Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

biggrin.gif thumbup.gif Tai visi namai buvo apibiscorninti. Smagu kaip. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 04 06, 23:45)
biggrin.gif  thumbup.gif Tai visi namai buvo apibiscorninti. Smagu kaip.  wub.gif

beveik ax.gif nes nezinojau kaip kitaip ipakuot graziai visokias zoles, muilus ir t.t. biggrin.gif pakabinti maisiukai su visais turtais nelabai.... schmoll.gif tai biscoru pats tas, tik dydi tinkama pasirenki ir viskas blush2.gif maniskiai nebuvo tokie grazus kaip cia rodomi-kruopstumo ir fantazijos siuvinejant truko, o dabar tingiu imtis, nors ideju jau yra is kur pasisemt 4u.gif man ju panaudojime fantazijos uzteko biggrin.gif
Atsakyti
Na va-rodausi su savo žaliuoju biscorniuku ( siuvinėtu gimdymo namuose smile.gif ).
Tikiuosi Misty nesupyks, kad tuos kutus ir aš prikabinau ax.gif Na, jei ką-asmeniškai susitarsim mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
ievuschka, labai žavi keistakampė thumbup.gif

O aš šiandien sukūriau štai tokią smulkmenėlę. Dydis 3 x 3 cm. Zweigart linas (32), DMC siūlai. Bus pakabutis žirklutėms.
Panaudojau Ewe and eye and friends "The Pink Hare Sampler" motyvus.

user posted image
Atsakyti
ievuschka, milka, gražios jūsų mažylės wub.gif

O kutai tai visai ne mano išmislas - pati kažkada kažkur mačiau ir panaudojau schmoll.gif taip kad kabink juos kiek tik nori - jokių autorinių teisių nepažeidi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pasirodau ir aš savo kūrinėlį. Na, ne toks tobulas, kaip kitų, bet čia mano pirmas siuvinėjimo darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, kokie nuostabus Jūsų darbeliai wub.gif
Ir aš labai labai noriu pamėginti padaryti, tik bežiūrint schemas pamačiau juodą biskornių, man jis labai wub.gif Gal kuri matet kur pirkti juodos medžiagėles siuvinėjimui?
Jaučiu bus ir daugiau klausymų blush2.gif dabar bėgu daryt valgyt.
Atsakyti
Pabaigiau šandien mažulytę pavasarinę adatinę, dydis 6x6 cm. ax.gif Siuvinėjau ant 40 lino vienu siūlu, smulkybė doh.gif bet procesas buvo laabai malonus wub.gif Kažkaip ilgokai užbaigimas "nesiklijavo" - taikiau juostelę, paskui galvojau gal rauktu kaproniniu kaspinu apsiūti, galiausiai apsistojau prie šiandieninio varianto mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
wub.gif Man toks mielas toks mažas darbelis ir nuotruakos taip gražiai padarytos thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri nors galite nuskanuoti kovo men. rankdarbių žurnalą( ta vieta, kur rašo apie biskorniu ) ir čia įdėti g.gif Prekyboje jau nėra verysad.gif
Atsakyti
O nebandėt kreiptis į redakciją? Paprastai atlieka tų žurnalų pakankamai. Gal išsiųstų.
Gaila, bet aš neturiu galimybės nuskanuoti, nors žurnalą turiu. verysad.gif
Atsakyti
Misty adatinė nepaprastai graži wub.gif išties labai pavasariška! o ir karoliukai puikiai atrodo wub.gif

Papildyta:
Deja, rankdarbių kraitelės apie biscornu nepirkau. bet jei pas nieką neatsirastų, yra štai čia pirkti: http://www.kasiulai....903-p-1505.html

Papildyta:
Zemgala, puikus pirmasis darbelis 4u.gif
Atsakyti