Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Mano pirmas biscornu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Gražus pirmasis biscorniukas smile.gif
Atsakyti
stai mano pirmasis blynas blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dailūs biscorniukai merginos 4u.gif 4u.gif

Tik Kibirkštėlės būčiau šiek tiek daugiau prikimšus į vidų, kad standesnis būtų smile.gif
LuckyLay, gražus adatinės raštas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų, nes labai jau man gražūs tie biscorniukai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruginė @ 2009 03 24, 01:28)
Keliu temą į viršų, nes labai jau man gražūs tie biscorniukai.  4u.gif

aha, kažkaip niekas nebepasirodo unsure.gif
Atsakyti
Mergaitės 4u.gif

Norėjau pasiklausti - o ką Jūs kemšate į adatinių vidų? Ir kur būtų galima tokio dalyko nusipirkti?

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2009 03 24, 15:14)
Mergaitės  4u.gif

Norėjau pasiklausti - o ką Jūs kemšate į adatinių vidų? Ir kur būtų galima tokio dalyko nusipirkti?

Ačiū smile.gif

Daugiausia sinteponą. Manau jo galima audinių, siuvimo reikmenų parduotuvėse įsigyti..
Aš į paskutinį biscorną kimšau vilną - pirkau parduotuvėje Geros akys Vilniuje mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi galvojau, ka cia i ta biskorniuka prikisti g.gif , turejau po ranka vatos, naturalios, medvilnines...bet kai prikimsau, pasirode tokia gruboka, nelygi, isryskejo kimsti gabalai. Nutariau, kad geriau bus sinteponas, tik is kur jo gauti?, audiniu parduotuves apejau, neradau "palaido", tik sluoksniuoti, paruosti paltams ar kt. siutiems gaminiams. Tai galiausiai nusipirkau "papigianska" pagalvele, ja isardziau ir sekmingai naudoju visokiems "pakamsymams" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerine @ 2009 03 26, 21:13)
As irgi galvojau, ka cia i ta biskorniuka prikisti g.gif , turejau po ranka vatos, naturalios, medvilnines...bet kai prikimsau, pasirode tokia gruboka, nelygi, isryskejo  kimsti gabalai. Nutariau, kad geriau bus sinteponas, tik is kur jo gauti?, audiniu parduotuves apejau, neradau "palaido", tik sluoksniuoti, paruosti paltams ar kt. siutiems gaminiams. Tai galiausiai nusipirkau "papigianska" pagalvele, ja isardziau ir sekmingai naudoju visokiems "pakamsymams" mirksiukas.gif

sinteponą išpašyti reikia mirksiukas.gif Dar gali kimšti vilną.
Atsakyti
Kur galima rasti biskornų schemų? Nors porą lobynų nurodykit 4u.gif
Atsakyti