Labai dailus biscornas, Misty, toks tobulai atliktas, kaip ir kiti tavo darbeliai
Ačiū
Misty, kokie gražūs kutukai
Kur Vilniuje galima rasti įdomių sagučių? Gerose Akyse?
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 03 31, 22:53)
Misty, kokie gražūs kutukai
dar berots mačiau nemažą pasirinkimą vilniaus g. siuvimo reikmenų parduotuvėj nors nesu tikra ar būtų įdomių
Mergaitės, o koks praktinis panaudojimas biscornu? Ar jie tik dėl grožio kaip puošmena?
QUOTE(Ruginė @ 2009 04 01, 09:53)
Mergaitės, o koks praktinis panaudojimas biscornu? Ar jie tik dėl grožio kaip puošmena?
Lietuviškai tai gal būtų-adatinė Tai paskirtis aiški ,susmeigti adatas ir smeigtukus Tik aš tokį anytai padovanojau,tai ji nesmeigia,gaila jai
Aišku, ačiū.
Misty, nuostabus biskornas ir nuotraukos puikios
Misty-bravo bravissimo
Vieną ir aš pradėjau siuvinėti kai kelias dieneles šią savaitę teko praleisti gimdymo namuose Tikiuosi-neužilgo pabaigsiu ir pasirodysiu
Vieną ir aš pradėjau siuvinėti kai kelias dieneles šią savaitę teko praleisti gimdymo namuose Tikiuosi-neužilgo pabaigsiu ir pasirodysiu
Ievuschka, sveikinimai Bus labai smalsu pamatyt tą ypatingąją "keistakampę"
Gražūs darbeliai, o jau Misty "paduškėlė"...
Dėl panaudojimo, tai savo darbelius mačiau ir ant lempos prie darbastalio pakabintą, ir ant durų rankenos - kaip papuošalą. Kažkaip vis noriu pasirodyt, bet dėl vienos - susikuklinau, kitos nufotografuot nespėjau, dabar dar vieną gaminu, bet dabar fotikas iš namų iškeliavęs... Žodžiu, jau kurią pačią tobuliausią ikelsiu kaip nors
P.S. O jei prikimšt ko nors kvapaus - tai juk gali tarnaut ir kaip kambarių ar mašinos kvėpinimo... na, tas "vinzliukas", a?
Gražūs darbeliai, o jau Misty "paduškėlė"...
Dėl panaudojimo, tai savo darbelius mačiau ir ant lempos prie darbastalio pakabintą, ir ant durų rankenos - kaip papuošalą. Kažkaip vis noriu pasirodyt, bet dėl vienos - susikuklinau, kitos nufotografuot nespėjau, dabar dar vieną gaminu, bet dabar fotikas iš namų iškeliavęs... Žodžiu, jau kurią pačią tobuliausią ikelsiu kaip nors
P.S. O jei prikimšt ko nors kvapaus - tai juk gali tarnaut ir kaip kambarių ar mašinos kvėpinimo... na, tas "vinzliukas", a?
QUOTE(Sazha @ 2009 04 05, 14:48)
[P.S. O jei prikimšt ko nors kvapaus - tai juk gali tarnaut ir kaip kambarių ar mašinos kvėpinimo... na, tas "vinzliukas", a?
Aš vieną gaminau į mašinytę su ambros kubeliu tai ant vėjuko pakabinus tikrai jaučiasi, o šiaip tai nebent uostai prikišęs nosį Arba reik kažko stipresnio ten dėt
biscoru naudojam ivairiai-ant rubu pakabu kabinam nedidukus kimstus rozem, levandom, nevisa cinamono lazdele idedam tokiu ir tarp patatynes misiniu kisam tik dar muilo drozliu tarkuotu iberiam, tik jau labai grumbleti buna biskoriukai (ukiska muila imam, kai nuo kandziu kazka saugom retai devimo) as rasomojo stalciuj laikiau 'kimsta' kava man pasakiskai kvepejo, tik daug nejudinau-per reta medziaga emiau seniau ir virtuvines spinteles turejo prie rankeneliu pakabintus mazycius biscoru kimstus arbatzolem, prieskoninem zolem, pasiuvinetus 'i tema', labai jaukiai atrode ta musu 'kisenine' patalpa.... ir kvapni buvo o pagal paskirti nenaudojom, netinkama kimsla vidun parinkdavau-rudydavo adatos ir dar...sunuj profilaktiskai prie lovos kabindavau biscoru (teisingiau tokios isvaizdos maza pagalvele) slakstyta eukalipto aliejais, cesnako skilteliu kartais ikisdavau