Labas rytas. Mano lacoste irgi vėluoja, bet žinot ką pagalvojau, juk velykos buvo, o užsienyje priimta, kad ten nelabai kas dirba kokią savaitę, tai manau, kad dėl to gali ir vėluoti
CKone labai skaniai kvepia , bet mano nuomone jie labiau skirti moterims, negu vyrams
ar cia kas nors bande registruotis ir ar gawo taskus?
http://www.ipoints.c...nL/mobile-panel
http://www.ipoints.c...nL/mobile-panel
Aš registravausi, bet kol kas dar taškų nepervedė
QUOTE(juraciux @ 2008 04 06, 20:43)
O kokius katalogus reikia uzsakyti? Jei visi nemokami ar kaip? Nesuprantu Ar uzsakyt tuos kuriu paveiksleliai parodyti
o as net neisivaizduoju,kas per katalogai tik maciau kad taskai uz kazkoki kataloga,maciau cia ne as viena gavau
Nepatikėsit, mane irgi užblokavo..
Kaži, gal ką nors daryt rimtai reikia, nes jei čia su tais teismais pradės rimtai, tai kas tada
Kaip manot?
Kaži, gal ką nors daryt rimtai reikia, nes jei čia su tais teismais pradės rimtai, tai kas tada
Kaip manot?
QUOTE(Damselfy @ 2008 04 07, 14:54)
Nepatikėsit, mane irgi užblokavo..
Kaip manot?
Kaip manot?
Reikia daugiau neapgaudinėti , .Baisu su teis teismais, bet ką padarysi
Mane irgi uzblokavo su 3765 taskais
9 netikras pasto dezutes buvau susikurusi
9 netikras pasto dezutes buvau susikurusi
QUOTE(aushrute @ 2008 04 07, 15:26)
Bet spėjai ką nors užsisakyti, ar viskas veltui
ir uzsisakiusi nebuvau nieko
Papildyta:
viskas suniui ant uodegos
Papildyta:
gaila sugaisto laiko
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
gaila sugaisto laiko
Papildyta:
nesąmonė,tik už 9 užblokavo?kaip jie netingi tikrint visus.gal čia jau pradėjo šalint užsieniečius...?
aš panaudojau tris savo meilus,žiūrėsim ar ir už tike blokuos.reik greičiau darinkt taškų iki prizo.jei microsoft pervestų užtektų,bet neduoda,kitiem davė o man ne
aš panaudojau tris savo meilus,žiūrėsim ar ir už tike blokuos.reik greičiau darinkt taškų iki prizo.jei microsoft pervestų užtektų,bet neduoda,kitiem davė o man ne
As turbut 5 esu viso savo emailus uzregistravus - o is kitos savo saskaitos pakvietus 1 savo emaila. Is pagrindinio spejau priza uzsisakyt ir belike 330 tasku, tai jei ir uzblokuotu negaila. Kitos dvi anketos turi po 1245 ir 400 tasku. Noriu dar kokio prizo, nors ir pirmojo kolkas negavau.
QUOTE(aushrute @ 2008 04 07, 17:43)
ir uzsisakiusi nebuvau nieko
Papildyta:
Papildyta:
gaila sugaisto laiko
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
gaila sugaisto laiko
Papildyta:
ka tik greiciau 333taskus perwestu, kol neuzblokawo pasiimsiu Ck kwepalus, aisku jei atsius pas mane 4 emailai uzregistruoti nenaudojami