Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanos už taškus

Labas rytas. Mano lacoste irgi vėluoja, bet žinot ką pagalvojau, juk velykos buvo, o užsienyje priimta, kad ten nelabai kas dirba kokią savaitę, tai manau, kad dėl to gali ir vėluoti

CKone labai skaniai kvepia mirksiukas.gif , bet mano nuomone jie labiau skirti moterims, negu vyrams
Atsakyti
ar cia kas nors bande registruotis ir ar gawo taskus?
http://www.ipoints.c...nL/mobile-panel g.gif
Atsakyti
Aš registravausi, bet kol kas dar taškų nepervedė
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2008 04 06, 20:43)
O kokius katalogus reikia uzsakyti? Jei visi nemokami ar kaip? Nesuprantu doh.gif Ar uzsakyt tuos kuriu paveiksleliai parodyti  doh.gif

o as net neisivaizduoju,kas per katalogai lotuliukas.gif tik maciau kad taskai uz kazkoki kataloga,maciau cia ne as viena gavau biggrin.gif
Atsakyti
Nepatikėsit, mane irgi užblokavo.. doh.gif
Kaži, gal ką nors daryt rimtai reikia, nes jei čia su tais teismais pradės rimtai, tai kas tada fear.gif
Kaip manot? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Damselfy @ 2008 04 07, 14:54)
Nepatikėsit, mane irgi užblokavo..  doh.gif
Kaži, gal ką nors daryt rimtai reikia, nes jei čia su tais teismais pradės rimtai, tai kas tada fear.gif
Kaip manot? doh.gif

Reikia daugiau neapgaudinėti , lotuliukas.gif.Baisu su teis teismais, bet ką padarysi blush2.gif
Atsakyti
Mane irgi uzblokavo su 3765 taskais schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
9 netikras pasto dezutes buvau susikurusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aushrute @ 2008 04 07, 15:26)
Mane irgi uzblokavo su 3765 taskais schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
9 netikras pasto dezutes buvau susikurusi  blush2.gif

Bet spėjai ką nors užsisakyti, ar viskas veltui g.gif
Atsakyti
ir uzsisakiusi nebuvau nieko

Papildyta:
viskas suniui ant uodegos

Papildyta:
gaila sugaisto laiko

Papildyta:
gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
nesąmonė,tik už 9 užblokavo?kaip jie netingi tikrint visus.gal čia jau pradėjo šalint užsieniečius...? g.gif
aš panaudojau tris savo meilus,žiūrėsim ar ir už tike blokuos.reik greičiau darinkt taškų iki prizo.jei microsoft pervestų užtektų,bet neduoda,kitiem davė o man ne unsure.gif
Atsakyti
As turbut 5 esu viso savo emailus uzregistravus - o is kitos savo saskaitos pakvietus 1 savo emaila. Is pagrindinio spejau priza uzsisakyt ir belike 330 tasku, tai jei ir uzblokuotu negaila. Kitos dvi anketos turi po 1245 ir 400 tasku. ax.gif Noriu dar kokio prizo, nors ir pirmojo kolkas negavau.
Atsakyti
QUOTE(aushrute @ 2008 04 07, 17:43)
ir uzsisakiusi nebuvau nieko

Papildyta:
viskas suniui ant uodegos
Papildyta:
gaila sugaisto laiko

Papildyta:
gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

ka tik greiciau 333taskus perwestu, kol neuzblokawo pasiimsiu Ck kwepalus, aisku jei atsius g.gif pas mane 4 emailai uzregistruoti nenaudojami doh.gif
Atsakyti