Na štai-ir mano adatinė Tai mano pirmas apskritai siuvinėjimo kryželiu darbas , todėl nepaisant visų klaidų ar defektų, labai juo džiaugiuosi
(fotoaparatas befotografuojant nuduso, tai nuotraukos truputį belekokios , bet labai noriu pasirodyti, tai rytojaus nelaukiu )
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 16, 22:14)
Na štai-ir mano adatinė
Labai dailus ir kruoščiai atliktas biscorniukas
sveikinimai su pirmuoju kryžiavotu darbeliu
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 16, 21:14)
Na štai-ir mano adatinė Tai mano pirmas apskritai siuvinėjimo kryželiu darbas , todėl nepaisant visų klaidų ar defektų, labai juo džiaugiuosi
(fotoaparatas befotografuojant nuduso, tai nuotraukos truputį belekokios , bet labai noriu pasirodyti, tai rytojaus nelaukiu )
Sauni adatine!
Ievushka, tu tikra auksarankė. labai fainas darbelis
Ievushka, ypač šaunu, kad iškart siuvinėjai ant lino Rezultatas puikus
ievuschka, labai dailus sakiau, kad tau negalima net žiūrėti į Aidos pusę Ant lino labai gerai žiūrisi
Kaip smagu, mergaitės, kad ir jums patiko pirmasis mano darbas Ačiū už pagyrimus
Man siuvinėti patiko, nors baiginėjau viską šeštadienį 2val. nakties, tia prie dirbtinio apšvietimo jau tikrai sunkiau įžiūrėt buvo
Knieti dar ką nors išbandyt, gal kokią kitokią adatinę (reiks į gimdymo namus siuvinėjimo rinkinuką susiruošt )
Man siuvinėti patiko, nors baiginėjau viską šeštadienį 2val. nakties, tia prie dirbtinio apšvietimo jau tikrai sunkiau įžiūrėt buvo
Knieti dar ką nors išbandyt, gal kokią kitokią adatinę (reiks į gimdymo namus siuvinėjimo rinkinuką susiruošt )
Ievushka, tai tu iš karto metrikiuką ruoškis siuvinėti...
zavingos tyli tyla ir ievuschka adatines dar karta irode, kad pacios graziausios adatines yra siuvinetos ant lino...
jauciu, ir man reikes isbandyti lina, kai pabaigsiu pradetaja ant aidos ... nors kazkodel man atrodo, kad ant aidos lengviau susiskaiciuot langelius/siuliukus... ypac tokiai beveik nesiuvinejanciai kaip as, o tai paskui kaip nukreivosiu...
jauciu, ir man reikes isbandyti lina, kai pabaigsiu pradetaja ant aidos ... nors kazkodel man atrodo, kad ant aidos lengviau susiskaiciuot langelius/siuliukus... ypac tokiai beveik nesiuvinejanciai kaip as, o tai paskui kaip nukreivosiu...
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 16, 22:14)
/IMG_9385.jpg[/img]
/IMG_9385.jpg[/img]
Labai gražu okas čia su tuo spalvų perėjimu negerai... Aš tai nesuprantu man atrodo viskas gerai.
QUOTE(Lydute @ 2009 02 17, 14:58)
Labai gražu okas čia su tuo spalvų perėjimu negerai... Aš tai nesuprantu man atrodo viskas gerai.
Aš pati sau turbūt labai priekabi
Man nepatinka išorinė siuvinėta juosta, tas rėmelis. Jį siuvinėjau ne iš karto visą juostą visu jos pločiu (o plotis-penkios eilutės, kitaip tariant-penki kryžiukai), o pirmiausia-išorinę eilutę aplink ratu, tuomet-antrą žiūrint nuo išorės, ir t.t. O reikėjo, mano manymu-po tuos penkis kryžiukus siuvinėt pirmyn atgal, ir taip kilt į viršų, kol susijungtų tos juostos pradžia ir pabaiga. Nežinau, ar suprantamai aš čia.
Bet jeigu nekrenta taip labai kitiems į akis-vadinasi, gal ir neblogai
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 17, 18:11)
Aš pati sau turbūt labai priekabi
taip ir yra Mačiau gyvai viskas ten kruopščiai nuostabu