mes nuo pat gimimo pansia rutina turim, zinoma su siokiais tokiais pakitimais, taciau svarbiausia tai, kad gulames visada tuo paciu laiku

apie 20val.pasakau kad einam i virsu, tada visiem parodo ate ate, duoda bucki, uzlipa pati i antra auksta, tada prasideda musu ritualai : maudynes, visuomet ant peciuko susildau dideli ranksluosti ir po maudyniu i ji suvynioju dukryte...jai lb patinka, paskui vyksta isbuciavimo ritualas

apsirengiame pizamyte, tada jau ji zino kad laikas i lovyte, paguldau, ijungiu zaisliuka, kuris sviecia visokius vaizdus ant lubu ir misko osimo melodija, perziagnoju, palinkiu saldziu sapnu ir iseinu...jei likciau kambary neuzmigtu, pripratus uzmigt viena ir taip ja geriausia

as issijungiu kamera, visad paziuriu kaip uzmiega, ir man ramu ziureti kai ji migdosi.tiesa, soskyte irgi musu drauge nakti ir manau kad cia nieko blogo, jai tai asocijuojasi su mieguciu, jei diena paduodu soskyte, ji atsigula kad ir ant grindu ir pradeda migdytis

o diena ji man pasako jau kada nori lipti i antra auksta, tad uzlipa, pasiima savo soskyte, paguldau lovyten ir miegutis labai greitai aplanko
as dar kai buvau nescia paziurejau labai gera laida, kad tokie ritualai yra labai geraj maziukui, atlikdami juos nuteikiame, kad jau atejo laikas miegeliui, tad nuo pat gimimo ju laikaiusi.niekada neturejom problemu su mieguciu