Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

Pademostruosiu ir aš savo adatinę. Tuo pačiu ir temelę pakelsiu į viršų rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 06, 22:46)
Pademostruosiu ir aš savo adatinę. Tuo pačiu ir temelę pakelsiu į viršų  rolleyes.gif

Labai grazi adatine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 06, 23:46)
Pademostruosiu ir aš savo adatinę. Tuo pačiu ir temelę pakelsiu į viršų  rolleyes.gif

labai daili ir elegantiška wub.gif
Atsakyti
Milk@, labai elegantiska adatine, taip ir traukianti aki... wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip uzsimaniau tokio rastelio... blush2.gif Jeigu negaila, gal galetum rasteliu pasidalinti... n.liubiniene@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 06, 23:46)

Oho, kaip grazu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Milk@, dideliausias aciu biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už komplimentus mano adatinei aciuks.gif
Atsakyti
milka@, labai prabangiai atrodo thumbup.gif

gal ir man rasteli galetum permesti? ax.gif basospedos@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
milk@, labai dailu wub.gif
Atsakyti
Adatinė nuostabi... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ale ir grožis Jūsų adatinių! wub.gif Aš vis gundausi ir sau kokią susikurpti...Ir vis atidedu atidedu.... blush2.gif
Atsakyti
Ir aš vis gundžiausi gundžiausi ir susigundžiau-jau pradėjau smile.gif bet kadangi pradėtų darbų turiu daug, tai visus tuo pačiu metu ir darau. Vienas pabosta-imuosi kito, ypač gerai tuo atveju, kai kas nors nepavyksta, tuomet labai sveika truputį padėt į šalį ir užsiimt kuo nors kitu, o po to tarsi naujom akim vėl pažvelgti į tą, kuris nesisekė...

Turiu klausimėlį-ar yra kokios nors taisyklės, kokia kryptim siuvinėt tą adatinę?
Ar pradėjus vieną kraštinę kilt į viršų? Ar siuvinėt ratu pradedant nuo išorės, kol iki centro prieisiu?
Aš pradėjau vieną kraštinę eilutę iš dešinės į kairę, tada norėjau siuvinėt antrą eilutę tarsi atgal-iš kairės į dešinę, bet supratau-man labai nepatogi tokia kryptis doh.gif Tai ir variau toliau tarsi ratu aplink. Kadangi siuvinėju pereinamų spalvų siūlu, tai kol apeinu ratą, tie perėjimai kažkaip keistai pasiskirsto g.gif Na, nežinau, ar kas supras, ką aš čia prisapaliojau doh.gif
Tiesiog įdomu-kaip kitos siuvinėja? kadangi tai mano pirmas toks didelis siuvinėjimo kryželiu darbas gyvenime, tai klausimų iškyla daug ax.gif
Atsakyti