sakykit, ką kišat į adatines, nes man tai, kai įkišu sinteponą, rūdija adatos, jau ir adatines kelias pakeičiau, ir adatą ne vieną palaidojau, surūdijo (tiksliau, pajuodo kažkaip) ir nulūžo ties ta veta
O sakykit, ką kišat į adatines, nes man tai, kai įkišu sinteponą, rūdija adatos, jau ir adatines kelias pakeičiau, ir adatą ne vieną palaidojau, surūdijo (tiksliau, pajuodo kažkaip) ir nulūžo ties ta veta
QUOTE(Coccinela @ 2008 05 12, 22:02)
Tai kad jos juoduoja nuo pirštų (tiklsiau prakaito), pirmą kartą girdžiu, kad sinteponas adatas gadintų
Kad kažin ar nuo pirštų, ne taip jau aš smarkiai dirbu, kad suprakaituotų pirštai, be to, juoduoja kaip tik toje vietoje, kuri būna sukišta į adatinę
QUOTE(Coccinela @ 2008 05 12, 21:02)
Tai kad jos juoduoja nuo pirštų (tiklsiau prakaito), pirmą kartą girdžiu, kad sinteponas adatas gadintų
Aš esu girdėjusi kad nuo sintetinio veltinio, kuris kartais dedamas į adatų knygeles (needlebook) rūdyja adatos
Dar klausimas Zhuvychiai - kokios firmos adatas naudoji?
jau daugiau nei tris metus turiu pacios gaminta adatine ir kimsta sinteponu, diena dienon adateles traukineju ir kamsineju ir niekas man ten nepajuodavo, juolan neparudyjo
QUOTE(eMAr @ 2008 05 13, 00:50)
Aš esu girdėjusi kad nuo sintetinio veltinio, kuris kartais dedamas į adatų knygeles (needlebook) rūdyja adatos
Nu jau kokios firmos adatas naudoju tai jau tikrai nežinau Bet kokią, kokią randu dar duriančią, tą ir naudoju. Tiesa, siuvinėjimams kryžiuku tai DMC naudoju, bet jų į adatinę tai ir nekišu, laikau dėžutėje
Linada, fantastiškai gražu