Įkraunama...
Įkraunama...

Adatinės, biscornu ir kiti smulkūs grožiai

QUOTE(Misty @ 2009 01 25, 22:13)
Rodausi - pagaliau išcackinau savo biscorniuką doh.gif

Labai gražu wub.gif Kruopščiai padirbėta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 25, 22:13)
Rodausi - pagaliau išcackinau savo biscorniuką doh.gif

oho, na ir darbo čia idėta bigsmile.gif nuostabiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Misty Labai siltas darbelis wub.gif
Atsakyti
Misty, labai dailiai padarytas biskornas, elegantiškas ir subtilus bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visoms hi.gif Jau kad prigyrėt blush2.gif
Atsakyti
Po tobulo misty biscorniuko nedrąsu rodytis blush2.gif mano štai toks ax.gif
user posted image

user posted image

Labai smagu buvo pasiknebinėti,senai siuvinėjau,tai dūšia atsigavo po tokių darbelių
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2009 01 26, 14:34)
Po tobulo misty biscorniuko nedrąsu rodytis  blush2.gif mano štai toks  ax.gif
Labai smagu buvo pasiknebinėti,senai siuvinėjau,tai dūšia atsigavo po tokių darbelių

gražuolis ir taviškis thumbup.gif ir sagutė labai originali bigsmile.gif
Atsakyti
Misty biscorniuko rastas wub.gif Aisku, ir pats biscorniukas thumbup.gif

Lasheli, prasom nesikuklinti, labai simpatiskas taviskis biscorniukas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lashelis @ 2009 01 26, 13:34)
Po tobulo misty biscorniuko nedrąsu rodytis  blush2.gif mano štai toks  ax.gif
user posted image

user posted image

lasheli, svarsčiau svarsčiau, ar pasidalinti savo nuomone, ar vis tik pasilaikyti ją sau... unsure.gif Tikrai nenoriu užgauti, o jau ne kartą čia SM susidūriau su labai neadekvačia ir skausminga merginų reakcija į pastabas unsure.gif Ir vis tik manau, kad būtent tokie patarimai ir pastabos, o ne vien pagyros (kartais net nelabai nuoširdžios) verčia mus mokytis ir tobulėti 4u.gif Todėl pasidalinsiu savo pamąstymais...

Raštas tavo biscorniuko gražus ir išsiuvinėtas tvarkingai 4u.gif Bet saga mano akim per didelė ir užgožia visą jo gražumą... unsure.gif Su nedidele įdomia sagute jis atrodytų subtiliau.. Dar pora grynai techninių pastebėjimų - biscornu turi būti prikemšamas tikrai standžiai, o paskui tos vidurinės sagutės pagalba smarkiai "suveržiamas" per centrą... Pas tave to standumo man atrodo trūksta (ir kampučiai dailiau atrodytų, jei būtų prikimšta kiečiau), o kadangi saga labai didelė ir su ausele, tai sudėtinga stipriai įtempti centrą ax.gif

Tik neužsigauk prašau 4u.gif 4u.gif Čia tik mano nuomonė ir jei ji tau nepriimtina - tiesiog nekreipk į ją dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
misty,labai ačiū,iš tiesų užbaigti pritrūko kantrybės,nes neturėjau sintepono ir kimšau vata,o vata labai nevykusiai kemšasi,pabijojau,kad bus per kieta,o sagą įsiuvau kokią radau pas mamą atsargose tinkamiausią ax.gif ir išlindo yla iš maišo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2009 01 26, 11:24)
Ačiū visoms hi.gif Jau kad prigyrėt blush2.gif

Ir aš dar pridėsiu-puiki puikiausia adatinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Karts nuo karto čia užsuku pasigrožėt...Labai jau knieti pačiai pabandyt, nors neturiu jokių rimtesnių siuvinėjimo kryželiu įgūdžių, kažkada paauglystėj šiek tiek siuvinėjau ir viskas smile.gif
Tik vis kitokiais darbais apsikraunu arba įsirašau į kokią nors masinę rankdarbių akciją lotuliukas.gif

Misty - o kur tu pirkai rusvą audinį? (net nežinau, kaip jis tiksliai vadinasi doh.gif ), nesdauguma tik ant baltos siuvinėja. Pati labai nesidomėjau, nes rimtai dar negalvojau pirkt, bet rankdarbių parduotuvėlėj prie Menų gimnazijos mačiau visokius siuvinėjimo rinkinius, audinuką, siūlus, tai ten akis tik už baltos užkliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 01 28, 15:21)
Ir aš dar pridėsiu-puiki puikiausia adatinė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Karts nuo karto čia užsuku pasigrožėt...Labai jau knieti pačiai pabandyt, nors neturiu jokių rimtesnių siuvinėjimo kryželiu įgūdžių, kažkada paauglystėj šiek tiek siuvinėjau ir viskas  smile.gif
Tik vis kitokiais darbais apsikraunu arba įsirašau į kokią nors masinę rankdarbių akciją  lotuliukas.gif

Misty - o kur tu pirkai rusvą audinį? (net nežinau, kaip jis tiksliai vadinasi  doh.gif ), nesdauguma tik ant baltos siuvinėja. Pati labai nesidomėjau, nes rimtai dar negalvojau pirkt, bet rankdarbių parduotuvėlėj prie Menų gimnazijos mačiau visokius siuvinėjimo rinkinius, audinuką, siūlus, tai ten akis tik už baltos užkliuvo  g.gif

ievuschka, su tavo kruopštumu siuvinėjimas kryželiu turėtų būti juokų darbas mirksiukas.gif Jokių ten specialių įgūdžių ir nereikia schmoll.gif

Šitą liną siuvinėjimui gavau dovanų mirksiukas.gif Bet šiaip tai galima nusipirkti pvz. www.kasiulai.lt
Atsakyti