Mano pirmas biscornu
Gražus pirmasis biscorniukas
stai mano pirmasis blynas
Dailūs biscorniukai merginos
Tik Kibirkštėlės būčiau šiek tiek daugiau prikimšus į vidų, kad standesnis būtų
LuckyLay, gražus adatinės raštas
Tik Kibirkštėlės būčiau šiek tiek daugiau prikimšus į vidų, kad standesnis būtų
LuckyLay, gražus adatinės raštas
Aciu
Keliu temą į viršų, nes labai jau man gražūs tie biscorniukai.
QUOTE(Ruginė @ 2009 03 24, 01:28)
Keliu temą į viršų, nes labai jau man gražūs tie biscorniukai.
aha, kažkaip niekas nebepasirodo
Mergaitės
Norėjau pasiklausti - o ką Jūs kemšate į adatinių vidų? Ir kur būtų galima tokio dalyko nusipirkti?
Ačiū
Norėjau pasiklausti - o ką Jūs kemšate į adatinių vidų? Ir kur būtų galima tokio dalyko nusipirkti?
Ačiū
QUOTE(Jolcė @ 2009 03 24, 15:14)
Mergaitės
Ačiū
Ačiū
Daugiausia sinteponą. Manau jo galima audinių, siuvimo reikmenų parduotuvėse įsigyti..
Aš į paskutinį biscorną kimšau vilną - pirkau parduotuvėje Geros akys Vilniuje
As irgi galvojau, ka cia i ta biskorniuka prikisti , turejau po ranka vatos, naturalios, medvilnines...bet kai prikimsau, pasirode tokia gruboka, nelygi, isryskejo kimsti gabalai. Nutariau, kad geriau bus sinteponas, tik is kur jo gauti?, audiniu parduotuves apejau, neradau "palaido", tik sluoksniuoti, paruosti paltams ar kt. siutiems gaminiams. Tai galiausiai nusipirkau "papigianska" pagalvele, ja isardziau ir sekmingai naudoju visokiems "pakamsymams"
QUOTE(nerine @ 2009 03 26, 21:13)
As irgi galvojau, ka cia i ta biskorniuka prikisti , turejau po ranka vatos, naturalios, medvilnines...bet kai prikimsau, pasirode tokia gruboka, nelygi, isryskejo kimsti gabalai. Nutariau, kad geriau bus sinteponas, tik is kur jo gauti?, audiniu parduotuves apejau, neradau "palaido", tik sluoksniuoti, paruosti paltams ar kt. siutiems gaminiams. Tai galiausiai nusipirkau "papigianska" pagalvele, ja isardziau ir sekmingai naudoju visokiems "pakamsymams"
sinteponą išpašyti reikia Dar gali kimšti vilną.
Kur galima rasti biskornų schemų? Nors porą lobynų nurodykit