Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Nemanau, kad yra taisyklės.
Kadangi dažnoj biscorno schemutėj yra rėmelis ar apvadas aplink, tai aš paprastai pradedu nuo jo, o patį viduriuką pabaigai palieku.

o su pereinamų spalvų siūlu gal geriausia būtų pradėti siuvinėti nuo vidurio ir daugmaž ratuku keliaut link išorės? g.gif gal tuomet lygiau pasiskirstytų spalvos.

gal merginos profesionalės daugiau patars kaip ten reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 02 09, 15:22)
Ir aš vis gundžiausi gundžiausi ir susigundžiau-jau pradėjau smile.gif  bet kadangi pradėtų darbų turiu daug, tai visus tuo pačiu metu ir darau. Vienas pabosta-imuosi kito, ypač gerai tuo atveju, kai kas nors nepavyksta, tuomet labai sveika truputį padėt į šalį ir užsiimt kuo nors kitu, o po to tarsi naujom akim vėl pažvelgti į tą, kuris nesisekė...

Turiu klausimėlį-ar yra kokios nors taisyklės, kokia kryptim siuvinėt tą adatinę?
Ar pradėjus vieną kraštinę kilt į viršų? Ar siuvinėt ratu pradedant nuo išorės, kol iki centro prieisiu?
Aš pradėjau vieną kraštinę eilutę iš dešinės į kairę, tada norėjau siuvinėt antrą eilutę tarsi atgal-iš kairės į dešinę, bet supratau-man labai nepatogi tokia kryptis  doh.gif  Tai ir variau toliau tarsi ratu aplink. Kadangi siuvinėju pereinamų spalvų siūlu, tai kol apeinu ratą, tie perėjimai kažkaip keistai pasiskirsto  g.gif Na, nežinau, ar kas supras, ką aš čia prisapaliojau  doh.gif
Tiesiog įdomu-kaip kitos siuvinėja? kadangi tai mano pirmas toks didelis siuvinėjimo kryželiu darbas gyvenime, tai klausimų iškyla daug  ax.gif

Kai siuvinėji pereinamu siūlu, stenkis visą raštelį per jo plotį daryti iš karto, arba tiesiog stenkis atitaikyti atspalvį. Kai siuvinėju pereinamu siūlu, stengiuosi sudėlioti taip, kad perėjimas būtų kuo nuoseklesnis.
Atsakyti
na, as kai siuvinejau, tai butent nuo viduriuko pradejau... ax.gif
bet pas mane ten labai paprastas rastelis buvo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 06, 22:46)
Pademostruosiu ir aš savo adatinę. Tuo pačiu ir temelę pakelsiu į viršų  rolleyes.gif

user posted image

Labai graži, paprasta, bet dvelkianti klasika rolleyes.gif
labai norėčiau ir aš schemelės, nes savąjį biscornu baigiau ir niekaip nesiryžtu naujo pradėti ax.gif
skirmagl@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 14 vasario 2009 - 11:04
Ačiū, mergaitės, už patarimus 4u.gif
Jau supratau, kur klaidų padariau, bet tikrai nebeardysiu, antrą darydama stengsiuos tokių klaidų išvengti (tikiuosi, kad ir antrai noro užteks ax.gif )
Truputį pasiuvinėjus padėjau į šalį, kiti darbai užpuolė (gi buvau visai savo meilės meškiuką pamiršus, tai puoliau jį siūti, vos supėjau iki konkurso pradžios doh.gif ).
O taip knieti toliau siuvinėti, nagai niežti lotuliukas.gif Bet dar negaliu... Bet kai jau baigsiu-būtinai pasigirsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 02 14, 12:02)
Labai graži, paprasta, bet dvelkianti klasika  rolleyes.gif
labai norėčiau ir aš schemelės, nes savąjį biscornu baigiau ir niekaip nesiryžtu naujo pradėti  ax.gif
skirmagl@gmail.com

Išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau, labai aciu. 4u.gif
Atsakyti
Rodausi su pavasariniu biscornu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labai fainas biscornu thumbup.gif Spalvytės labai gražios thumbup.gif Tikrai kvepia pavasariu wub.gif Ir sagutė labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū milka bigsmile.gif pirmą kartą išbandžiau siuvinėjimą ant lino su šiuo darbeliu ir visai patiko smile.gif kryželius truputį sunkiau skaičiuoti, bet įprantama..
Atsakyti
Pritariu, kad ant lino daug maloniau drinks_cheers.gif Ir rezultatas gražesnis wub.gif
Atsakyti
Ir tikrai gra““iau ant lino atrodo...
Atsakyti