ievuschka graži adatinė.
Labai gražūs darbiukai Kažkaip užkrečiamai atrodo
pilkut-tai ir man ji baisiai patinka gal todėl, kad pirmoji...ir kad labai stengiaus... tik pabaigus supratau, kaip reiktų kitą daryt, ir kaip padaryt geriau, ir kuo ypatingi yra pereinamų spalvų siūlai.. viskas juk su patirtim ateina, ane
dėkui tau už pagyrimus
"molla"-ačiuks
Jolanta_Š-taip bežiūrinėdama ir aš užsikrėčiau (vyras tai kreivai žiūrėjo į mano vakarinius siuvinėjimus, sakė-eik, gal pavelk geriau ...)
Šiandien pabandžiau šviesoj nufotografuoti adatinę ir net pirmą kartą išbandyti sukurpti kažką panašaus į nuotraukų montažą Va, "kiek pirmų kartų" gyvenimas pametėjo, kai į siuvinėjimo skyrelį dažniau užsukt pradėjau
dėkui tau už pagyrimus
"molla"-ačiuks
Jolanta_Š-taip bežiūrinėdama ir aš užsikrėčiau (vyras tai kreivai žiūrėjo į mano vakarinius siuvinėjimus, sakė-eik, gal pavelk geriau ...)
Šiandien pabandžiau šviesoj nufotografuoti adatinę ir net pirmą kartą išbandyti sukurpti kažką panašaus į nuotraukų montažą Va, "kiek pirmų kartų" gyvenimas pametėjo, kai į siuvinėjimo skyrelį dažniau užsukt pradėjau
ievuschka, labai labai gražus tavasis biskornas, toks šiltas ir ryškus ir fotomontažas puikiai gavosi
oho kiek gražių adatinukių prigaminta : :
aš vis galvoju kam dar nepadovanojau biscornu, kad galėčiau"su tikslu" siuvinėt
linada - kokios gražios adatinės Dovana-tikrai puiki
ievuschka, linada, kokios puikios adatinės Sekančia ir aš ant lino bandysiu
Labai gražu
Susiūsiu savo bicorniuką, parodysiu, bet jis ant kanvos...
Susiūsiu savo bicorniuką, parodysiu, bet jis ant kanvos...
QUOTE(linada @ 2009 02 22, 21:17)
oho kiek gražių adatinukių prigaminta : :
man
Mano mažas komplektėlis, iškeliavęs dovanų: knygelė, skirtukas ir adatinė :
Labai dailu Labai idomiai apsiūta adatinė. Pirmiausia reikia apsiūti kaip biscornu, o kaip toliau
Ir iš kur perkat tokį gražų popierių priešlapiams
Ir iš kur perkat tokį gražų popierių priešlapiams
Loretoidas, pasakiški, žodžiais nenusakomi jūsų darbeliai, žaviuosi ir grožiuosi jūsų darbais