Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

ievuschka graži adatinė. wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbiukai smile.gif Kažkaip užkrečiamai atrodo ax.gif
Atsakyti
pilkut-tai ir man ji baisiai patinka rolleyes.gif gal todėl, kad pirmoji...ir kad labai stengiaus... tik pabaigus supratau, kaip reiktų kitą daryt, ir kaip padaryt geriau, ir kuo ypatingi yra pereinamų spalvų siūlai.. viskas juk su patirtim ateina, ane mirksiukas.gif
dėkui tau už pagyrimus ax.gif

"molla"-ačiuks aciuks.gif

Jolanta_Š-taip bežiūrinėdama ir aš užsikrėčiau lotuliukas.gif (vyras tai kreivai žiūrėjo į mano vakarinius siuvinėjimus, sakė-eik, gal pavelk geriau ...)

Šiandien pabandžiau šviesoj nufotografuoti adatinę ir net pirmą kartą išbandyti sukurpti kažką panašaus į nuotraukų montažą doh.gif Va, "kiek pirmų kartų" gyvenimas pametėjo, kai į siuvinėjimo skyrelį dažniau užsukt pradėjau lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
ievuschka, labai labai gražus tavasis biskornas, toks šiltas ir ryškus ir fotomontažas puikiai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
oho kiek gražių adatinukių prigaminta thumbup.gif: thumbup.gif:
aš vis galvoju kam dar nepadovanojau biscornu, kad galėčiau"su tikslu" siuvinėt wub.gif
user posted image
Atsakyti
linada - kokios gražios adatinės wub.gif Dovana-tikrai puiki thumbup.gif
Atsakyti
ievuschka, linada, kokios puikios adatinės thumbup.gif Sekančia ir aš ant lino bandysiu ax.gif
Atsakyti
Labai gražu wub.gif wub.gif
Susiūsiu savo bicorniuką, parodysiu, bet jis ant kanvos...
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2009 02 22, 21:17)
oho kiek gražių adatinukių prigaminta thumbup.gif: thumbup.gif:
aš vis galvoju kam dar nepadovanojau biscornu, kad galėčiau"su tikslu" siuvinėt wub.gif

man biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažas komplektėlis, iškeliavęs dovanų: knygelė, skirtukas ir adatinė ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai dailu wub.gif Labai idomiai apsiūta adatinė. Pirmiausia reikia apsiūti kaip biscornu, o kaip toliau g.gif
Ir iš kur perkat tokį gražų popierių priešlapiams
Atsakyti
Loretoidas, pasakiški, žodžiais nenusakomi jūsų darbeliai, žaviuosi ir grožiuosi jūsų darbais wub.gif
Atsakyti